X

15,21 % prezenta la vot la ora 16:00

Foto: https://www. antena3.ro/actualitate/referendum-familie-2018-prezenta-la-vot-pana-la-ora-16-00-este-3-78-politistii-au-deschis-primul-489621.html

Total votanti: 2 781 918

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mediul urban: 1 426 989

Mediul rural: 1 354 929

Sursa:

https://prezenta.bec.ro/

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Hai România , creÈ™tin ortodoxa 86 %, tradatori nu creÈ™tini, una îi sa fi ortodox (bănuiesc ca È™i dragnea È™i tariceanu is) È™i alta îi sa fi creÈ™tin adevărat, la primul vânt mai serios procentul ăsta de 15 se înjumătățeÈ™te , ca sa nu mai vorbim de furtuna unde rămân sub 1% , da ,” azi am văzut viitorul ce va sa vina” È™i nu suna ca la orange

  2. Daca pana nu mult in urma(poate si acum) multi erau colaboratori ai securitatii acum foarte multi sunt colaboratori ai homosexualitatii!!! Ceea ce demonstreaza INCA O DATA ca romanul e mai catolic decat pacaliciul ,pardon papa de la Roma!!! Doamne Ajuta!!!

  3. Acesta e rezultatul ecumenismului în BOR. Atât valorează îndemnurile clerului trădător. Oare le va fi învăţătură de minte ? Probabil că nu.

  4. Mi se pare dubios ca la ora 16 nu erau nici 3000000 de votanti adica nici cati au semnat lista prin care s-a cerut acest referendum.
    Sau chiar asa putem fi manipulati de usor incat si din cei care au cerut acest referendum sa nu mai voteze dand crezare manipularilor de tot felul cu privire la acest referendum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button