X

LGBT = Blasfemiatori ai jertfei prin care s-a realizat Marea Unire

imagini de la mitingul anti-referendum din 30 sept. 2018

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Sunt anarhistii de care se vorbeste in profetii ca vor prelua controlul. Cu aceasta ocazie sau dupa ei, vor aparea primele insemne oficiale ale viitoarei imparatii a lui antihrist: steaua cu 5 colturi, sau dupa alte profetii steaua cu 6 colturi.

  2. Prejudiciu de imagine grav adus tarii ! In mod normal trebuiau inchisi sau amendati. Cine opreste de fapt organele competente sa aplice masurile ce se impun ?

  3. Să se strângă semnături și să se organizeze și un referendum pentru ieșirea de urgență din UE, dacă suntem în toate mințile. UE ne șantajează și chiar ne forțează să facem multe lucruri pe care nu le dorim, și care ne fac mult rău. N-am avut niciun beneficiu real după intrarea în UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button