X

Europarlamentari, scrisoare împotriva referendumului: “Revizuirea dăunează copiilor din toate familiile”(!!!). Știați că peste 60% din europarlamentari sunt membri LGBT?

Image result for parlament european

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

47 de europarlamentari i-au trimis marți o scrisoare deschisă premierului Viorica Dăncilă prin care își declară consternarea față de referendumul privind redefinirea familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie, conform G4media. 

Semnatarii documentului subliniază că noua definiție a familiei are potențialul de a dăuna copiilor din toate familiile, iar desfășurarea referendumului încurajează discursul prin ură împotriva comunității LGBTQI.

Cei 47 de europarlamentari atrag atenția că în Convenția ONU privind drepturile copilului familia nu este definită drept uninea dintre un bărbat și o femeie, acordând tuturor copiilor aceleași drepturi, indiferent de cine sunt părinții lor.

De asemenea, aceștia o chestionează pe Dăncilă și despre motivele pentru care a emis Ordonanța de urgență de prelungire la două zile a duratei referendumului și se declară îngrijorați de decizia Guvernului de a nu utiliza sistemul integrat de monitorizare a voturilor.

Scrisoarea integrală a celor 47 de europarlamentari către Viorica Dăncilă (vezi aici varianta în engleză – Scrisoare europarlamentari Dancila):

Am fost consternați să aflăm că referendumul pe tema redefinirii familiei ca fiind uniunea între un bărbat și o femeie va avea loc în perioada 6 – 7 octombrie.

Această redefinire a familiei are potențialul de a dăuna copiilor din toate familiile, prin promovarea mesajului că familiile monoparentale, partenerii non-căsătoriți și copiii, bunicii care își cresc nepoții, familiile curcubeu și toate celelalte familii care nu se încadrează în definiția îngustă propusă de referendum nu merită să fie recunoscute și protejate.

Permiterea continuării referendumului fără a fi asigurate forme alternative de recunoaștere juridică pentru familii vă face să păreți că sunteți complici la încălcările drepturilor omului, care sunt în curs de desfășurare, și că sunteți împotriva drepturilor tuturor celor care trăiesc în familii “non-tradiționale”.

Permiterea efectuării acestui referendum promovează retorica anti-LGBTI și încurajează discursul prin ură și violență împotriva persoanelor LGBT. Nu putem permite ca acest limbaj legal să pună persoanele LGBT, inclusiv copiii și copiii LGBT în familii curcubeu, într-o poziție vulnerabilă și în încălcarea flagrantă a dreptului fundamental la nediscriminare, așa cum este consacrat în Legea drepturilor omului a UE.

Convenția ONU privind drepturile copilului – ratificată de toate statele membre ale UE, inclusiv România – nu definește niciodată o familie între un bărbat și o femeie, acordând tuturor copiilor aceleași drepturi, indiferent de cine sunt părinții lor.

Hotărârea recentă a Curții Constituționale din România, conform căreia cuplurile de ecelași sex ar trebui să aibă aceleași drepturi ca și cuplurile heterosexuale, subliniază că familiile curcubeu nu au protecție în prezent și nu au drepturi legale în România, indiferent de naționalitatea lor.

Absența legislației privind parteneriatele civile și lipsa legii recunoașterea documentelor publice și a deciziilor judecătorești în cadrul UE (în ceea ce privește adoptarea, de exemplu) face ca toate cuplurile de același sex și copiii lor să se afle într-o stare juridică de tip limbo, împiedicându-i să se bucure pe deplin de drepturile lor ca cetățeni egali ai UE.

În ciuda hotărârii recente a CJUE în cazul Coman, soții de același sex în România rămân în situații juridice instabile. Acest lucru pune foarte mult în pericol libertatea de circulație a cetățenilor UE, care reprezintă piatra de temelie a proiectului UE.

De asemenea, am dori să aflăm despre motivele dvs. de a emite o ordonanță de urgență, emis de guvernul dvs., declarând că acest referendum va avea loc în două zile în loc de una, practica obișnuită în referendumurile anterioare din România.

Suntem îngrijorați de faptul că acest lucru ar putea fi interpretat ca o încercare deliberată de a influența rezultatul referendumului, prin asigurarea pragului de participare de 30%.

Decizia de a nu utiliza sistemului integrat de monitorizare a voturilor este, de asemenea, îngrijorătoare, deoarece este un pas înapoi și ar putea fi văzută ca o încurajare a fraudei.

