X

EXEMPLAR: Diaspora s-a mobilizat pentru a vota. Cozi imense în Anglia și Irlanda

O secție de votare deschisă la Londra e luată cu asalt de români ca să voteze la referendum! Pe rețelele de socializare au fost distribuite imagini cu o secție de votare în care zeci de persoane stau la coadă pentru a-și exprima opțiunea la referendumul pentru familie.

De altfel, conform acelorași surse, și la Dublin, în Irlanda, românii din diaspora au făcut cozi la vot, la fel ca la alegerile prezidențiale din 2014.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Frate creştin,
  În zile de 6-7 octombrie, esti chemat să răspunzi la întrebarea ,,Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”
  Până acum, era stabilit prin lege că o căsătorie are loc între SOŢI, fără a se preciza NICI numărul şi NICI sexul acestora. Legea actuală propune să se precizeze clar că familia se întemeiază pe relaţia dintre UN bărbat şi O femeie, pentru a nu permite interpretări incompatibile cu statutul de creştin. La această întrebare, creştinii răspund DA!
  Indiferenţa ta are implicaţii pe mai multe planuri: economic, social şi spiritual.
  -Economic, deoarece, dacă va dispărea familia, şi asociaţiile familiale vor dispărea şi vom depinde de marile corporaţii;
  -Social, deoarece, tensiunile dintre oameni se vor agrava. Copiii vor fi supuşi unei educaţii sexomarxiste fiind vizaţi ca victime ale plăcerilor!
  – Spiritual, deoarece preocuparea pentru mântuire va fi înlocuită cu lupta pentru plăcere. Astfel, aşa cum ne spune Sfântul Apostol Pavel în Epistola I către corinteni, capitolul 6, şansele de mântuire ale noastre şi ale generaţiilor viitoare se vor diminua drastic în caz că alegem nepăsarea faţă de poruncile divine.
  Nu putem fi şi cu Hristos şi cu satana. Trebuie să alegem! Vino la vot şi spune DA!

 2. Din pacate nu acelasi lucru se poate spune despre romanii din Norvegia.
  In jurul orei 14.00 nu era mai nimeni la sectia de votare, iar lista cu cei care votasera era gcompletata pe jumatate.
  Poate am ajuns eu prea tirziu sau poate prea devreme, de gresesc sa nu ma judecati.
  Doamne Ajuta sa nu fie cum spun eu!

  1. Și da și nu! Ce este sigur, este faptul că nu dorim să ajungă Romania o tara ca”afara”. Nu vreau sa vad in țară dezmățul de aici, mai mult decât asta, este nebunie curată, pardon”normalitate” .

 3. Sectia de votare din Birmigham s-a schimbat, nu am aflat decat cand am intrat in City Council unde am dat nas in nas cu domnul paznic,(probabil indian,pakistanez) care parea cam iritat…cum adica …vrem sa votam impotriva gayilor?!
  Sectia de votare este acum la Biserica Ortodoxa Greaca din Birmigham. La ora 7 erau doar ~600 votanti. Trist…ajunsesem sa ma bucur ca vad tiganii la votare, au zis ca ei sunt penticostali si ca trebuie sa voteze, e datoria lor.
  Foarte trist, nici macar cele 3 milioane nu au iesit prima zi…..

 4. Sectia de votare de la Birmigham s/a schimbat, nu mai este la City Council ci la Biserica Ortodoxa Greaca.
  La ora 7, ora Angliei erau doar ~600 votanti. Foarte trist…nici macar 3 milioane in prima zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.