X

Mesaj peste ani al Părintelui Justin Pârvu pentru cei ce vor vota DA la REFERENDUM

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În campania acelui MILION de semnături pentru organizarea unui referendum pentru alternativă la actele cu cip, Părintele Justin Pârvu spunea că semnătura fiecăruia se va transforma într-o picătură de HAR ce ne va fi de ajutor pe viitor, în luptele mai grele ce va trebui să le ducem. Și cu fiecare astfel de semnătură/vot vom aduna alte picături de HAR, care vor cântări MULT și în ziua Judecății. Deci, mergeți la VOT, că aceasta a fost și dorința Marelui Duhovnic.

Să luăm aminte!

„Într-o familie, mama, tata şi copilul formează o trinitate. Ce este Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt în cer, este pe pământ familia creştină. Lucrurile mai stau şi altfel în viaţa creştină. Familia, Biserica şi şcoala sunt trei elemente de formare a omului şi tocmai pe acestea le-a zdrobit ateismul şi le zdrobeşte în continuare. Şcoala să fie în mâna ateiştilor, Biserica să fie sub controlul ecumeniştilor, familia să fie dezbinată: mama pleacă în Canada, tata în Austria şi copilul rămâne al nimănui şi nu mai ştie unde este naţia lui, unde rădăcina şi credinţa lui. Răul copilului nu este în nimeni altcineva decât în noi înşine, în felul în care ştim să ne apărăm drepturile şi cum ştim să ne sacrificăm pentru ele (…)

Educaţia mamei în duhul credinţei şi al dragostei de neam face mai mult decât instrucţia unei armate. Mamele au fost unii dintre cei mai puternici eroi ai acestei naţii. Această civilizaţie l-a despărţit pe om de familia lui. Educaţia creştinească şi morală a copilului, astăzi, nu o mai poate oferi decât familia. Instituţiile de învăţământ, din păcate, s-au transformat în factori anticreştini de modelare a copilului. Te învaţă să fii în pas cu ştiinţa raţionalistă şi cu lumea păcătoasă. Şcolile, până şi grădiniţa, au un scop satanic, de a te abate de la linia creştină – nu cumva să ajungi duminica la Biserică, îţi găsesc ei de lucru. (…)

Trebuie să apărăm societatea şi familia de handicapul acesta modern care s-a infiltrat şi la noi în ţară, prin acceptarea incestului şi a prostituţiei şi a altor mari fărădelegi. Ei încearcă să desfiinţeze valorile naţiei din temelii, şi o fac acţionând prin ambele planuri: unul moral, spiritual, dar şi cel biologic, virusând familia şi voinţa omului. Să ne amintim de martirii şi străbunii noştri şi să nu îngăduim străinilor să ne răpească moştenirea această primită prin harul lui Dumnezeu şi plămădită prin sângele şi sudoarea martirilor noştri.”

extras din „Ne vorbește Părintele Justin”, Fundația Justin Pârvu, Petru Vodă

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Mi-au dat lacrimile citind articolul. Chiar ma gindeam la cit de multi oameni au mers la Manastire la Sihastria. Sfantul Parinte Iustin e cu noi si ne vegheaza. El ne-a spus ce avem de facut.
    Tocmai am urmarit pe internet o inregistrare facuta de cineva care vazuse valul venind spre tarim (acel Tsunami recent din Indonezia) si striga din rasputeri incercind sa ii atentioneze pe oameni de primejdie si sa fuga toti spre adapost. Din pacate putini l-au ascultat… mai ales din familia lui.. Doare teribil cind nu-i poti convinge pe ai tai si ii vezi mergind in prapastie… Sper ca macar acum pe ultima suta de metri sa auzim vesti bune de la referendum..

  2. De acord cu articolele dv, doar ca cei care nu merg la vot nu citesc acest site.
    Si? Ce facem? E suficient doar asta?

    1. sunt destui mormoloci si printre noi, care nu se gandesc ca mânie pe Dumnezeu prin lasitatea lor, ci pleaca urechea la mizeriile politice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button