X

Pământul Plat – Dimensiunile spațiului închis în care trăim

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Florin Dragnea

Univers cu miliarde de planete, misiuni spațiale, aterizări pe Lună, peste 1000 de sateliți artificiali care orbitează Pământul, asteroizi care în mod frecvent amenință să distrugă viața de pe Pământ, OZN-uri, ființe extraterestre… și totuși la o verificare mai atentă nimic nu este adevărat, așa cum scrie în Biblie, suntem prinși intre Pământ și tărie, nimic material nu poate să intre sau să iasă, iar dovezile au început să iasă la iveală: aterizarea pe Lună a fost filmată intr-un studio la Hollywood, planetele sunt pictate de artiști plastici angajați de NASA, rachetele realizează un arc de cerc la scurt timp de la decolare pentru a nu lovi cupola cerească și astfel secretul să nu fie descoperit, filmările de pe diversele planete sunt create dar ne sunt prezentate ca reale, în loc de sateliți comunicațiile se efectuează prin cabluri maritime si terestre. 

Totul este realizat în mod conștient și propagat în mediile de educație, literatură, pseodo-știintă, filme, pentru a face omenirea să creadă că noi trăim pe o planetă, alături de un infinit de alte planete, nu există un Creator iar viața pe pământ este doar o întâmplare.

Eforturile au mers in doua direcții, în timp ce omenirea era și în continuare menținută în neștiință, se efectuau explorări și teste pentru a determina limitele reale ale universului în care trăim. Astfel expediții navale conduse de oameni precum Sir James Clark Ross (1839) și Amiralul Richard E. Byrd (1928) au descoperit un zid de gheață care înconjoară Pământul, imposibil de traversat, apoi s-a încercat străpungerea cupolei cu bombe nucleare (1962 – lansare de pe Insula Johnson, testul nuclear Starfish Prime) și nu în ultimul rând aflarea adâncimii Pământului (sonda de foraj Kola Superdeep, Peninsula Kola, Rusia).

Astăzi conducătorii lumii au date tehnice precise despre dimensiunile Pământului, și o data cu acestea certitudinea că există Dumnezeul din Biblie, de aici și strădania lor să distragă atenția oamenilor, prezentând realitatea intr-un mod cât mai iluzoriu.

Pentru cine este interesat, mai jos este o colecție de link-uri cu informații despre forma și dimensiunile Pământului:

https://drive.google.com/drive/folders/0B7Pu0up_TKUVaEQwdERGMGgxTTg

http://nuclearweaponarchive.org/Usa/Tests/Dominic.html

http://www.visualcapitalist.com/the-highest-and-lowest-places-on-earth/

https://en.wikipedia.org/wiki/Kola_Superdeep_Borehole

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Eu (saccsiv) sunt adeptul geocentrismului. Mai departe, ma intereseaza mai putin daca Pamantul este sferic sau plat, atata timp cat e fix.

Sigur, am si eu o parere despre forma sa, anume, cred ca este sferic. Dar s-ar putea sa gresesc, de aceea am promovat si articole despre o posibila forma plata a Pamantului.

Referitor la articolul de mai sus, consider ca multe din argumentele pentru Pamantul Plat se pot aplica foarte bine si in cazul Pamantului Sferic.

Referitor la dimensiunile din imagine, la un diametru al cercului de la baza (Pamantul Plat) de 40 000 km si o inaltime maxima a cupolei de 1 000 km, respectiva cupola nu poate arata astfel, ci ar trebui sa fie mult mai “turtita”. In rest, cititi va rugam si:

CALCULE MATEMATICE ce demonstreaza ca actualul model al PAMANTULUI PLAT are … mari probleme

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Doamne ajuta!
    Pamantul sferic in centrul universului este in concondanta cu toate dovezile experimentale de pana acum. Parerea mea este ca teoriile cu pamantul plat sunt promovate de elite in mod special pentru a duce in ridicol orice referire la geocentrism. Pentru a abate din drum pe oricine ar incerca macar sa inteleaga geocentrismul si minciunile astronomiei de astazi. Pamantul plat, o teorie falsa promovata cu scop precis de elite. Parerea mea.

  2. Great Salt Lake din SUA are peste 150 de km de suprafață de sare perfect orizontală, deși ar fi trebuit să înregistreze o curbura de peste un km. S-a verificat cu laser-ul.

    Cand mergi cu vaporul poti vedea turnuri far din larg, de la 30 – 50 km , deși ele ar trebui să fie la sute de metri sub linia orizontului….

    Cand urci Vf Moldoveanu in zile senine, poti vedea Marea Neagră….deși nu ar trebui s-o vezi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button