În concluzie, și în lumina acestei situații, invităm guvernul român să se asigure că toate cuplurile beneficiază de protecție juridică și că toți copiii – inclusiv copiii de părinți de același sex și copiii și tinerii LGBT – li se acordă cel mai mare bivel de protecție.

Toți copiii ar trebui să se poată bucura pe deplin de dreptul lor de a crește într-un mediu familial, într-o atmosferă de fericire, iubire și înțelegere, așa cum au fost consacrate în Convenția ONU privind drepturile copilului.

Semnatarii scrisorii către Viorica Dăncilă: 

Anna Maria Corazza Bildt
Bart Staes
Ana Maria Gomes
Monika Vana
Martina Anderson
Terry Reintke
Julie Ward
Ernest Urtasun
Péter Niedermüller
Marisa Matias
Izaskun Bilbao Barandica
Sophie in’t Veld
Hilde Vautmans
Judith Sargentini
Jean Lambert
Malin Bjork
Seb Dance
Elly Schlein
Clare Moody
Jude Kirton-Darling
Paul Brannen
Theresa Griffin
Brando Benifei
Claude Moraes
Lucy Anderson
Mary Honeyball
Wajid Khan
Alex Mayer
Rory Palmer
Catherine Stihler
Derek Vaughan
Santiago Fisas Ayxelà
Marlene Mizzi
Katy Piri
Martina Anderson
Matt Carthy
Lynn Boylan
Liadh Ni Riada
Christine Revault d’Allonnes Bonnefoy
Edouard Martin
Helga Stevens
Soraya Post
Daniele Viotti
Giuseppina Picierno
Sirpa Pietikainen
Jose Ignacio Faria
Merja Kyllönen

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Prin anul 2006, o televiziune din Italia, La7, în cadrul unei emisiuni de investigații, a efectuat un test, prelevând urina din toaletele Parlamentului European, iar pe baza analizelor medicale s-a stabilit că între 60% și 70% erau persoane gay. Probabil între timp a mai crescut acest procent, având în vedere presiunea la nivel european a propagandei LGBT.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Romania este o oaza a elitei mondiale,cabalei mondiale,a satanistilor,pedofililor s.a.m.d. iar aceasta scrisoare a pedofililor si homosexualilor europeni este o incercare flagranta de a se amesteca in desfasurarea referendumului,parerea mea este ca va fi o sarada,vor fi falsificate rezultatele asa cum au falsificat alte alegerile in Franta,Olanda,Suedia etc,etc.Daca a mai ramas o umbra de crestinitate in poporul roman atunci votati DA! pentru familia NATURALA si NORMALA,o PORUNCA a lui DUMNEZEU INSUSI!!! FAMILIA nu poate exista decat intre UN BARBAT si O FEMEIE!!!!!! Punct.Restul vine de la satana insusi!

  2. Nefiind români și nici ortodocsi, acești europarlamentari nu au cum sa ne înțeleagă. Ei au pe agendă reeducarea lumii printr-o ideologie neomarxista, folosidu-se de înseși patimile umane. Sexomarxistii s-au angajat intr-o luptă aprigă împotriva lui Dumnezeu la fel ca predecesorii lor, marxistii, Aceasta luptă poate evolua spre forme periculoase. SEXOMARXISMUL reprezintă una dintre strategiile de satanizare a lumii. Aici e vorba despre o ideologie, nu mai e o joacă. O ideologie pentru care nu se jenează sa semneze! O ideologie care va influenta generațiile următoare mai mult decât comunismul!

    Cât de îndrăciti pot sa fie ca sa afirme ca sunt consternați ca alegem o cale plăcută lui Dumnezeu?! Dumnezeu sa le stea împotrivă!

  3. Doamne, Doamne e vai de omenire! Suntem intr-o situatie de jale. Sa ne conduca niste perversi in proportie de 60 la suta. Atunci e foarte clar ca doar elitele dicteaza cine sa conduca omenirea. Degeaba se mai gaseste vreun om insetat de dreptate sa vrea sa intre in politica. Va avea bete puse in roate sa nu ajunga in varf.

  4. sa dea Dumnezeu putere conducatorilor sa nu se lase
    parintele Iustin a facut posibil acest referendum, el a dat un suflu de curaj natiunii române.

  5. Se pare ca multi sunt deranjati de acest referendum. Chiar am citit ca cineva din Olanda cere investigarea sursei de bani pentru referendum. Sa dea Bunul Dumnezeu sa treaca acest referendum cu bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button