X

20,41 % au fost la Referendum. TRADUCERE: gloata de vorbitori de limba romana este perfect pregatita pentru primirea ANTIHRISTULUI

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Total votanti: 3 731 704

Mediu urban: 1 829 816

Mediu rural: 1 901 888

Sursa:

https://prezenta.bec.ro/

Deci nu s-a realizat cvorumul, adica 5.676.000 de votanti totali, din care sa voteze DA 4.730.000. Am folosit cifrele de la:

REFERENDUM FAMILIE. Validarea nu se face prin 50% plus 1: Ce spune legea MODIFICATÄ‚ de USL

Consider ca aceasta calculare a cvorumului nu este corecta caci s-a pornit de la un numar 18.917.495 de cetateni cu drept de vot. Iar eu cred ca nici macar toti romanii, de la bebelusii din Romania si pana la adultii din diaspora, ar fi in numar de aproape 19 milioane.

Am spus insa vorba din titlu pentru ca si asa umflat artificial, acel cvorum se putea realiza. Chiar daca ar fi, in mod real, doar 15 milioane de cetateni cu drept de vot si tot se putea realiza. Mai mult, chiar si daca ar fi doar in Romania, fara diaspora, 10 milioane de cetateni cu drept de vot si tot se putea realiza, caci suntem, teoretic, un neam ortodox. Dar iata ca nu s-au gasit in tot neamul asta 5 – 6 milioane de romani sa se oboseasca pana la urne.

De aceea, pentru mine, romani au mai ramas doar dintre cele cateva milioane care au votat. Incluzand, desigur, si pe cei ce n-au putut vota, chiar daca doreau (accidente, pierdut buletin, ramas pe drum prin munti, etc.). Restul sunt o gloata care doar mai vorbeste romaneste. Asa cum pe vremea Sfantului Prooroc Ilie, neamul Israel mai era reprezentat doar de catre sapte mii de barbati.

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=68&cap=19

Care gloata este perfect pregatita pentru primirea antihristului…

Cum s-a ajuns aici? Cine sunt vinovatii? Vom analiza pe larg in viitoare articole.

Mai pot fi unii salvati din Matrix? Eu cred ca da.

De ce am zis romani au mai ramas doar dintre cele cateva milioane care au votat? De ce n-am zis toti cateva milioane care au votat? Si asta vom dezvolta.

Vor incerca unii sa se foloseasca de milioanele care au votat? Da si vom analiza si treaba asta.

Pana atunci, cititi va rugam:

O proorocie mai puțin cunoscută a Bătrânilor Pustiei pentru neamul cel de pe urmă…

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

    1. In Suceava au fost oameni normali si n-au indepartat bannerele pe motiv de non-conforme cu legea electorala (am vazut unul de-a latul drumului chiar vizavi de o sectie de votare).

      Au votat probabil si pelerini care au mers in acest sfarsit de saptamana dinspre Transilvania ca sa inchine Sf Parascheva.

      Sunt foarte multe manastiri dar si multi sectari care voteaza disciplinat.

      Aici s-a investit cel mai mult din tara pentru pastrarea traditiilor, chiar daca in scopuri turistice.

      Si nu in ultimul rand oamenii sunt ceva mai bine asezati duhovniceste pentru ca au in fibra lor frica de Dumnezeu spre deosebire de bucuresteni, de exemplu, care exced in formalism.

