X

5,15 % prezenta de vot la ora 19

Foto: https://www. dcnews.ro/bec-prezenta-vot-referendum-ora-20-30-oficial_616717.html

Total votanti: 942 381

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mediu urban: 578 301

Mediu rural: 364 080

Sursa:

http://prezenta.bec.ro/

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Pentru pacatele noastre poate va ingadui Bunul Dumnezeu ca acest referendum sa nu treaca si prin urmare va trebui sa suportam consecintele. Dar mai este inca timp de rugaciune si de mobilizare. Sa demonstram ca nu suntem lasi.

  2. Din câte știu eu, această prezență anunțată la ora 19 e, de fapt, pentru ora 16.
    PrezenÈ›a la ora 19 o vom avea după finalul votării de azi, iar cea de la ora 21 – undeva la Miezul NopÈ›ii.
    La Referendumul trecut cam 60% de voturi au fost date/înregistrate în a doua jumătate a celei de-a doua zile.
    Nu vă pleoștiți. Acum e vremea să luptăm.

    1. Suntem un popor drogat, la propriu. Cu substante toxice cu efect “neuropatologic si neurocomportamental” (conform fisei unuia dintre produsele administrate in masa populatiei Romaniei, pe cale aeriana – Aqua K-Othrine), care produc apatie, somnolenta, stari neurologice care fac mult mai eficienta programarea, controlul mintii, hipnoza. Nu poti cere mai mult de la o populatie agresata chimic in felul asta. E treaba celor care inca mai au mintea lucida sa opreasca aceasta agresiune. Ma intreb cam care e valoarea juridica a rezultatului unui Referendum care se desfasoara in conditiile in care milioane de romani, unii mai mult decat altii, au fost fortati sa inhaleze in lunile precedente acestui Referendum acest tip de substante, sub pretextul “protejarii Sanatatii Publice”. Si daca nu ar fi firesc sa fie trasi la raspundere cei care au gandit aceasta actiune criminala. Si care, deloc intamplator, par sa fie tot cei care doresc ca Referendumul sa nu fie validat. Oricum, daca acest Referendum esueaza, aceasta agresiune chimica va continua intr-o forma si mai agresiva iar populatia Romaniei va fi complet distrusa fizic si psihic in doar cativa ani. Si asta nu e singura implicatie a pulverizarii masive a acestor substante care nu sunt doar toxice dar si INFLAMABILE – contin inclusiv benzen, peste Romania. Isi aminteste cineva de incendiul din Attica, Grecia?

      1. Nu tine teoria ta. Daca a fost drogat cineva cu siguranta ca cei din orase au fost mai afectati. Cu toate astea in urban prezenta la vot este mai mare decat in rural.

        Asta arata ca de fapt spalarea pe creier a functionat din plin si au mai ramas putini oameni cu o minima constiinta crestina. Simplu. Hai sa n-o mai dam dupa cires.

        1. Eu locuiesc intr-un spatiu care poate fi considerat mai degraba rural decat urban, in care aceste lucruri s-au produs cu o intensitate care a depasit cu mult ceea ce s-a intamplat in marele oras din imediala apropiere. Am si explicatia pentru aceasta situatie aparent paradoxala, dar nu vreau sa intru acum in detalii.

          E adevarat ca sunt din ce in ce mai putini oameni care au constiinta crestina. Dar sufletul poate fi distrus si intr-un mod mai material, in cazul multora. O minte incetosata de otravuri poate slabi foarte mult vigilenta si credinta cuiva. Si asta e o realitate!

          As putea sa vorbesc si de implicatiile oculte ale aruncarii asupra Romaniei a unor substante care au o structura de tip hexagonal, cum este benzenul, care e o varianta a hexagramei, simbol puternic, folosit pentru aruncarea de blesteme, si care in mod direct a fost legat de catre Kekule, savantul care a propus aceasta reprezentare a benzenului, de Oroboros, sarpele care isi inghite coada, simbolul lumii care se sfarseste. Si noi stim ca se va sfarsi prin foc.

          1. Sa mai adaug si ca proprietarii companiei care fabrica aceste substante cu care a fost imbacsita Romania (compania Bayer) apartin unei rase care uraste de moarte crestinismul?

  3. In ritmul asta probabil ca la sfarsitul zilei de maine o sa fie 2-2,5 mil de alegatori. Nu vi se pare ciudat?
    Adica e un referendum initiat de 3 milioane de semnaturi si se prezinta la el doar 2 milioane?

    1. @ Grigore

      exact…nu se vor aduna nici macar cei care au semnat,… cei 3 milioane…si stii de ce? pentru ca erau 3 milioane acum multa vreme ( cateva luni) …cu fiecare luna ce trece duhul antihristului se intareste….au tras de timp cu referendumul asta ca sa se mai dilueze din cei 3 milioane

      1. 3 milioane erau in martie 2016 si in prima zi de vot doar 5%?
        3 milioane de semnaturi inseamna ~17 % din totalul de alegatori care sunt 18 milioane plus.
        Sa vedem zic si ziua de maine.

    2. Este mai usor sa acorzi o semnatura pe strada cand te roaga o domnisoara draguta decat sa pierzi timpul ca sa mergi la vot cu riscul de a te mai vedea cine stie cine p’acolo si sa rada de tine ca te-ai dat cu stirbii. Putin realism nu strica. Alea 3 milioane de semnaturi au dat bine la imagine dar n-are rost s-o tinem langa c-au fost date din mare convingere. Numarul celor apropiati de Biserica este cu siguranta sub aceasta cifra.

      1. Referendumul asta nu priveste doar crestinii ortodoxi si Biserica Ortodoxa, ci si pe toti romanii care vor ca tara asta sa aiba un anumit fel de viitor. Rezultatul la Referendum va avea o influenta semnificativa asupra felului in care va arata din toate punctele de vedere Romania in anii urmatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button