X

(Adult+18) VIDEO si FOTO: De ce la GAY PRIDE homosexualii si lesbienele fac asa ceva cu crucifixele?

de Saccsiv

Iata si ce putem citi la VIDEO+FOTO Cum arată „toleranța” activiștilor homosexuali față de religie – în curând, și în România de pe CULTURA VIETII:

Pângărirea și sfărâmarea obiectelor de cult, introducerea în anus a crucifixelor și statuetelor religioase – într-un cuvânt, „toleranță”.

În timpul unei manifestații (din deja celebra serie „Slut Walk”) a activiștilor pro-homosexualitate și pro-avort care a avut loc în Brazilia, de o „atenție specială” s-au „bucurat” obiecte de cult catolice.

În fața mulțimii care îi proteja ținându-se de mâini în semn de solidaritate, doi activiști și-au arătat „toleranța” și dorința de „pace socială” și „incluziune”: au pângărit crucifixe, statuete ale Sfintei Fecioare și icoane, înainte de a le sfărâma cu ciocanul, așa după cum puteți vedea în imaginile de mai jos, relatate în presa locală de cotidianul Jornal Nacional, și în clipul video.

Cine sunt cei doi și dacă au fost sau nu sancționați nici nu mai contează. Acoperirea și acceptarea lor în mulțimea participantă la o manifestație oricum obscenă și dezgustătoare spune totul.

Cei care cunosc istorie recentă vor fi izbiți de asemănarea dintre aceste practici și cele ale bolșevicilor din perioada leninistă a Rusiei Sovietice. În definitiv, rădăcinile ideologice sunt absolut aceleași. Prima paradă a homosexualilor a avut loc în Rusia Sovietică în 1918:

„… la Petrograd (Sank-Petersburg), la 19 decembrie 1918, a defilat o paradă a lesbienelor, care au aniversat un an de la decretul „Cu privire la abolirea căsătoriei”. Troțki nota, in memoriile sale, că Lenin a afirmat cu bucurie la auzul acestei vești: „Țineți-o tot așa, tovarăși!”. La acea paradă, se purtau pancarte de tipul: „Jos cu rușinea”. Acest apel, în cele din urma, a fost preluat și utilizat pe scară largă in iunie 1918, atunci când mai multe sute de reprezentanți ai ambelor sexe au mărșăluit prin centrul Petrogradului complet goi.”

Treziți-vă la realitate cât mai este vreme! Nu lăsați acest ocean de mizerie morală și fizică să se întindă în România, sau veți fi blestemați de urmașii voștri pentru pedeapsa pe care o veți abate și voi, prin inacțiune și indiferență, asupra capetelor lor!

Nu vă faceți iluzii: nici în Brazilia, nici în Occidentul care azi tolerează astfel de manifestări nu a fost dintotdeauna astfel…

NOTĂ OrtodoxINFO

Cititi va rugam si:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Brazilia a legalizat casatoriile intre persoanele de acelasi sex si totusi ies in continuare pentru a marsalui pe strazi, zic ei, pentru a protesta fata de homofobie si a cere respectarea drepturilor minoritatilor sexuale. Iata ce s-a intamplat la a 19-a parada anuala:

Foto: http://sexocriativo.com/uma-trans-crucificada/743f4648cfd153dcb680ed20342e2992/
Foto: https://amazunablog.wordpress.com/2015/06/08/sao-paulo-did-brazil-proud-with-its-gay-pride-parade-yesterday/

De cele mai multe ori activistele lesbiene sunt si pro avort, pentru ca lucrurile intotdeauna se leaga. In 2013, in Argentina, conform articolului Horror: Violent mob of topless pro-abort feminists attacks praying men defending cathedral (VIDEO) un masiv grup de astfel de femei s-au manifestat, dupa cum veti observa in inregistrarea de mai jos, impotriva unui grup de tineri catolici ce se rugau in timp ce-si aparau catedrala din San Juan, Argentina, pentru a nu fi vandalizata.

I-au scuipat, i-au lovit, i-au vopsit in timp ce performau perversiuni sexuale in fata lor. Strigau ca vor sa fie tarfe, travestiti si lesbiene si cereau avort legal in fiecare spital. In acelasi timp tot orasul s-a umplut de graffiti in favoarea avortului.

Atacul a avut loc pe 24 noiembrie, in timpul intalnirii anuale a feministelor din Argentina ce sustin drepturile femeilor. National Women’s Encounter este sponsorizat de Departamentul Culturii ca eveniment de interes social.

Politia a sustinut ca n-a putut interveni deoarece erau … femei.

De activistele lesbi Femen, probabil ca deja ati auzit. Iata-le la Paris in 2012:

Topless activists of the Ukrainian women movement Femen raise fist during a protest against the fierce opposition from the Roman Catholic Church to authorise gay marriage on November 18, 2012 in Paris. AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD Foto: http://www.lessentiel.lu/fr/news/story/10296785#showid=27950&index=9

Cititi va rugam si:

(Adult +18) FOTO: De ce la GAY PRIDE sunt in PIELEA GOALA?

HOMOSEXUALITATEA este un PĂCAT strigător la Cer. HOMOSEXUALII nu se vor opri până nu VOR SODOMIZA chiar și ÎNGERII. Participarea la REFERENDUM este o MĂRTURISIRE

 

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Sodoma si Gomora au fost mici copii pe langa ce se intampla astazi in lume. Nu pot sa inteleg cum concetateni decalarati crestini sunt pro homosexuali mai ceva ca homosexualii. Rabdarea Domnului are o limita si plata o va lua fiecare.
  Doamne ajuta!

  1. Exact. La fel și reeducarea de la Pitești și din temnițele comuniste față de îndoctrinarea capitalistă și seculară care se întâmplă astăzi. Au zis Sfinții Părinți că o să fie rău, dar parcă e prea groaznic ce se întâmplă. Și astea-s numai începutul durerilor…

 2. In ultima poza apare Oksana Shachko care s-a sinucis in luna iulie lasand un mesaj „You are a fake”. Aparent activismul nu a fost suficient,

 3. Probabil că din același motiv pentru care Corneliu Onilă a cerut să nu mai fie citite molitfele Sf. Vasile cel Mare. Și din același motiv pentru care premierul homosexual al Irlandei dorește înlăturarea blasfemiei din constituție.

 4. In legatura cu intrebarea din titlul articolului.
  Inainte ca homosexualitatea sa fie acceptata in SUA si alte din U.E, era recunoscuta ca o boala mintala. Dar sunt psihiatri care recunosc ca majoritatea bolile mintale sunt de fapt posedari demonice. De aici cred ca vine si ura lor pt crucifixe si alte obiecte religioase.
  Iata ce a declarat un psihiatru de top din New York, Richard Gallagher:
  https://www.cocoon.ro/psihiatru-recunoaste-ca-bolile-mintale-sunt-cauzate-de-posedare-demonica/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.