X

Vine mânia lui Dumnezeu peste noi. Numai astăzi au fost 3 cutremure în România

Image result for cutremur romania

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Trei cutremure în doar o ORĂ, într-o zonă mai puțin obișnuită a României

Trei cutremure au avut loc în Muntenia, județul Ialomița, în ultima oră. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter.
Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul cutremur s-a produs la ora 14.15, în Muntenia, județul Ialomița, cu magnitudinea 2,1 pe scara Richter.

Cel de-al doilea seism s-a înregistrat la ora 14.22 tot în județul Ialomița, la adâncimea de 13 kilometri, și a avut cu magnitudinea 2,2 pe scara Richter.

Al treilea cutremur a avut loc la ora 14.36, la adâncimea de 9 kilometri, în Muntenia, județul Ialomița și a avut 2,9 pe scara Richter.

Cutremurele s-au produs în apropierea orașelor Pogoanele (17km), Lehliu-Gară (36km), Slobozia (42km), Făurei (43km) și Urziceni (43km).

Nimic nu este întâmplător, fraților. Este doar un mic semn la lepădarea românilor din aceste 2 zile. Cu siguranță nu se vor opri aici. Să ne amintim ce s-a întâmplat în Grecia, care a legalizat căsătoriile gay, și în Indonezia care colcăie de mafia sexuală a transsexualilor, homosexualilor și tot soiul de anormali LGBT.

Image result for incendii Grecia

Image result for incendii Grecia

Related image

Image result for cutremur indonezia

Image result for cutremur indonezia

Image result for cutremur indonezia

Image result for cutremur indonezia

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

 1. O sa fie unul si mai mare in 2 ore si 10 minute,hai bine 3 ore si 10 minute(pana cand centralizeaza toate datele) produs de lgbtistii astia care o sa topaie ca satanizatii ce sunt si asta numai din cauza ca ne-am predat aproape fara sa tragem un foc!!! Acum serios asa este ,si asa Romania era slava Domnului cu 50 de ani in urma Botswanei acum o sa ne reduca la stadiul de o sa (re)descoperim focul in vrea 200-300 de ani!!

 2. Exact despre asa e vorba! Am vazut cu totii cum Dumnezeu a dat o palma Greciei pentru acest pacat. Va urma Romania la rind.

 3. Cum am mai spus și în alte articole:dacă acest referendum va pica,mă aștept la ce este mai în țara asta,chiar și la un cataclism…Dumnezeu are o limită

  1. Nu stiu nimic dar ce stiu e ca v-a pica,e timpul sa v-a faceti provizii pt. cataclism: apa imbuteliata,conserve(data de expirare indepartata) si o lopata,pt. a sapa un adapost!!! Eu ,daca m-a intrebi m-as orienta spre un conflict cu micutele fetite de la est conduse de “ursul” Puțin ,scuzati v-a rog, Putin am vrut sa zic!!! Doamne Ajuta!!!

 4. Niculescu,dumitale îți arde doar de bășcălie;dacă ai crede în existența Tatălui Ceresc,ai ști că El rabdă mult;însă când El ajunge la limită,bine ar fi să nu fiii în calea Lui…ar fi trebuit să știi din trecut chestiile astea,însă unui ignorant cel mai la îndemână îi este bășcălia, miștocăreala;din fericire am trecut de perioada în care eram afectat de astfel de lucruri;am concluzionat că omul trebuie luat că atare

  1. Stiu ca Atotputernica Treime este Extrem de rabdatoare,fiecare zi imi demonstreaza acest lucru la cate ispravi fac si cum a spus un preaminunat sfant -As prefera sa ma ascund in iad pana trece furia Ta- ….adica ar fi mai linistit si calm acolo!! Dar ce spun eu e ca un pic de haz de necaz nu strica cateodata,chiar te poate salva in anumite circumstante!!! Scuzati-ma daca am exagerat,lopata oricum sa nu fie facuta in Romania,calitatea ar fi indoielnica !!! :) Doamne Ajuta!!!

 5. Este momentul adevaruluiȘ 15-20% din populatia Romaniei merg regulat la Biserica, se spovedesc se impartasesc,,,, Procentele se regasesc in cei ce au iesit la vot…Restul traiesc cu ProTV (etc) si traiesc cu roscovele divertismentului.
  Acum s-au separat apele…

  Partidele politice nu si-au folosit influenta pt a sprijini referendumul.

  PȘ Ultra absenteismul maghiarilor se justifica prin dorinta de a avea masi multe minoritati si cat mai diferite, “ca sa nu se piarda etnia/neamul”.

 6. Nicu Andrei Păduraru,tot în bășcălie o ții…vrei să demonstrezi că ai habar de lucrurile importante,de Biserică aducând în discuție Sfânta Treime;bravo ție,însă asta nu înseamnă că și crezi în existența Ei…prin asta nu îmi demonstrezi că ești credincios;un credincios știe în orice moment că bășcălia nu este compatibilă cu credința;știu,fiecare din noi avem nelămuriri,întrebări,însă până a ajunge la o da în caterincă,trebuie să ai inconștiență,iesponsabilitate,ceea ce ateii au deplin, dovadă fiind referendumul ce tocmai s a încheiat;deci tot un ateu rămâi;pentru binele dumitale,lasă miștocăreala deoparte!

  1. Dragul meu ,daca as fi fost ateu nu as mai fi fost astazi printre oameni,cel putin nu in stadiul actual, as fi fost mai nebun decat toti oamenii cu probleme psihice luati la un loc dar nu sunt asa Numai si Numai datorita Atotputernicei Treimi si a Multpreasplendidelor Puteri Ceresti !!! Si as folosi cuvantul umor,poate nu cel mai potrivit pt. mine,cel mai mare pacalici,dar bascalie poate e cam mult!!! Ei na,ce o sa fie in continuare , batjocura !!! :( :) Vezi si : https://doxologia.ro/umor. Doamne Ajuta!!!

 7. Inainte ca delegatia bizantina sa se imbarce pe corabie la Constantinopol, pt a pleca la sinodul Ferara-Florenta 1437, pamantul s-a cutremurat de 3 ori… Ca avertisment sa se fereasca de locul caderilor, si sa nu se duca acolo.
  DEGEABA ! Noroc cu Sf Marcu al Efesului si cu reprezentantul Georgiei care n-au semnat documentele finale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button