  1. cine numara voturile (in cazul de fata prezenta la vot)acela e castigator.
    pai cine le numara? sts-ul, serviciile secrete !
    In conditia in care acestea sant controlate de straini de neam, de alogeni….de oculta iudeomasonica… in conditia in care alogenii care au ocupat institutiile statului, inclusiv partide politice, compromit si submineaza tot… in conditia in care au reusit sa compromita ideea de referendum pentru familie inducand o miza politica adica…rahatul lor….oamenii fiind scarbiti de acest rahat numit politica cad in capcana boicotarii unei mize uriase…cad in capcana intinsa de nelegiuitii iudeomasoni din occidentul “civilizat” : capcana care ne arunca pe toti in prapastia iadului, capcana care ne anuleaza dreptul de a fi oameni normali, capcana care ne coboara in starea demonilor, mai jos decat animalele…
    e destul de clar ce se intampla…..doar nu credeti ca in era “valorilor” occidentale, in care tacticile de control si manipulare, de minciuna si viclenie au ajuns la cote inspaimantatoare….vor lasa ceva sa se intample in favoarea noastra?
    numai o prezenta covarsitoare, numai o prezenta in care poporul sa ia la propriu cu asalt sectiile de votare, mai poate acoperi minciuna manipularea si controlul alogenilor asupra institutiilor statului….dar si atunci….vor gasi ei ceva….
    oricum, inaintea lui Dumnezeu chiar si un singur vot in favoarea Adevarului face mai mult decat milioane sau miliarde de voturi ale nelegiuitilor….dreptul Lot era unul singur si a scapat….nelegiuitii din sodoma si gomora erau zeci de mii si au fost arsi cu foc….
    De aceea, acum, pentru fiecare om normal, este importanta PREZENTA, MARTURISIREA LUI HRISTOS, MARTURISIREA ADEVARULUI, cu tot controlul si manipularea sts-ului, a serviciilor si a institutiilor statului acaparate de oculta iudeomasonica, de alogeni….

    1. lasa-ne cu prostiile. Asta era valabil daca se dadea o lovitura in ultimele ore si-ar fi crescut sondajele mai ceva ca fat frumos cum s-a intamplat in 2003. Nu mai vorbiti doar ca sa ocupati spatiul cu fumigene.

  2. Titlul reprezinta intru totul situatia in care ne aflam.
    Daca maine vine antihristul si ofera semnul fiarei, majoritatea o sa sara sa-l ia fara sa clipeasca.

    De ce am zis romani au mai ramas doar dintre cele cateva milioane care au votat? De ce n-am zis toti cateva milioane care au votat? Si asta vom dezvolta.

    Absolut normal ca sunt intre aceste milioane si penticostali, adventisti, atei,… si mai sunt cei care au votat impotriva in deplina cunostinta de cauza.

  3. Desi sunt suparat si mi-a luat orice chef rezultatul, vreau totusi sa felicit OrtodoxInfo pentru efortul depus zilele acestea. Am vazut articolele si chemarile la vot postate la foc continuu. S-a simtit foarte clar dorinta voastra de a aduce cat mai multi oameni la urne. Inca o data, felicitari!

  4. Facebook a lucrat la smintirea romanilor. Din ce s-a spus pe Antena 3, mesajele mincinoase ao fost distribuite in numar coplesitor – foarte probabil un numar mic de postaci folosind tehnologii de multiplicare, sub conturi false.
    Pe de alta pate, conturile celor care voiau manual sa explice miza referendumului au fost blocate !
    UN RAZBOI NEDECLARAT IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN ORTODOX, SPONSORIZAT SI DUS DIN AFARA ROMANIEI, IMPOTRIVA NEAMULU ROMANESC !
    Azi nu mai poti conta in alegeri fara facebookÈ™ iar daca dl Zukerberg nu te agreeaza, iti inchide conturile, inclinand balanta decisiv.

    Imi spunea un student de la politehnica, ca imaginea Bisericii este facuta praf pe conturile de socializare de acolo, care sunt de fapt cele oficiale, impuse de facultateÈ™ facultarti in general pt comunicarile de rutina legate de situatii scolare, cursuri, anunturi oficiale. Va dati seama ce generatii spalate pe creier vor iesi.

    Solutia un facebook romanesc !

    PS: Forumul softpedia (bunicel pesectiunea IT si cu trafic mare) este administrat de evrei. Pana si pe sectiunea ortodoxa sunt permise jigniri la adresa Bisericii …

    1. Daca lupta s-ar fi dus in lumea reala ar fi fost mult mai eficienta.

      Greseala uriasa a initiatorilor care s-au lepadat cu toate fortele de politic in loc sa-i responsabilizeze. Ba nene, ai semnat protocol de sustinere. Ia de colea. Il vezi? Manuta matale l-a semnat. Ce faci? Te dezici acum? Nu ti-e teama cumva ca te iau oamenii de mincinos? Da, politicul putea face diferenta daca mobiliza lumea la vot.

      Problema e ca celor din Coalitie le-a fost frica ca le ia cineva cascavalul de sub nas. le fura laurii victoriei pe care vroiau sa-i foloseasca pentru a ne duce ei pe noi culmi de progres si civilizatie. Bietii de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button