X

La chemarea Parintelui Justin Parvu, un milion de credinciosi au cerut in 2009 un Referendum anti cip, care putea avea loc doar daca il accepta si organiza coalitia PSD – PD. Credeti ca acum Parintele Justin Parvu n-ar sustine Referendumul pentru casatorie pe motiv ca … a fost acceptat si va fi organizat de acelasi PSD?

de Saccsiv
Foto: https://www. atitudini.com/2017/09/parintele-justin-parvu-despre-primejdia-crestinismului-dezbracat-de-duh-de-vorba-cu-maicile-de-la-manastirea-paltin/

La chemarea Parintelui Justin Parvu, un milion de credinciosi au cerut in 2009 un Referendum anti cip:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Scrisoarea deschisa a Parintelui IUSTIN PARVU catre Presedintele Traian Basescu prin care cere REFERENDUM national

Dar la acea vreme la guvernare era o coalitie intre Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Democrat-Liberal (PD-L). Fara ei nu se putea vota in Parlament un astfel de Referendum si doar ei il puteau si organiza. Credeti ca parintele Justin Parvu nu stia cat de penali sau nepenali erau cu totii, inclusiv Traian Basescu? Cat de tradatori sau netradatori de tara? Si totusi, Marele Duhovnic catre ei s-a adresat pentru Referendum iar daca se tinea, indubitabil ca-i indemna pe toti credinciosii sa mearga la vot.

Din acest punct de vedere, cu ce difera Referendumul pentru familie din octombrie 2018 de doritul Referendum anti cip din 2009? Cu nimic. Sau voi credeti ca pe vremea aia presedintele si acei parlamentari erau mai putin nocivi decat e PSD acum?

Deci, evident ca Parintele Justin Parvu ar sustine acum Referendumul pentru casatorie si nu s-ar impiedica de faptul ca este organizat de PSD.

Acest scurt articol este pentru ortodocsii ce sunt impotriva casatoriilor dintre homosexuali dar si impotriva Referendumului pentru casatorie pe motiv ca a fost acceptat de … PSD. Si o intrebare pentru acestia: daca se tinea, nici la Referendumul anti cip nu mergeati?

Trezirea!

„Într-o familie, mama, tata şi copilul formează o trinitate. Ce este Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt în cer, este pe pământ familia creştină. Lucrurile mai stau şi altfel în viaţa creştină. Familia, Biserica şi şcoala sunt trei elemente de formare a omului şi tocmai pe acestea le-a zdrobit ateismul şi le zdrobeşte în continuare. Şcoala să fie în mâna ateiştilor, Biserica să fie sub controlul ecumeniştilor, familia să fie dezbinată: mama pleacă în Canada, tata în Austria şi copilul rămâne al nimănui şi nu mai ştie unde este naţia lui, unde rădăcina şi credinţa lui. Răul copilului nu este în nimeni altcineva decât în noi înşine, în felul în care ştim să ne apărăm drepturile şi cum ştim să ne sacrificăm pentru ele (…)

Educaţia mamei în duhul credinţei şi al dragostei de neam face mai mult decât instrucţia unei armate. Mamele au fost unii dintre cei mai puternici eroi ai acestei naţii. Această civilizaţie l-a despărţit pe om de familia lui. Educaţia creştinească şi morală a copilului, astăzi, nu o mai poate oferi decât familia. Instituţiile de învăţământ, din păcate, s-au transformat în factori anticreştini de modelare a copilului. Te învaţă să fii în pas cu ştiinţa raţionalistă şi cu lumea păcătoasă. Şcolile, până şi grădiniţa, au un scop satanic, de a te abate de la linia creştină – nu cumva să ajungi duminica la Biserică, îţi găsesc ei de lucru. (…)

Trebuie să apărăm societatea şi familia de handicapul acesta modern care s-a infiltrat şi la noi în ţară, prin acceptarea incestului şi a prostituţiei şi a altor mari fărădelegi. Ei încearcă să desfiinţeze valorile naţiei din temelii, şi o fac acţionând prin ambele planuri: unul moral, spiritual, dar şi cel biologic, virusând familia şi voinţa omului. Să ne amintim de martirii şi străbunii noştri şi să nu îngăduim străinilor să ne răpească moştenirea această primită prin harul lui Dumnezeu şi plămădită prin sângele şi sudoarea martirilor noştri.”

extras din „Ne vorbește Părintele Justin”, Fundația Justin Pârvu, Petru Vodă

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Doamne ajuta,

    O noua gaselnita auzita in birou de la progresistii spalati pe creier.
    “La refredum se vor modifica in constitutie si alte legi de care alegatorul nu stie . Aceasta, pentru a scapa basma curata politicienii corupti, de aceea au formulat o intrebare neclara, ca sa prosteasca alegatorii. ”

    Doamne fereste. Problema e ca sunt oameni care se uita in gura lor si cred pe cuvant, avand indoieli a mai merge la referendum.

    Sunt inversunati nevoie mare.

    Mantuire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button