X

Broasca la fiert

Foto: http://www. carlos-molinar.com/blog/wp-content/uploads/2016/09/IMG_4978.jpg

Stiti desigur ca unii mananca broaste. Se spune insa si ca sunt puse la fiert de vii. Dar nu oricum …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Daca e pusa in apa fierbinte, ea sare automat din oala. Asa ca bucatarul o pune in apa rece, pe care o incalzeste treptat. La inceput broasca se simte bine si inoata fericita de colo colo. Mai apoi insa, cand apa devine prea calda, ea simte pericolul si ar vrea sa scape, dar nu mai poate. A stat deja prea mult. A amortit si nu mai poate sari. Dar mai poate inca simti …

Poate ca-i doar o poveste. Probabil ca broasca va sari totusi la timp. Omul insa?

Fratilor, noi suntem broastele din aceasta poveste. Iar bucatarii sunt papusarii sistemului. Si aplica schema pe noi in foarte multe cazuri. Cu foarte mult succes. Cum a fost in cazul cipului. Iar acum o aplica in cazul homosexualitatii, transsexualitatii, teoriei genului.

Adica ne-au luat cu incetisorul sau cum spunea un activist gay: intai au bagat in cort capul camilei. Abia pe urma vom vedea si fundul paros.

Au inceput prin a dezincrimina homosexualitatea. Pe 6 septembrie 2001, Senatul României aproba, cu 83 de voturi “pentru”, 32 “împotrivă” şi 6 “abţineri”, ordonanţa 89 a guvernului Năstase, care abroga Articolul 200 din Codul Penal.

Apoi ne-au bagat la greu pe gat minunate vedete gay din lumea larga, filme cu personaje homosexuale, stiri cu parteneriate gay, dupa care stiri cu casatorii gay din tari la al caror nivel de trai tanjeam sa ajungem.

Si uite asa, tica tica, intr-o generatie si-au facut treaba. S-a vazut la Referendum. Asta a fost momentul in care broastele mai puteau sari din oala. A trecut acel moment aseara la ora 21. De acum incolo vom sta la fiert, cu ochii mari deschisi…

Spuneau broscutele cele proaste ca ce ne mai trebuie modificarea Constitutiei, din moment ce sunt specificati in Codul Civil termenii de sot si sotie. Doar ca n-au trecut nici 24 de ore de la reusita #boicot, ca deja au inceput sa lucreze:

Definiția CĂSĂTORIEI din Codul Civil e susceptibilă de NECONSTITUȚIONALITATE

Noi astia mai lucizi vom continua sa luptam, pe principiul:

“Biruința nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.”

Dar ciorba de broscute e ca si gata. Mai trebuie puse mirodeniile: adoptiile de copii, baieti care viseaza ca sunt fete si tot tacamul:

LEGEA OBLIGA BISERICA sa oficieze CASATORII INTRE HOMOSEXUALI. Deocamdata doar in Danemarca, insa …

Felul doi, tocanita zoofila. Desert, necrofilia. Iar vinul, desigur, va fi din celebrele podgorii pedo:

LEGALIZAREA ZOOFILIEI si LEGALIZAREA CASATORIEI CU ANIMALE urmeaza fix aceiasi pasi pe care i-a urmat si LEGALIZAREA HOMOSEXUALITATII si LEGALIZAREA CASATORIEI GAY / Este promovata de catre aceiasi iar la rand asteapta NECROFILIA

Vizionati va rugam si:

DESEN ANIMAT: Fabula cu Prikoke sau … REFUZUL LIBERTATII

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

  1. „In curand, Transilvania va fi o alta tara”. Patru mari orase se rup de guvernul de la Bucuresti, s-a format Alianta Vestului
    Primarii a patru mari orase din vestul tarii (Cluj Napoca, Timisoara, Oradea si Arad) au creat o alianta care isi propune sa le conecteze prin autostrazi si linii ferate de mare viteza. Ei si-au denumit actiunea Alianta Vestului, spunand ca nu vor sa mai stea „la mila Bucurestiului”. Ei vor incerca sa obtina finantari direct de la Bruxelles
    http://www.aktual24.ro/curand-transilvania-va-fi-o-alta-tara-patru-mari-orase-se-rup-de-guvernul-de-la-bucuresti-s-format-alianta-vestului/

