X

Sfat important pentru REFERENDUM: Faceți următoarele să iasă lumea la VOT

Image result for telefon vot

Cei care doriți să iasă lumea la vot, faceți următoarele:

1. Scrieți pe o coala de hârtie 10-15-20 de persoane apropiate care va vin în minte pe moment (fără sa va uitați în telefon), după care le sunați sa vedeți dacă au fost sau vor merge la referendum.

Veți fi surprinși să constatați ca vor fi persoane care nu au fost, ori nu aveau de gând sa meargă din varii motive la referendum, dar care sunt ușor de lămurit sa meargă dacă le explicați clar despre ce e vorba.

2. După ce terminați cu apropiații de la #1, va uitați în agenda telefonica si puneți pe o coala de hârtie, în 3 categorii, în funcție de apropiere, numerele persoanelor pe care le găsiți în agenda.

3. Dați-le telefon la cei din prima categorie, pana ii sunați pe toți, apoi o luați cu cei din a doua. Dacă mai e timp, ii sunați și pe cei din a treia.

4. Nu intrati in dezbateri, in argumente, pentru a pierde timp. Daca in 5 minute nu puteti convinge persoana sa iasa la vot, ii multumiti pentru timpul acordat, inchideti si sunati pe urmatorul.

5. Pe cei pe care-i convingeti sa iasa la vot, ii rugati sa isi sune prietenii sa si-i convinga, de asemenea, sa iasa la vot.

Doar scriind pe Facebook ca sa se iasa la vot, mesajul vi se afiseaza acelorasi oameni.

Cel mai bun mijloc de a educa oamenii sa iasa la vot e sa vorbiti direct cu ei. (Chris Terhes, președintele Coaliției Românilor împotriva Corupției, SUA)

Citiți și: Jurnalistul Radu Buzăianu: DE CE A VOTAT DIASPORA. Poate acum înțelegeți că nu e referendumul lui Dragnea!

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Am trimis acest mesaj in reteaua Whatsapp catre 200 de prieteni din agenda:
    „Indiferent daca te afli in tara sau strainatate, ai posibilitatea sa mergi sa spui DA la Referendum. Prin aceasta putem bloca si anula, programul de reeducare al Ideologiei Identitatii de Gen(fiecare isi decide sexul dupa bunul plac, indiferent de natura sa anatomica – Conventia de la Istanbul), implementat si asumat de Ministerul Invatamantului cu girul Guvernului, in mod abuziv si intruziv, in educatia copilasilor nostrii. In egala masura, blocam posibilitatea grupurilor sodomite de a infia copii, cel putin pentru o perioada indelungata de timp. Daca eu pot sa o fac pentru copilul tau, poti si tu sa o faci pentru copilul meu. Facand abstractie de voma mediatica deversata pe toate canalele posibile, incluzand aici si retelele de socializare, sa incercam sa judecam si sa reconsideram la rece viitorul copiilor nostri, evitand sa se petreaca si in tara noastra, ceea ce se petrece deja in unele presupus sau asa zis, tari civilizate. Presiunile externe sunt uriase, de aici si comportamentul ostil si manipulator impotriva Referendumului al unor grupuri mediatice finantate din exterior. E prima data in istoria Romaniei, cand ii se da curs unei initiative cetatenesti, dupa indelungi tergiversari(3 ani) a mai multor guvernari. Pentru cei aflati in strainatate, pot furniza adresele urnelor de vot. Doamne ajuta!”

    Atat m-a dus capul sa compun.
    Am reusit sa determin un numar impresionant.

    Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.