X

Ilie Șerbănescu: „Oamenii au votat împotriva lui Dumnezeu. Să ne așteptăm la urgia Lui”

Image result for ilie serbanescu oamenii au votat impotriva lui Dumnezeu

Declaratia a fost făcută la RomâniaTV în cadrul unei emisiuni, în data de 8 oct. 2018.

Citiți și: Vine mânia lui Dumnezeu peste noi. Numai astăzi au fost 3 cutremure în România

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Ungaria are prevăzut în constituţie ceea ce noi n-am fost în stare să punem. R. Moldova la fel. Dacă ar fi să ia fiecare o parte din România, imbecilii cărora le-a fost lene să se mişte să voteze, vor avea vreo recţie sau vor sta tot acasă să boicoteze?

  2. Dumnezeu să le arate tuturor Calea,Adevărul și Viața! Sunt convinsa, însă, ca mai are foc în Cer și pentru sodomitii zilelor noastre!
    Dacă nu se pocăiesc pentru sminteala creată deja! În fața lui Dumnezeu nu au câștigat, ci au pierdut, căci, la păcatele lor au adăugat și păcate străine prin faptul ca i-au smintit pe multi.Procentul sodomitilor și al indiferentilor fiind deja foarte mare, e posibil sa plătim pentru asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.