  2. Rezultatul ocupării instituțiilor statului, a partidelor politice, a mass mediei, de către alogeni :
    -desființarea noastră ca națiune independentă şi suverană.
    -îndoctrinarea copiilor cu propaganda homosexuală.
    -jefuirea resurselor : aur petrol gaze….de către străini.
    -atacarea familiei creştine.
    -atacarea Maicii Neamului-Biserica Ortodoxă.
    -transformarea poporului în populație.
    -invazia controlată de populații străine prin aşa zisii imigranți arabi şi negri.
    -gonirea din țara a 4 milioane de români pentru a fi sclavi in occidentul „civilizat”.
    -educație sodomistă, antihristică, în şcoli şi grădinițe.
    -sclavi la corporațiile occidentale pană la adânci bătrâneți pe un salariu de mizerie.
    -acapararea pământului stramoşesc de către străini.
    -Impunerea ideologiei sataniste a aşa zisei Identități de Gen.
    -control total şi manipulare prin card si cip şi „pâine şi circ”.
    …………si multe alte „valori” şi „binefaceri” aduse din occidentul „civilizat” ….
    toate acestea datorită alogenilor, străinilor de neam, care au ocupat ca lupii la oi prin minciună şi viclenie, toate instituțiile statului : parlament, preşedenție, guvern, justiție, servicii secrete, poliție, partide politice, instituțiile de manipulare în masă : televiziuni, ziare, radio, net…
    Acesta este Adevărul !
    Dacă nu scăpăm de aceşti paraziți, care au ocupat instituțiile statului, vom pieri ca națiune, dar mai ales ca oameni !
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=hVQLr3NCPIA

  3. RUGAMINTE catre Redactie

    Tot ceea ce spuneti acum este corect dar … va rog frumos ca sa rasuciti mai usor cutitul in rana. Pastrati-va un pic energia pentru ce va urma. Eu personal chiar nu mai pot duce acum atata amar dupa dezastrul Referendumului. Ce sa spun. Am nadajduit ca se poate sa mai avem un moment de respiro. Este foarte clar ca tavalugul ne va zdrobi dar speram sa mai castigam putin timp. Acum realizez ca am intrat in linie dreapta si doare. Incerc sa folosesc aceasta durere pentru a ma mobiliza mai mult spre cele duhovnicesti, singurele care conteaza cu adevarat.

    1. cu cat e suferinta mai mare, dar si constientizata, cu atat ne vom apleca mai mult spre cele duhovnicesti… chiar e vremea rugaciunii cu lacrimi, pentru a indura pe Dumnezeu si Maica Domnului sa nu ne lase, chiar si dupa aceasta lepadare.. mai jos e un mesaj al unui parinte, care e destul de mobilizator

      “Slava lui Dumnezeu pentru tot! Sa va rasplateasca Domnul jertfa.

      Nu va intristati, ci va bucurati! Cu fiecare victorie a nefirescului, suntem cu un pas mai aproape de venirea Domnului. Si acesta este singurul scop al existentei noastre. Intalnirea cu El si ajungerea Acasa. Asa ca bucurati-va si va veseliti!

      Si de acum, gata, lupta marturisirii incepe! Pe viata si pe moarte! Pe viata in si cu Hristos, sau pe viata in moarte fara de Hristos.

      Nu raspundeti la provocari, nu intrati in polemici, nu raspundeti la rau cu rau, ci asemenea Cuvantului lui Dumnezeu, si asemenea atator generatii de Sfinti, aveti atintita privirea doar catre bucuria Invierii. Pe care nu o sa o poata lua nimeni de la noi.

      Tavalugul va incepe sa vina, caci boicotul de astazi a deschis larg poarta stapanitorului acestei lumi. Nu ii condamnati pe cei ce au facut-o. Nu au stiut ce fac. Ci purtati sufletele lor in rugaciune, ca Domnul sa mai salveze ce se va mai putea din ei.

      La lupta deci, clipa de clipa, pentru a castiga darul fara de pret al sfinteniei si al partasiei cu Dumnezeu. Iar cele mantuitoare se vor adauga fiecaruia, pe masura jertfei dragostei din inima voastra.”

    2. Starea aceasta sufleteasca am simtit-o si eu, pana la punctul in care am inceput sa ma simt rau de-a dreptul, din punct de vedere fizic – la inceput cu durere de cap usoara de cap, apoi migrena in toata regula, crampe musculare, frison. Sufleteste m-am linistit cu rugaciune, simptomele fizice mai persista inca la inensitate scazuta.

  4. Sambata 6 octombrie intre orele 8 si 10 dimineata ,radio romanua actualitati a difuzat fluent melodii interpretate de elton john ,
    riki martin si alti pederasti.
    Securitatea din radio,televiziuni a deservit perfect cererea de carne proaspata romaneasca impusa de stapanii sodomei mondiale.
    Trebuie sa creasca credinta acestor putini ortodocsi care am participat la referendum altfel toti vom pierde mantuirea.
    Dumnezeu sa ajute Romania.

