X

REFERENDUM: 377 secţii de votare în străinătate / MAE a elaborat: „Ghidul alegătorului român din străinătate” / Harta cu locațiile secțiilor de votare pe Google Maps / Intreaga listă cu secțiile de votare din străinătate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti a elaborat: Ghidul alegătorului român din străinătate” care poate fi descărcat sau vizualizat în format PDF AICI!

MAE a făcut publică Harta cu locațiile secțiilor de votare realizată pe baza platformei publice Google Maps.  Accesaţi harta online AICI!

Întreaga listă cu secțiile de votare din străinătate este disponibilă AICI!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Imi aduc aminte de episodul final de la electoralele din 2000: confruntarea televizata dintre Vadim si Iliescu, nu a mai avut loc din motive lesne de inteles.
    Dupa incheierea campaniei electorale, practic, mass mediei ii era(este) interzis sa faca reclama sau antireclama vreunui candidat.
    A fost totusi o exceptie: postul de televiziune ProTV a incalcat legislatia(fara a fi vreodata penalizat drastic pentru acel incident foarte grav) si a difuzat sambata seara, duminica urmand a fi scrutinul, un videoclip macabru cu scop manipulator anti Vadim. Sansele lui Vadim la presedintia Romaniei erau zdrobitoare, asa ca, nu s-au putut abtine.

    Stapanii au decis ca Iliescu e cel potrivit. De ce? Poate daca iesea Vadim, petrolul si gazele, padurile, curentul, apa, pamanturile, cateva fabrici si ferme, adica tot dupa ce plangem noi azi, ar fi fost inca ale noastre si functionale. Poate erau mai multi romani in tara, poate familiile romanilor ar fi fost mai numeroase, fara asa multe avorturi. Poate Romania era mai Mare. Poate nu se trada Ortodoxia in Creta. Poate. Cu siguranta insa, era neconform cu agenda.

    Atunci a fost momentul cand mi-am dat seama cum functioneaza electoralele si manipularea prin mass media. Stiam eu la modul intuitiv, dar atunci a venit confirmarea.

    De atunci nu am mai votat, pentru a nu mai acorda legitimitate clasei politice. Nu mai dezvolt subiectul.

    Sambata sau duminica, 6-7 Octombrie 2018, ma voi duce sa spun DA, dar nu politicului, ci initiativei cetatenesti de aceasta data, a 3 milioane, printre care ma numar.

    Am totusi o presimtire: cred ca vineri seara la orele de maxima audienta, intreaga mass medie va deversa toata dejectia si putoarea iadului pe canalele de televiziune. Anticipez a fi ceva de proportii apocaliptice. Au inceput deja, dar vineri seara va fi “special”.

    Nu sunt vizionar, pot anticipa comportamentul celor cu coeficient foarte redus de inteligenta din mass media vanduta: sunt banal de previzibili.

    SPER SA MA INSEL!

    Daca Romania nu trece cu brio acest prag, acest examen, suntem practic pierduti ca natie. Dar nu numai atat, e semn clar ca agenda e in faza mult mai avansata decat presupuneam.

    Ramane in cartile mantuirii nucleul inca sanatos al acestei natiuni. Nu stiu cati or fi la numar, dar stiu ca lepadatii de Hristos au randuri groase si creiere bine smirgheluite. Legiuni intregi de viitori tortionari asteapta cu nerabdare sa-si primeasca job-ul.

    Sfintii Marturisitori din Inchisorile Comuniste sa fie alaturi de noi la acest examen !!!

    Doamne ajuta !!!

  2. BRAVO….. EXPUNERE MAI MULT DECÂT CORECTA… COMPLIMENTI… DA…. VIO VOTA” DA”,… Dacă aceasta INITIATIVA POPULARĂ nu va avea sorti de IZBANDA, peste DOUA GENERAȚII, NU VOM MAI EXISTA CA NAȚIE… DUMNEZEU SA NE LUMINEZE MINTILE SI SA NE IERTE PACATELE!!!!

  3. Eu susțin căsătoria intre o femeie și un barbat așa Cum a lăsat Dumnezeu.și nu vreau sa ne impună tot felul de nebuni ce sa facem

  4. acest referendum esteun test pt.natiune ,DUMNEZEU vrea sa vada si in acelasi timp sa vedem si noi citi crestini mare are in poporul roman.Domnul sa ii lumineze pe romani …caci multi sunt din pacate intoxicati de minciu8nile de la TV.

  5. Ce se va intampla cu parteneriatul ăla …desfranat ? Daca referendumul va avea castig de cauza, in regim de urgenta va fi legalizat fara consimtamantul natiunii, ca sa impace si pe dracu.
    Politicienii vor incerca sa aplaneze taberele incinse, dar noi vom avea si de pierdut. In prezent suntem inca bine: fara casatorii sodomite si fara parteneriat curvesc (concubinaj).
    Cu referendumul validat ii vom da satanei o lovitura puternica intre coarne, dar apoi ne va lovi pe la spate cu coada prin ”parteneriatul civil.”

  6. Si Mircea Badea merge si voteaza DA.

    La 27:35
    https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=iOzux7dGZ0o

    Pana la urma, cu voia lui Dumnezeu, chiar si #rezistentii ne ajuta enorm fara sa vrea. Au reusit, prin agresivitatea si josnicia lor, sa convinga o multime de indiferenti si nehotarati sa mearga si chiar sa voteze DA. Asa ca mizeriile aruncate mai departe pe posturile de televiziune s-ar putea sa se intoarca impotriva lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button