X

18,87 % prezenta la vot la ora 19:00. Suceava este aproape de 30%

Foto: campinatv. ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform bec.ro:

  • Total votanti: 3 450 189
  • Mediul urban: 1 705 558
  • Mediul rural: 1 744 631

Județe fruntașe: Suceava (28,79%), Dâmbovița (26,8%), Bihor (26,6%), Botoșani (25,2%) și Neamț (25%).

Județe cu prezență redusă: Covasna (7,89%), Harghita (10,2%), Tulcea (13,3%), Constanța (13,7%).

În Capitală, prezenșa la vot duminică, la ora 19.00, a fost de 14,6%.

În Diaspora și-au exercitat dreptul la vot 111.457 persoane, cea mai mare prezență fiind la o secție din Londra, 5.466 votanți.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Si eu ma innumar printre cei care au votat DA. Bunul Dumnezeu va da plata fiecaruia dupa faptele sale. Se vede cat de mult este indracita natia asta!
    Doamne ajuta!

  2. si uite asa , cei peste 3 milioane de romani vor plati cretinismul celorlalte milioane de romani , in solidar….caci ce vor patimi nerozii carora nu le-a pasat de copii lor vom patimi si noi, ceilalti…si copii nostrii

  3. Astazi, la Biserica Foisor din Bucuresti, Icoana Mantuitorului Iisus a pocnit si s-a crapat în timp ce se rostea rugaciuneaTatal Nostru.
    Se poate verifica. Este real. Nu stiu insa, cum s-o interpretez… Doamne Ajuta!

  4. Daca cei care au votat la referendum ar fi uniti, ar avea o forta de 3,5 – 4 milioane de voturi in spate si ar putea fi o forta politica importanta. Ar putea intra in parlament, ar putea da legi normale si ar putea atrage si mai multi oameni daca si-ar vedea de treaba si ar face lucruri bune.
    Este greu sentimentul unei infrangeri, insa daca va ganditi bine, 20% din electorat este un numar foarte important avand in vedere absenteismul generalizat la alegeri.
    Intrebarea este, se pot aduna si pot fi uniti cei 3,5 -4 mil. crestini activi, care se implica in viata cetatii?

    1. Oroles

      Exista o forta “anti sistem” in umbra care de abia asteapta sa profite de acest Referendum. Ei folosesc lupta impotriva casatoriilor gay si a avorturilor ca motiv pentru promovarea ecumenismului. Si nu ma refer aici la tema pomenitori-nepomenitori, ci la ecumenismul acela agresiv.

      1. Doamne ajuta!
        Ma iertati, nu inteleg cum exact ar putea profita pentru promovarea ecumenismului. Ecumenismul este promovat de ierarhi prin faptele lor si de profesori prin facultatile de teologie.
        Eu ma refer la partea politica, la influenta pe care o pot avea acesti 3,7 mil crestini. Ideea este ca daca ai 3,7 mil voturi in spate, poti negocia, ai o baza pentru a cere anumite legi, ai putere politica sa respingi alte legi…Nu ma refer la politica BOR care nu ii pedepsepste pe cei care tin slujbe impreuna cu ereticii sau alte lucruri din astea. Ecumenismul este promovat de satane fie sunt uniti cei care au votat, fie nu sunt uniti.
        Poate gresesc, nevand eu suficiente informatii. Dar tare mult mi-ar fi placut sa avem un grup crestin in parlament care sa se opuna legilor ticaloase date de dusmanii nemului romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE