X

Distribuiți!!! Campania ”Nu vă cred” – demontarea știrilor false și a dezinformărilor cu privire la Referendumul pentru căsătorie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

#NUVACRED are ca scop demontarea știrilor false și a dezinformărilor cu privire la Referendumul pentru căsătorie.
Singura șansă a opozanților de a reuși boicotul referendumului este prin dezinformări, știri false și falsa sensibilizare a opiniei publice. O luptă total imorală pe care o duc.
Noi suntem aici pentru a pune STOP MANIPULĂRILOR ȘI DEZINFORMĂRII.
Susține! Spune-le și prietenilor tăi!

Fotografia postată de Nu va cred.

MIT: Referendumul este politic si organizat de Dragnea și PSD
FALS!
În realitate: Revizuirea a fost declanșată de persoane private în anul 2015, când președinte al PSD era Victor Ponta, și înregistrată în parlament in mai 2016, în guvernul lui Dacian Cioloș. A străbătut diferite guvernări, și a fost faultat și amânat de aproape toate formațiunile politice timp de 3 ani. Cifrele din senat ne arată că toate formațiunile politice, cu excepția USR, au votat aproape în integralitate PENTRU acest referendum. Numeroși deputați, senatori și oameni politici din opoziție și-au declarat simpatia și salută organizarea acestui referendum. Implicarea clasei politice, fie ea de la guvernare sau opoziție, în organizarea referendumului este INEVITABILĂ, referendumul trebuind să treacă prin Camera Deputaților și Senat.
Numărul mare de voturi pentru referendum din Parlament, cât și cele trei milioane de semnături ne arată că este un referendum al unității, și nu al dezbinării. #NUVACRED

Fotografia postată de Nu va cred.

Mit:”Revizuirea este inutilă pentru că nu aduce nimic nou: deja codul civil reglementează căsătoria bărbat – femeie.”
În realitate: Constituția este legea fundamentală a unui stat, ce se poate schimba doar prin referendum. Codul civil se poate modifica și în Parlament fără consultarea poporului(exemplu: OUG 13)
Modificarea constituției previne o modificare ulterioară a legii în acest sens, fapt ce s-a întâmplat și în alte state. Căsătoria între persoane de același sex și adopția copiilor este un obiectiv declarat al taberei LGBTQ+
#NUVACRED ! Răspândește să afle și prietenii tăi manipulările din spatele acestor sofisme! #REFERENDUM

Fotografia postată de Nu va cred.

Mit:”Există alte priorităţi decât referendumul pentru revizuirea constituției: sărăcie, corupţie, etc.”
Fals
În realitate:”Provocările societății nu se rezolvă pe rând, ci simultan(sărăcie, corupție, etc.). Ele necesită efort susţinut de zeci de ani, dacă nu cumva sunt perpetue. Revizuirea constituţiei este o problemă rezolvabilă dintr-o dată, prin vot.
Dreptul cetățenilor la referendum nu se poate anula. Dacă se vrea ca poporul să decidă(democrație), și nu o elită impusă (ex: comunism), atunci va costa, indiferent de scopul său.”

Spune-le și prietenilor dezinformați!

Fotografia postată de Nu va cred.

Lucruri ce merită să le cunoască orice persoană.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Dincolo de tot ceea ce ar putea invoca cineva ca motiv pentru neparticiparea la acest referendum si in afara de motivul principal pentru care acest vot trebuie dat, trebuie sa mergem la vot ca sa transmitem un mesaj clar celor care vor ca natiunea asta sa fie distrusa definitiv:

    CA ROMANII INCA MAI SUNT VII, CA INCA MAI REACTIONEAZA, CA SUNT GATA SA LUPTE DACA E NEVOIE SI INCA POT SA II INVINGA.

    Trebuie sa le aratam ca in ciuda propagandei desantate si in ciuda otravurilor cu care, ca niste criminali de cea mai joasa speta, se straduiesc de atatia ani sa ne distruga corpul, sufletul si spiritul, nu ne-au distrus inca definitiv.

    Trebuie sa inteleaga prin prezenta si votul nostru, ca daca e nevoie sa ne salvam familiile si copii de la moartea la care se pare ca ne-au condamnat deja, suntem inca in stare sa mai facem un ultim efort sa ne ridicam si sa ii zdrobim.

    Sa mergem la vot si sa votam DA. Si apoi sa incepem o tranta pe viata si pe moarte cu ei pentru ca acest vot sa protejeze cu adevarat ceea ce vrem sa aparam cand il vom da.

    Anul asta e un an mare pentru romani si pana acum au facut tot posibilul sa ni-l intunece. Sa nu ii lasam sa castige batalia asta, pentru ca vom iesi si mai slabiti din ea. Avem nevoie de victoria asta pentru bataliile si mai crancene care vor urma foarte curand, in care va fi in joc chiar si existenta noastra fizica!

    Sa nu lasam pe nimeni sa ne mai opreasca. Trebuie sa fim ca un val urias care spulbera totul in cale! Trebuie sa ne regasim forta sa luptam altfel vom muri, intai cu sufletul si apoi si cu trupul. Moartea e mai aproape de noi decat va puteti inchipui. Nu e timpul acum pentru polemici. A venit timpul sa ne aruncam in lupta.

    Cu Dumnezeu inainte, vom merge la vot si vom castiga!

