X

15,21 % prezenta la vot la ora 16:00

Foto: https://www.antena3.ro/actualitate/referendum-familie-2018-prezenta-la-vot-pana-la-ora-16-00-este-3-78-politistii-au-deschis-primul-489621.html

Total votanti: 2 781 918

Mediul urban: 1 426 989

Mediul rural: 1 354 929

Sursa:

https://prezenta.bec.ro/

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

13 comentarii

  1. Hai România , creștin ortodoxa 86 %, tradatori nu creștini, una îi sa fi ortodox (bănuiesc ca și dragnea și tariceanu is) și alta îi sa fi creștin adevărat, la primul vânt mai serios procentul ăsta de 15 se înjumătățește , ca sa nu mai vorbim de furtuna unde rămân sub 1% , da ,” azi am văzut viitorul ce va sa vina” și nu suna ca la orange

  2. Daca pana nu mult in urma(poate si acum) multi erau colaboratori ai securitatii acum foarte multi sunt colaboratori ai homosexualitatii!!! Ceea ce demonstreaza INCA O DATA ca romanul e mai catolic decat pacaliciul ,pardon papa de la Roma!!! Doamne Ajuta!!!

  3. Acesta e rezultatul ecumenismului în BOR. Atât valorează îndemnurile clerului trădător. Oare le va fi învăţătură de minte ? Probabil că nu.

  4. Mi se pare dubios ca la ora 16 nu erau nici 3000000 de votanti adica nici cati au semnat lista prin care s-a cerut acest referendum.
    Sau chiar asa putem fi manipulati de usor incat si din cei care au cerut acest referendum sa nu mai voteze dand crezare manipularilor de tot felul cu privire la acest referendum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.