X

Socialiștii europeni salută eșecul REFERENDUMULUI: ‘Cetăţenii României au respins un pas înapoi în privinţa drepturilor LGBTI’

s&d logo

Teoretic, PSD a susţinut referendumul pentru modificarea Constituţiei. Totuşi, familia politică europeană din care fac parte social-democraţii români salută eşecul referendumului ca pe o adevărată victorie.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Cetăţenii României au respins un pas înapoi în privinţa drepturilor LGBTI. ‘Grupul notru a fost întotdeauna în prima linie a luptei pentru drepturile LGBTI şi vom lua atitudine de fiecare dată când vedem că acestea sunt ameninţate'”, transmite grupul S&D din Parlamentul European, citându-l pe liderul său, Udo Bullman.

Biroul Electoral Central a anunțat prezența la vot la închiderea urnelor, după două zile de scrutin, în cadrul referendumului pentru familie, aceasta fiind de 20,41%.Drept urmare,referendumul nu a atins pragul pentru validare, conform legii, de 30% dintre cei aflați pe listele electorale permanente.

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, din 18.278.496 alegători înscriși pe listele permanente, s-au prezentat la referendumul din acest weekend 3.731.704, reprezentând 20,41%.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

5 comentarii

  1. Ceea ce a făcut ierarhia BOR cu cazurile de homosexualitate și pedofilie din rândul clerului ortodox aceea a făcut acum poporul cu referendumul

  2. Vom plati cu totii pentru legalizarea pacatului! Oamenii nu au fost informaţi. Asta s-a dorit. Asta s-a obtinut. Unii dintre cei care au fost infrormati au preferat sa fie corecti politic…

  3. Umor negru!

    Am votat DA la Referendum. Asadar fac parte din minoritatea crestinilor ortodocsi din România, alături de alte 4 milioane! În consecință, cer sa mi se respecte drepturile, fie și în calitate de minoritara! Demnitatea de românca ortodoxa tine de mine sa mi-o păstrez.

  4. Asta s-a vrut! PSD-ul a fost duplicitar ca de obicei, a contribuit masiv la esec prin lipsa de informare si proasta organizare! Niste jegosi in frunte cu boul de Dragnea, un personaj super dubios si mincinos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button