X

VIDEO: CTP înainte să moară

Imagini din 1999

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rugam si:

Ce spunea CRISTIAN TUDOR POPESCU, acum 20 ani, despre EVREI si HOMOSEXUALI …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Corect, un om viu, cu capul pe umeri, deosebit de rational si just, isi folosea ratiunea drept, nu ca acum pt sofisme dintre cele mai malefice, are un damf de iad acum popescu, Doamne iarta-ma!
    Parca tot aici propunea ca Biserica Ortodoxa sa fie denumita “biserica nationala” agand in vedere trecutul atat de pregnant cat si ponderea populatiei botezate. Si mai e si interviul ala cu Hurezeanu prin oras de pe antena 1 de acum multi ani, in care dovedeste ca a inteles f bine esenta crestinismului si ceea ce exista astazi, numai ca se preface ca nu stie. Mai recunoaste asta intr-un interviu scurt despre Bucuresti pe youtube, in care spune ca in Ierusalim cand a fost L-a simtit pe Dumnezeul crestin pretutindeni, la modul fizic, Cineva il privea si insotea mereu pe la coltul ochiului, se juca cu el, a simtit ca acolo cu adevarat s-a petrecut ceva Unic in istorie.

    sa revenim si sa constientizam f realist ca ne poate paste un mare pericol, in ciuda unui succes al referendumului. Anume teoria genului neutru. Mizeria asta nascocita e impinsa agresiv inainte pt a putea relativiza totul, chiar totul daca se poate. Daca se spune explicit apoi in constitutie despre un barbat si o femeie, astia cu teoria genului pe gat vor avea pretentia ca apoi ei pot “redefini” conceptele de “barbat” si “femeie”, caci nu-i asa?, te poti naste cum vrei tu, cu particularitati anatomice covarsitor evidente, conteaza cum te “simti” tu, ce te consideri tu ca esti, barbat ori femeie. Asadar, intr-un cuplu de oameni cu acelasi sex e de ajuns ca unul sa se “declare”, in ciuda anatomiei evidente, “pe invers” decat este el, si iaca avem un cuplu cu un barbat si o femeie, deci se pot casatori, se pot numi familie, “respecta” constitutia, apoi toate cele … . Modificarea se trece in buletin si gata! Urmeaza restul… Sa nu fie! Sa nu ne fure mizeria asta de teoria genului tot efortul unui popor .. Deci pare “si mai esential” cum s-ar zice, daca nu cel putin la fel, ca Romania sa nu adopte never ever teoria satanista a genului ..

  2. Departamentul de stat si alte institutii “cheie” din sua il mananca pe Trump cu fulgi cu tot, nu vezi ce pateste sau te faci ca nu vezi? Iar aia de la Departamentul de stat au niste programe “a la long” care se aplica (facute in administratia infioratoare a lui Obama cel plin cu zambete pe buze) si pe care cu greunle poti scoate, Trump e mic copil, cu greu poate scoate rapid ceva de acolo. De pilda totusi anularea acelui program care promova asiduu avorturile in sua de catre Trump ti se pare ca e tot in duhul a ceea ce a ordonat Departamentul catre patriarhia ecumenica din Constantinopol? Sau impotriva? Deci Trump, de fatada sau nu, se opune multor lucruri ale administratiei Obama.

  3. In sprijinul a ceea ce am scris mai sus, avocata Ana Corina Sacrieru face niste precizari ff bune, in sensul ca ceea ce am spus este f bine combatut de catre cei care au dezbatut si conceput intrebarea de la referendum si forma din parlament, in sensul ca au prevazut riscurile ulterioare ale ideologiei de gen si au completat cu acele “detalii” care acum se dovedesc esentiale, precizand ca parinintii au dreptul sa-si creasca si sa-si instruiasca copii dupa cum creed de cuviinta.

    Pledoaria excelenta doamnei avocat: https://www.youtube.com/watch?v=hHLKt4rcWVI

    De remarcat (negativ) “programul pilot” a ceea ce s-a intamplat in Vrancea. Ce e acolo? Ce loje, ce conjuratie, ce programe, ca totul s-a aplicat acolo pe toate palierele ca la carte! Apoi ar fi urmat sa fie extins peste tot ..

  4. Si textul esential de acolo, scris

    Acesta este un text studiat in scoli de copiii de clasa a III-a din Romania. Citesc si inca nu-mi vine sa cred.
    ” -Cum te cheamă?
    -Laura.
    -De ce nu te cheamă Matei?
    -Pentru că sunt fetiţă.
    -Şi ce dacă eşti fetiţă? Te poate chema Matei.
    -Ce vrei să te faci tu când vei fi mare?
    -Topmodel.
    -Aaa…Deci nu vrei să ai copii.
    -Ba da! Vreau să fiu mamă!
    -Păi de ce? Asta înseamnă să stai la cratiţă şi să faci cumpărături. Mai bine fă-te tată!
    -Păi cum să mă fac tată dacă sunt fetiţă?
    -Şi ce dacă eşti fetiţă? Te poţi face tată! Ce, ţie nu-ţi place fotbalul?”
    Fragment din „Vizita lui dadece”, autor Laura Grünberg, care se regăsește în auxiliarul manualului de română (clasa a III-a), intitulat „Să dezlegăm tainele textelor literare”, semestrul II, apărut la Editura Carminis, autori Carmen Iordăchescu și Luminița Minca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button