X

ABUZUL RITUAL SATANIC – ghidul politistului / Torturi si crime specifice / Zile speciale / Simboluri / Alfabetul vrăjitoarelor / Alfabetul runelor

“Semnul fiarei” Patru diferite căi care se referă la “semnul fiarei” sau la Satana. Rețineți că litera “F” este a șasea literă a alfabetului.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Horned Hand “Mâna cu coarne” este semnul recunoașterii între cei care sunt în Occulta. De asemenea, poate fi folosit inocent de cei care se identifică cu muzica Heavy Metal.

Zvastică “Svastika” sau “cruce rupta” este de origine antică. Inițial, a reprezentat cele patru vânturi, patru anotimpuri și patru puncte ale busolei. În acel moment, brațele sale erau la 90 de unghiuri armonioase cu natura. Apariția “svasticii” prezintă elementul sau forțele care se întorc împotriva naturii și în afara armoniei. Grupurile naziste SWP și grupurile Occult o folosesc în acest mod.

Anti-Crist Crucea “cu capul în jos” este o blasfemie a
crucii creștine.

Ankh “Ankh” este un simbol vechi egiptean pentru viață. Porțiunea superioară reprezintă femela și partea inferioară, masculul. Acest simbol avea o semnificație magică.

Crucea confuziei “Crucea confuziei” este un simbol roman antic care pune la îndoială existența sau validitatea creștinismului.

Aici este reprezentată zeita Lunii “Dianna” și dimineața “Lucifer”. Acest simbol poate fi găsit atât în ​​Witchcraft White, cât și în satanism. Când Luna este întoarsă în direcția opusă, aceasta este în primul rând satanică.

Pentagramă “Pentagrama” cu sau fără cerc, “pentagrama” poate fi folosită atât în ​​magia alb-negru. În general, punctul de sus reprezintă spiritul, iar celelalte puncte reprezintă vântul, focul, pământul și apa.

Baphomet Pentagramul cu capul în jos, numit adesea “baphomet”, este strict satanic și reprezintă capul caprei.

Hexagrama “Hexagramul”, denumit și “Sigiliul lui Solomon”, se spune că este unul dintre cele mai puternice simboluri din Occult.

Triunghi Un “triunghi” poate varia în funcție de mărime, dar este în general inscripționat sau desenat pe pământ și este locul în
care un demon ar apărea în ritualul de conjurație.

Cerc “Cercul” are semnificații diferite. Unul dintre acestea este acela de a simboliza veșnicia. Alta este aceea de a proteja împotriva răului fără a fi și de a stoca puterea în interior. Atunci când este folosit pentru ritual, este de nouă (9) metri în diametru.

Talisman Un “talisman” sau “amulet” este un obiect cu desen sau înscris în el satana sau o imagine a unei puteri supranaturale. Majoritatea acestora sunt listate în “Cheia mai mică a lui Solomon”.

"Satanic Cult Awareness" Training Guide

Capul caprei Capul caprei reprezintă Satana și puterea întunericului.

Fulger “Fulgerul” reprezintă S pentru satan.

Fulgere “Fulgere” sunt un simbol al ordinului secret al lui Hitler – Societatea Thule.

Biserica lui satan Simbol pentru “Biserica lui satana”, găsită în Biblia satanică deasupra celor 9 declarații despre satana.

Crucea inversată a justiției satanice Deseori găsite sculptate în pieptul victimei. Când este folosit într-un astfel de caz, victima este de obicei un trădător. Este, de asemenea, folosit ca un fundal lângă un “baphomet” pentru ritualuri de blestem și compasiune. Linia verticală centrală indică prezența omului. Linia orizontală indică eternitatea, trecutul și viitorul. Arcul indică lumea. Înfățișarea încrucișată inversată simbolizează simbolul teologiei anti-creștine.

Simbolul ritualului sexual Acesta este folosit pentru a indica locul și scopul. Este adesea sculptat în piatră sau pictat pe marginea drumului pentru a arăta utilizarea actuală a locației.

Simbolul Ritual de sânge Acest simbol reprezintă sacrificii umane și animale.

Indicator de mesă neagră

Indicator de mesă neagră

Alfabete

Alfabetul vrăjitoarelor

Alfabetul runelor

Documentul complet este disponibil pe site-ul NCJRS .

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button