X

FOTOGRAFIA ZILEI: Mire si mireasa la vot

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si ce putem citi la https://evz. ro/poza-simbol-referendum.html:

POZA devenită SIMBOL al Referendumului. Au ARĂTAT întregii ȚĂRI că se POATE

O poză făcută într-o secție de votare în prima zi de exercitare a votului pentru modificarea Constituției a devenit virală și un simbol al Referendumului.

În poza apărută pe internet se poate observa cum un cuplu care, după toate dovezile se pregăteau pentru căsătorie, și-au făcut timp pentru a-și exercita dreptul la vot.

Cei doi au venit îmbrăcați pentru căsătorie, el în costum, iar ea îmbrăcată cu rochia de mireasă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. cine numara voturile (in cazul de fata prezenta la vot)acela e castigator.
    pai cine le numara? sts-ul, serviciile secrete !
    In conditia in care acestea sant controlate de straini de neam, de alogeni….de oculta iudeomasonica… in conditia in care alogenii care au ocupat institutiile statului, inclusiv partide politice si compromit si submineaza tot… in conditia in care au reusit sa compromita ideea de referendum pentru familie inducand o miza politica adica…rahatul lor….oamenii fiind scarbiti de acest rahat numit politica cad in capcana boicotarii unei mize uriase…cad in capcana intinsa de nelegiuitii iudeomasoni din occidentul “civilizat” : capcana care ne arunca pe toti in prapastia iadului, capcana care ne anuleaza dreptul de a fi oameni normali, capcana care ne coboara in starea demonilor, mai jos decat animalele…
    e destul de clar ce se intampla…..doar nu credeti ca in era “valorilor” occidentale, in care tacticile de control si manipulare, de minciuna si viclenie au ajuns la cote inspaimantatoare….vor lasa ceva sa se intample in favoarea noastra?
    numai o prezenta covarsitoare, numai o prezenta in care poporul sa ia la propriu cu asalt sectiile de votare, mai poate acoperi minciuna manipularea si controlul alogenilor asupra institutiilor statului….dar si atunci….vor gasi ei ceva….
    oricum, inaintea lui Dumnezeu chiar si un singur vot in favoarea Adevarului face mai mult decat milioane sau miliarde de voturi ale nelegiuitilor….dreptul Lot era unul singur si a scapat….nelegiuitii erau sute de mii si au fost arsi cu foc….
    De aceea, acum, pentru fiecare om normal, este importanta PREZENTA, MARTURISIREA LUI HRISTOS, MARTURISIREA ADEVARULUI, cu tot controlul si manipularea sts-ului, a serviciilor si a institutiilor acaparate de oculta iudeomasonica, de alogeni….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button