X

18,87 % prezenta la vot la ora 19:00. Suceava este aproape de 30%

Foto: campinatv.ro

Conform bec.ro:

 • Total votanti: 3 450 189
 • Mediul urban: 1 705 558
 • Mediul rural: 1 744 631

Județe fruntașe: Suceava (28,79%), Dâmbovița (26,8%), Bihor (26,6%), Botoșani (25,2%) și Neamț (25%).

Județe cu prezență redusă: Covasna (7,89%), Harghita (10,2%), Tulcea (13,3%), Constanța (13,7%).

În Capitală, prezenșa la vot duminică, la ora 19.00, a fost de 14,6%.

În Diaspora și-au exercitat dreptul la vot 111.457 persoane, cea mai mare prezență fiind la o secție din Londra, 5.466 votanți.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Si eu ma innumar printre cei care au votat DA. Bunul Dumnezeu va da plata fiecaruia dupa faptele sale. Se vede cat de mult este indracita natia asta!
  Doamne ajuta!

 2. si uite asa , cei peste 3 milioane de romani vor plati cretinismul celorlalte milioane de romani , in solidar….caci ce vor patimi nerozii carora nu le-a pasat de copii lor vom patimi si noi, ceilalti…si copii nostrii

 3. Astazi, la Biserica Foisor din Bucuresti, Icoana Mantuitorului Iisus a pocnit si s-a crapat în timp ce se rostea rugaciuneaTatal Nostru.
  Se poate verifica. Este real. Nu stiu insa, cum s-o interpretez… Doamne Ajuta!

 4. Daca cei care au votat la referendum ar fi uniti, ar avea o forta de 3,5 – 4 milioane de voturi in spate si ar putea fi o forta politica importanta. Ar putea intra in parlament, ar putea da legi normale si ar putea atrage si mai multi oameni daca si-ar vedea de treaba si ar face lucruri bune.
  Este greu sentimentul unei infrangeri, insa daca va ganditi bine, 20% din electorat este un numar foarte important avand in vedere absenteismul generalizat la alegeri.
  Intrebarea este, se pot aduna si pot fi uniti cei 3,5 -4 mil. crestini activi, care se implica in viata cetatii?

  1. Oroles

   Exista o forta „anti sistem” in umbra care de abia asteapta sa profite de acest Referendum. Ei folosesc lupta impotriva casatoriilor gay si a avorturilor ca motiv pentru promovarea ecumenismului. Si nu ma refer aici la tema pomenitori-nepomenitori, ci la ecumenismul acela agresiv.

   1. Doamne ajuta!
    Ma iertati, nu inteleg cum exact ar putea profita pentru promovarea ecumenismului. Ecumenismul este promovat de ierarhi prin faptele lor si de profesori prin facultatile de teologie.
    Eu ma refer la partea politica, la influenta pe care o pot avea acesti 3,7 mil crestini. Ideea este ca daca ai 3,7 mil voturi in spate, poti negocia, ai o baza pentru a cere anumite legi, ai putere politica sa respingi alte legi…Nu ma refer la politica BOR care nu ii pedepsepste pe cei care tin slujbe impreuna cu ereticii sau alte lucruri din astea. Ecumenismul este promovat de satane fie sunt uniti cei care au votat, fie nu sunt uniti.
    Poate gresesc, nevand eu suficiente informatii. Dar tare mult mi-ar fi placut sa avem un grup crestin in parlament care sa se opuna legilor ticaloase date de dusmanii nemului romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.