X

Pământul Plat – Dimensiunile spațiului închis în care trăim

De Florin Dragnea

Univers cu miliarde de planete, misiuni spațiale, aterizări pe Lună, peste 1000 de sateliți artificiali care orbitează Pământul, asteroizi care în mod frecvent amenință să distrugă viața de pe Pământ, OZN-uri, ființe extraterestre… și totuși la o verificare mai atentă nimic nu este adevărat, așa cum scrie în Biblie, suntem prinși intre Pământ și tărie, nimic material nu poate să intre sau să iasă, iar dovezile au început să iasă la iveală: aterizarea pe Lună a fost filmată intr-un studio la Hollywood, planetele sunt pictate de artiști plastici angajați de NASA, rachetele realizează un arc de cerc la scurt timp de la decolare pentru a nu lovi cupola cerească și astfel secretul să nu fie descoperit, filmările de pe diversele planete sunt create dar ne sunt prezentate ca reale, în loc de sateliți comunicațiile se efectuează prin cabluri maritime si terestre.

Totul este realizat în mod conștient și propagat în mediile de educație, literatură, pseodo-știintă, filme, pentru a face omenirea să creadă că noi trăim pe o planetă, alături de un infinit de alte planete, nu există un Creator iar viața pe pământ este doar o întâmplare.

Eforturile au mers in doua direcții, în timp ce omenirea era și în continuare menținută în neștiință, se efectuau explorări și teste pentru a determina limitele reale ale universului în care trăim. Astfel expediții navale conduse de oameni precum Sir James Clark Ross (1839) și Amiralul Richard E. Byrd (1928) au descoperit un zid de gheață care înconjoară Pământul, imposibil de traversat, apoi s-a încercat străpungerea cupolei cu bombe nucleare (1962 – lansare de pe Insula Johnson, testul nuclear Starfish Prime) și nu în ultimul rând aflarea adâncimii Pământului (sonda de foraj Kola Superdeep, Peninsula Kola, Rusia).

Astăzi conducătorii lumii au date tehnice precise despre dimensiunile Pământului, și o data cu acestea certitudinea că există Dumnezeul din Biblie, de aici și strădania lor să distragă atenția oamenilor, prezentând realitatea intr-un mod cât mai iluzoriu.

Pentru cine este interesat, mai jos este o colecție de link-uri cu informații despre forma și dimensiunile Pământului:

https://drive.google.com/drive/folders/0B7Pu0up_TKUVaEQwdERGMGgxTTg

http://nuclearweaponarchive.org/Usa/Tests/Dominic.html

http://www.visualcapitalist.com/the-highest-and-lowest-places-on-earth/

https://en.wikipedia.org/wiki/Kola_Superdeep_Borehole

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Geocentrism
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Eu (saccsiv) sunt adeptul geocentrismului. Mai departe, ma intereseaza mai putin daca Pamantul este sferic sau plat, atata timp cat e fix.

Sigur, am si eu o parere despre forma sa, anume, cred ca este sferic. Dar s-ar putea sa gresesc, de aceea am promovat si articole despre o posibila forma plata a Pamantului.

Referitor la articolul de mai sus, consider ca multe din argumentele pentru Pamantul Plat se pot aplica foarte bine si in cazul Pamantului Sferic.

Referitor la dimensiunile din imagine, la un diametru al cercului de la baza (Pamantul Plat) de 40 000 km si o inaltime maxima a cupolei de 1 000 km, respectiva cupola nu poate arata astfel, ci ar trebui sa fie mult mai “turtita”. In rest, cititi va rugam si:

CALCULE MATEMATICE ce demonstreaza ca actualul model al PAMANTULUI PLAT are … mari probleme

 

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Doamne ajuta!
    Pamantul sferic in centrul universului este in concondanta cu toate dovezile experimentale de pana acum. Parerea mea este ca teoriile cu pamantul plat sunt promovate de elite in mod special pentru a duce in ridicol orice referire la geocentrism. Pentru a abate din drum pe oricine ar incerca macar sa inteleaga geocentrismul si minciunile astronomiei de astazi. Pamantul plat, o teorie falsa promovata cu scop precis de elite. Parerea mea.

  2. Sf Ioan Gura de Aur zice in talcuire la facere, ca pamantul a fost scos de sub ape tot asa cum scoate ciobanul casul din zer. Deci: casul e plat sau sferic? Rotundul arata ca e prelucrat, platul arata ca s-a format de la sine. Asadar PAMANTUL E ROTUND!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.