  2. Eu nu voi fi in tara de referendum , m-am uitat pe anunturile ambasadei din Uk insa nu vad nimic organizat. Putem sa punem cumva prin presa presiune pe ei sa deschida sectii de vot? Ultimul referendum la care se face referire pe pagina este cel din 2012.

    Cum aflam daca MAE organizeaza ceva?

  3. De pe blogul Parintelui Valentin Istrati :

    9 motive pentru care votez DA la referendum
    (published by Ioan on Vin, 21/09/2018 – 12:39)

    “Există mii de motive dar eu spun doar 9
    1. Pentru că Dumnezeu a lăsat iubirea dintre bărbat şi femeie să fie născătoare de viaţă, iar familia este fundamentul umanităţii întregi
    2. Pentru că sexualitatea aberantă spurcă pe om, îl transformă într-un organ sexual şi-l condamnă la foc interior şi la iad.
    3. Pentru că nu vreau să fiu obligat (ca-n Suedia şi Danemarca) ca preot să oficiez „urâciunea pustiirii” în Biserică, care este Mireasa lui Hristos.
    4. Pentru că nu vreau ca devianţii să pună presiuni pentru scăderea vârstei consimţământului sexual (cum au făcut în Franţa – 14 ani)
    5. Pentru că nu vreau ca oameni goi şi blestemaţi să defileze arătându-şi mizeria pe străzi şi în instituţii
    6. Pentru că nu vreau să fiu concediat (ca în Marea Britanie şi SUA) dacă nu vreau să oficiez cununii homosexuale
    7. Pentru că vreau ca moştenirea culturală a umanităţii care cuprinde în mod universal decenţa, bunul simţ, ruşinea, graţia, curăţia, fidelitatea, frumuseţea, iubirea, să fie moştenirea pentru copiii mei.
    8. Pentru că ororile sexuale perverse nu au capăt şi vor însemna: pedofilie, zoofilie, necrofilie, scatofilie şi alte umori ale iadului
    9. Pentru că o minoritate violentă, perversă şi militantă nu poate distruge morala universală a umanităţii. ”
    Multumesc din suflet Parintelui!

  4. Am primit un mail foarte interesant de la o asociatie ce militeaza pentru diverse cauze (ecologice, politice, sociale, morale) prin tot felul de petitii, adresate decidentilor politici, de obicei. Acest grup se numeste CitizenGO . Nu este din Romania si am sa pun in continuare textul primit, care este unul de SUSTINERE al cauzei noastre si al referendumului:

    Dear Sir,
    I am very happy to inform you about the positive support of the international community regarding your referendum which aims to protect marriage as between one man and one woman in the Romanian Constitution.
    Perhaps this is something you don’t hear about in the mainstream media, but people from all over Europe (and, all over the world) are hoping and praying that Romania’s citizens will protect marriage.
    Currently, MORE THAN 30,000 people from all over the world (including, Slovakia, Italy, Czech Republic, Estonia, Spain, United Kingdom, Slovenia, Ireland, Croatia, Germany, Canada, Russia, Hungary, the United States, Nigeria and Australia) have signed the letter below, by which they want to ENCOURAGE you to vote to defend man-woman marriage!
    Our goal is to reach 50,000 signatures before referendum day – signatures which will be delivered to Romania’s political leaders, to show them and the world that YOU HAVE GREAT SUPPORT for man-woman marriage.
    Please read the letter below, and then please forward this email to your likeminded family, friends and colleagues. AND, also, please consider changing your social media profile(s), as suggested below.

    Dear Citizens of Romania!

    On 7 October, you will be able to protect the natural family (Mom, Dad and children) by changing your Constitution to define (and, therefore, defend) marriage as between one man and one woman.

    As you know, marriage is the foundation of the natural family, and, as others have said, is, “timeless, universal, and unique.” It is also the basic building material of society, and, without defending it, society becomes substantially weakened.

    The Citizens’ Initiative, which has brought about this opportunity to strengthen man-woman marriage, was supported by over 3M signatures in 2016! That number is absolutely astonishing, and shows that the amount of public support for this initiative is huge.

    But, some politicians in Romania are saying that there are other, more important concerns, and that people shouldn’t be bothered, politically, by this issue.

    Well, you only need to look to the West to see how powerful NGOs and some liberal governments are promoting an agenda against the natural family and man-woman marriage, and how both children and parents are becoming confused about the most basic principles regarding human sexuality and human nature.

    In a word, you could say that these are THE most important issues! And, not just for Romania, but for the whole of Western Civilisation.

    Indeed, if Romania vote to protect man-woman marriage and the natural family on 7 October, your country will become a light for the rest of us to follow – back to safety, out of the dangerous fantasyland of the LGBT agenda.

    Sorry, but this is NOT just about “love”.

    This is about protecting the fundamental building block of society and the absolute right of a child to be raised by his or her mother and father, when and where possible.

    So, now is not the time for complacency!

    No-one who is interested in protecting the natural family and marriage can afford to take the result for granted!

    Please consider voting to protect man-woman marriage, the natural family, children and the common good of society.

    Please also bear in mind that you have a lot of support from the rest of Europe, who are sick and tired of having our national courts and the EU courts shove this sexually-confusing agenda down our throats and those of our children.

    You can help us by voting to protect man-woman marriage and by sharing this message far-and-wide with your likeminded friends, family and colleagues.

    Thank you and may God bless you!

    30,000+ Citizens of the World

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button