X

Ilie Șerbănescu: “Oamenii au votat împotriva lui Dumnezeu. Să ne așteptăm la urgia Lui”

Image result for ilie serbanescu oamenii au votat impotriva lui Dumnezeu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Declaratia a fost făcută la RomâniaTV în cadrul unei emisiuni, în data de 8 oct. 2018.

Citiți și: Vine mânia lui Dumnezeu peste noi. Numai astăzi au fost 3 cutremure în România

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ungaria are prevăzut în constituţie ceea ce noi n-am fost în stare să punem. R. Moldova la fel. Dacă ar fi să ia fiecare o parte din România, imbecilii cărora le-a fost lene să se mişte să voteze, vor avea vreo recţie sau vor sta tot acasă să boicoteze?

  2. Dumnezeu să le arate tuturor Calea,Adevărul și Viața! Sunt convinsa, însă, ca mai are foc în Cer și pentru sodomitii zilelor noastre!
    Dacă nu se pocăiesc pentru sminteala creată deja! În fața lui Dumnezeu nu au câștigat, ci au pierdut, căci, la păcatele lor au adăugat și păcate străine prin faptul ca i-au smintit pe multi.Procentul sodomitilor și al indiferentilor fiind deja foarte mare, e posibil sa plătim pentru asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button