  5. Ierarhii României (colegi cu sodomiții în CMB) au vândut în unanimitate credința la Creta.
    Dumnezeu și-a întors fața de la poporul român ! Vine urgia !

  6. Hai sa facem si noi boicot la toate sursele de manipulare, sa facem o lista cu toate mizeriile care au spalat creierul oamenilor pt Referendum. Eu incep cu proTV, CocaCola, Realitatea, Digi 24, Europa fm, HoitNews
    Cine mai stie sa mai adauge

    1. Stelus (si nu numai) -> Yahoo news, Adevărul, Hoț news, Gândul. info, Mediafax, Agerpres, Ziare.com, Antena si tot trustul, Știrile Pro-TV.ro, România TV, Realitatea TV, B1TV, Digi, TVR – partial, Grupul pentru Dialog Social, Revista 22, În linie dreaptă, Contributors.ro, SAR.org.ro, Historia.ro, Vice.com, Capitalism pe pâine, DCnews.ro, posturile radio Kiss FM, Radio Zu, Radio 21 etc etc etc…., toate filmele americane, făcute de mafie la Hollywood și prin alte părți, toate videoclipurile/muzica – cam tot ce se promovează la greu pe la TV și Radio e toxic.
      Despre alimente – aici lista este mult mai lunga; pentru inceput recomandarea este sa nu mai consumati decat ceea ce creste in/din pamant sau este cules din pom, sau alimente de origine animala de la vietati care au consumat ceea ce creste din pamant sau a cazut din pom :). Obligatoriu de tinut post atunci cand este randuit.
      Despre sanatate si medicamente – e-he-he … aici discutia este mult mai lunga. Pe scurt, concluzia ar fi ca sanatatea este bine sa o pastrezi si sa ai cat mai putin de-a face cu sistemul medical.

  7. Acum inteleg cuvintele Mantuitorului :va mai fi oare credinta pe pamant cand voi venii?
    Cred ca va fi o societate de LGBD si vreo mie de Q. Vai de copii si nepotii mei.

  8. Sa reflectam la una din cele mai celebre fraze scrise de Andre Malraux -Secolul 21 va fi religios sau nu va fi deloc? Ce va inspira acest citat?

  9. Din cauza celor 22 de
    milioane de avorturi din neamul nostru Dumnezeu nu a avut de unde pune UN ARHIEREU cu dragoste de Adevăr și de norod. Trebuie sa ne rugam Domnului sa ne dea pocainta pana la sfârșitul vieții pentru acest păcat strigător la cer și sa mulțumim ca nu ne-a pierdut de tot. Se vede clar ca romani de acum plătesc pentru aceste fapte dar sa acceptam realitatea și sa ne pregătim sa dam răspunsul cel bun la Înfricoșătoarea Judecată a Lui Hristos. Amin

    1. P.S Un părinte foarte înțelept a spus ca dacă s-ar fi întrevăzut șanse reale de izbânda referendumul era blocat dar Biserica a fost atrasa in cursa cu foarte buna stiiinta :((

  10. Așa este când ai la conducerea țării doar alogeni. Acum, de la cel mai înalt nivel, în loc de aniversarea centenarului unei națiuni greu încercate în istoria sa, suntem numiți popor de criminali („Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”). Că doar la vremea respectivă românii au ajuns să îi urască pe evrei așa, de flori de măr!

    http://www.inshr-ew.ro/ziua-nationala-de-comemorare-a-victimelor-holocaustului-din-romania/

    Îi comemoram pe 27 ianuarie ( Ziua Internaţională a Memoriei Victimelor Holocaustului), pe 9 octombrie (Ziua naţională a comemorării victimelor Holocaustului din România) și auzim de ei chiar și pe 19 aprilie („Ziua Holocaustului”).

    Abia anul trecut ziua de 14 mai a fost denumită Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste, comunism instalat în România, culmea chiar de către persoane de origine evreiască. Stimabilul Radu Jude nu face un film și despre asta?

    De holocaustul săvârșit astazi de aștia de ce nimeni nu aduce vorba?

    Raport international despre GENOCIDUL din Palestina:
    https://www.amnesty.org/en/countries/middle-east-and-north-africa/israel-and-occupied-palestinian-territories/report-israel-and-occupied-palestinian-territories/

    Israelul prin vocea ministrului Apararii, Avigdor Lieberman: „Vom continua sa ne facem de cap in Siria! Ne doare in cur de parerea internationala!”
    https://www.yahoo.com/news/israel-says-wont-bound-post-war-deals-syria-162713833.html?guccounter=1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button