X

EXEMPLAR: Diaspora s-a mobilizat pentru a vota. Cozi imense în Anglia și Irlanda

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O secție de votare deschisă la Londra e luată cu asalt de români ca să voteze la referendum! Pe rețelele de socializare au fost distribuite imagini cu o secție de votare în care zeci de persoane stau la coadă pentru a-și exprima opțiunea la referendumul pentru familie. 

De altfel, conform acelorași surse, și la Dublin, în Irlanda, românii din diaspora au făcut cozi la vot, la fel ca la alegerile prezidențiale din 2014.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Au vazut romanii ce inseamna “civilizatia” in tarile occidentale si au inteles pericolul. Sunt in Anglia si voi vota DA

  2. Frate creştin,
    În zile de 6-7 octombrie, esti chemat să răspunzi la întrebarea ,,Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”
    Până acum, era stabilit prin lege că o căsătorie are loc între SOŢI, fără a se preciza NICI numărul şi NICI sexul acestora. Legea actuală propune să se precizeze clar că familia se întemeiază pe relaţia dintre UN bărbat şi O femeie, pentru a nu permite interpretări incompatibile cu statutul de creştin. La această întrebare, creştinii răspund DA!
    Indiferenţa ta are implicaţii pe mai multe planuri: economic, social şi spiritual.
    -Economic, deoarece, dacă va dispărea familia, şi asociaţiile familiale vor dispărea şi vom depinde de marile corporaţii;
    -Social, deoarece, tensiunile dintre oameni se vor agrava. Copiii vor fi supuşi unei educaţii sexomarxiste fiind vizaţi ca victime ale plăcerilor!
    – Spiritual, deoarece preocuparea pentru mântuire va fi înlocuită cu lupta pentru plăcere. Astfel, aşa cum ne spune Sfântul Apostol Pavel în Epistola I către corinteni, capitolul 6, şansele de mântuire ale noastre şi ale generaţiilor viitoare se vor diminua drastic în caz că alegem nepăsarea faţă de poruncile divine.
    Nu putem fi şi cu Hristos şi cu satana. Trebuie să alegem! Vino la vot şi spune DA!

  3. Din pacate nu acelasi lucru se poate spune despre romanii din Norvegia.
    In jurul orei 14.00 nu era mai nimeni la sectia de votare, iar lista cu cei care votasera era gcompletata pe jumatate.
    Poate am ajuns eu prea tirziu sau poate prea devreme, de gresesc sa nu ma judecati.
    Doamne Ajuta sa nu fie cum spun eu!

    1. Și da și nu! Ce este sigur, este faptul că nu dorim să ajungă Romania o tara ca”afara”. Nu vreau sa vad in țară dezmățul de aici, mai mult decât asta, este nebunie curată, pardon”normalitate” .

  4. Sectia de votare din Birmigham s-a schimbat, nu am aflat decat cand am intrat in City Council unde am dat nas in nas cu domnul paznic,(probabil indian,pakistanez) care parea cam iritat…cum adica …vrem sa votam impotriva gayilor?!
    Sectia de votare este acum la Biserica Ortodoxa Greaca din Birmigham. La ora 7 erau doar ~600 votanti. Trist…ajunsesem sa ma bucur ca vad tiganii la votare, au zis ca ei sunt penticostali si ca trebuie sa voteze, e datoria lor.
    Foarte trist, nici macar cele 3 milioane nu au iesit prima zi…..

  5. Sectia de votare de la Birmigham s/a schimbat, nu mai este la City Council ci la Biserica Ortodoxa Greaca.
    La ora 7, ora Angliei erau doar ~600 votanti. Foarte trist…nici macar 3 milioane in prima zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button