X

VOCEA ROMANIEI: „O, Europa / Te vreau in mine / Te vreau adanc in mine / Dar nu heterosexual”

Foto: https://www.gandul.info/stiri/campanie-anti-referendum-pentru-familie-pe-internet-boicot-iubireanusevoteaza-17543654

Veronica Porumbacu, o habauca de demult, spunea intr-o poezie:

„O, Europa

Te simt in mine

Te simt adanc in mine”. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iar pe chestia asta Pastorel i-a transmis cele ce puteti citi la https://costyconsult.files.wordpress.com/2015/03/pastorel0006.jpg

sau la http://altmarius.ning.com/profiles/blogs/pastorel-teodoreanu-cateva-epigrame-cateva-idei-umor-si-boema-lit

Deceniile au trecut iar indoctrinarea si-a facut efectul.

Azi a fost Referendum, iar Romania a vorbit. Ca si boicotul e tot un soi de vorbire. Iar vorba ei a fost:

O, Europa

Te vreau in mine

Te vreau adanc in mine

Dar nu heterosexual

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Romanii mai oameni buni chiar nu ma fac inteles,nu Romania a vorbit(marea majoritate au stat acasa de fapt)ci ROMANII !!! A fost o zi grea pt. toti banuiesc! Doamne Ajuta!

  2. CONCLUZIA referendumului: Putini romani l-au vrut pe HRISTOS, majoritatea a strigat la fel ca acum 2000 de ani : BARABA, BARABA ,il vrem pe BARABA! Biblia e mereu actuala, cuvantul lui Dumnezeu e mereu actual. Se repeta istoria.

    1. Nu, sarman ingust la minte. Romanii nu au fost impotriva lui Hristos, ci impotriva lui Dragnea si a politicii PSD. Daca nici acum nu pricepeti, va taiati singuri craca de voi. Ceea ce nu-i rau deloc. Tot va scremeti sa acuzati occidentul, insa romanii pot compara acum ABSOLUT TOATE ASPECTELE, nu mai sunt in coliviile din tenebrele comunismului. NU SUNT PENTRU CASATORIILE INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX, nici nu era posibil (e clar specificat in codul civil), NU ERA INSA NICI PRIORITAR UN ASEMENEA REFERENDUM. Nu cand romanii au atatea lipsuri si atatea probleme.

        1. Nu doar eu, ci vreo 80% din romanii cu ceva creier ramas in cap. Tu ce-ai inteles? Chiar as fi curios sa ma luminezi ce ai inteles tu. Preferabil fara citate din Biblie…

  3. Nu mai suntem un popor ce doar o populație ,iar creștină ce să mai vorbim ,o gloată de eretici interesați doar de cele materiale !

  4. Radu,
    Exponent tipic al populației romane ce ești.
    Referendumul era despre FAMILIE, nu despre Dragnea. Voi trebuia să vă duceți pt motivul referendumului. Și trebuia să vă temeți de Hristos, nu de Dragnea. Ce sa spun, va mânca Dragnea. Daca nu m_ am saturat cat am auzit azi pe strada de la romani că ei nu se duc la vot din cauza lui Dragnea. V- a imbecilizat televizorul și Facebook -ul de tot. Da ce sa știți voi de familie, când majoritatea nu știți decât să trăiți în concubinaj, fara responsabilități și doar bănuțul contează

    1. Cu ce era amenintata FAMILIA, ines? Pe tine nu te-a imbecilizat tembelizorul cu amenintari impotriva familiei? Se interzicea cumva concubinajul in cazul in care reusea acest referendum? Bai, ce-i cu voi de sunteti atat de ametiti si atat de inversunati? Sunteti atat de orbi incat nu vedeti EVIDENTUL – familia in Romania e amenintata de LIPSA DE PERSPECTIVA PENTRU URMASII LOR, OOOORBILOR!!!! Numarul tinerilor care pleaca in afara la studii si la lucru este in crestere exponentiala, ORBILOR. Eu imi fac bagajele impreuna cu prietena sa plec la anul spre un trai mai bun, impreuna cu familia, si crede-ma – nu din cauza ca-s impotriva lui Hristos, a lui Dumnezeu, a bisericii si asa mai departe – ci din cauza DRAMEI CONSTANTE si a presiunii, a razboiului constant a celor de la conducere impotriva tuturor care vor sa traiasca cinstit si decent, a celor care tot zac in starea de “generatie de sacrificiu”.
      Succes cu traiul plin de responsabilitati sub fundurile grase ale popilor care spun ca fericirea o veti gasi “dincolo” si ale politicienilor care si-au dovedit inutilitatea aici, in curand vor ramane doar oligofrenii cu bale la gura asistati si parazitii de la stat sa sustina cadavrul asta de tara…

      1. Cu banii astia de la referendum se faceau spitale si autostrazi, asa-i? Asta mai lipsea sa spui… iti suna cunoscut? Manipularea functioneaza. Gaseste un tap ispasitor sa poti arunca asupra lui toata ura. Azi a fost Dragnea, maine poate aproapele tau…. Manualul manipularii. Pacat insa ca ai ratat marturisirea pentru Hristos. Si mai multe decat atat, ai pus si o caramida la zidul haosului antihristic. Pacat! Nu e timpul pierdut insa sa iti dai seama de ce se intampla. Ai cazut, ridica-te!

  5. Doamne Ajuta
    @Radu , tu esti ORB amice, pe langa perspectiva presiunii asupritoare a clasei conducatoare asupra cetateanului (latura materiala).
    Exista pericolul real materializat in occidentul Homosexualizat, de a face legala asa numita casatorie intre pederasti.
    Noi impotriva acestui pericol IMINENT luptam care se va materializa. Pentru ca momentan daca nu este “legal” , nu inseamana ca nu trebuie sa lupti , au interprins si vor interprinde demersuri pentru a legaliza abominatia homosexuala.

    Radule Orbule! impotriva a ceea ce e (nu se vede la noi in tara dar se vede in afara si se simte prin propaganda agresiva, ) si ce vine inspre noi luptam. Sau preferi sa IGNORI o stare de fapt??? Ca trendul anthihristic urmareste in avans modificarea legilor statelor pentru decadenta si totalitarism. Impotriva acestui trend luptam.

    Mantuire iti doresc (daca pricepi)

  6. Radu si altora care ati boicotat referendumul,
    Va doresc succes in partea pe care ati ales-o, cea materiala, ca oricum doar Dumnezeu e in toate, ce rost are sa urmati invataturile Lui? Iubirea de El e doar in inima voastra, ce rost are sa o aratati prin fapte? Cunosc sloganul asta pe dinafara. Multi analfabeti functional in cele sfinte il rostesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button