X

5 800 000 de cetateni TREBUIE sa fie PREZENTI la vot pentru ca REFERENDUMUL sa fie VALABIL. Atentie!! Nu vor merge cei ce se opun Referendumului! INTELEGETI CE INSEAMNA?

de Saccsiv
Foto: http://www. ziare.com/politica/lege/cand-ar-putea-avea-loc-referendumul-pentru-definirea-casatoriei-in-constitutie-1456856

5 800 000. Atat au socotit aseara cei de la Antena 3. Altii considera ca e nevoie de sase milioane.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Evident, daca vor fi peste 6 000 000, cu atat mai bine. Problema e ca sunt extrem de multi si 5 800 000. Un numar enorm as zice. Aproape insurmontabil.

Teoretic, din cele sase milioane, nu trebuie sa voteze toti cu DA. Problema e ca ca cei care ar vota cu NU, nici macar nu se vor mai deranja sa faca deplasarea. Si nu din lene, ci din calcule matematice: ei stiu ca majoritatea vor vota cu DA, asa ca singura lor sansa de victorie e ca acea cota de sase milioane sa nu se atinga.

De aceea si uriasul aparat de propaganda indeamna cetatenii sa boicoteze Referendumul, adica sa nu mearga la vot. Inca o dovada ca acest sinistru aparat n-are nici o treaba cu democratia. Sa ne amintim ca la alegerile europarlamentare acelasi aparat indemna cetatenii sa fie prezenti la urne, la alegerile parlamentare se agita ca diaspora nu are suficente urne, ba chiar unele voci cereau votul obligatoriu. Acum e pe invers…

Asa ca, aproape toti cei sase milioane vor fi, de fapt, cei ce vor vota cu DA. Dar vor fi sase milioane?

De aceea, pentru a exista o minima sansa in realizarea acestui deziderat, nu trebuie sa va consumati energia in lungi dispute cu cei antireferendum, ci, mai degraba, sa va canalizati efortul in a-i convinge pe cei pro casatorie intre barbat si femeie sa nu fie lenesi. Si, mai ales, sa nu se lase atat de lesne pacaliti de catre propaganda, cum ca daca vor merge si vor vota cu DA, atunci PSD-ul va profita si va umbla astfel la Constitutie pentru a face smecheriile lui peste prajit. Asta merge la analfabetii functionali, pe cand ei sunt, totusi, baieti si fete destepte.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. E cam ingrijorator. Aseara am avut discutii cu niste rude pe tema asta si am ramas masca ce revoltati erau ca se cheltuie bani cu referendumu si asta ne mai lipsea acuma. Ei au de partea lor televizor care este un manipulator grozav. Nu stiu daca o sa fie urne si in diaspora si acolo sunt cateva milioane. Nu stium e in tara, dar aici in zona la mine am vazut ca se pun banere si afise in locuri foarte vizibile si se indeamna la votare si participare, felicitari celor implicati

    1. vai de cei care vor ignora referendumul sau vor vota impotriva normalitatii….la judecata particluara nu as vrea sa fiu in pielea lor cand vor fi acuzati ca le-a placut sodomia

    2. Corect, te doare mintea ce argumente inventează unii ca să păcălească lumea să nu vină la vot.. Până la urmă, dacă tot se cheltuiește atât de mult cu alegerile parlamentare la fiecare 4 ani, nu mai bine le organizăm noi mai rar sau deloc, și ne formează guvernul direct birocrații de la Bruxelles?

    3. Daca se cheltuie banii publici pe un concert sa pe decoratiuni, festivaluri si alte inutilitati, nu zice nimieni nimic de spitale, scoli, drumuri sau altele. Dobitocime totala, asta e, daca ai de aface cu spalati pe creier.

    1. Tania

      Asa vei raspunde si la Judecata Particulara si la Judecata de Obste?

      Citeste te rog:

      HOMOSEXUALITATEA este un PĂCAT strigător la Cer. HOMOSEXUALII nu se vor opri până nu VOR SODOMIZA chiar și ÎNGERII. Participarea la REFERENDUM este o MĂRTURISIRE
      https://ortodoxinfo.ro/2018/09/16/homosexualitatea-este-un-pacat-strigator-la-cer-homosexualii-nu-se-vor-opri-pana-nu-vor-sodomiza-chiar-si-ingerii-participarea-la-referendum-este-o-marturisire/

      Nu te lasa pacalita. Nu PSD-ul a cerut “Sa facem Referendum” / PSD-ul doar a raspuns DA la ceea ce au cerut 3 000 000 de romani / Ceilalti parlamentari au raspuns NU…

      1. Apreciez pozitia. As dori aceeasi pozitie si pentru campania ” Fara Penali in functii publice” . La fel de multe si chiar mai multe se zice in Biblie despre aceasta categirie de “oameni” . Corect ? O sa sustineti ? O sa amintiti prin biserici sa se mearga la vot ? corect ?

        As vota Da pt o lege care obliga statul sa dea bani legal de la buget pentru biserica ortodoxa, daca ati sustine cappania de mai sus.

  2. În diasporă în SV Angliei va fi probabil o singură secție de votare pentru o suprafață aproximativ cu cea a Dobrogei.
    Iar în diasporă locuiesc între 6-8 milioane de români dintre care nu știu câți au drept de vot.
    Doamne ajută!

  3. Măi fraților, dar nu poate pune cineva un link să vedem ce cuprinde acea lege de revizuire a constituției ,ca să nu cădem în vreo capcană ?
    Știe cineva ceva concret, ca să nu votăm în necunoștință de cauză cine știe ce alte grozăvii pe lângă problema principală legată de definirea familiei în Constituție?
    Spun asta având în vederea că nu am încredere oarbă în ”binele” și ”bunăvoința” Statului , care ne-a tras pe sfoară de câte ori a avut ocazia.

    1. schimbarea propusă:
      “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

      https://stirileprotv.ro/justitie/ccr-discuta-luni-legea-privind-revizuirea-constitutiei-in-sensul-redefinirii-familiei.html

    2. Foarte important: Există Legea 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului (deci orice referendum se face în această țară, se face în conformitate cu această lege). Sper că până aici totul este clar.
      Ce ne interesează pe noi acum (în speță o modificare a Constituției prin referendum) găsim în Capitolul al II-Lea, Secțiunea 1, art. 7, alin. (1): Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin “DA” sau “NU” la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: “Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?”.
      Interpretând cele de mai sus, rezultă: Există doar două răspunsuri posibile (DA/NU) la o singură întrebare posibilă (Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?). Mai clar, la orice referendum pentru modificarea prevederilor constituționale se poate pune DOAR întrebarea mai sus menționată, nu o altă întrebare (adică NU poate fi pusă întrebarea: Doriți înlocuirea termenului de “soți” cu “un bărbat și o femeie” prevăzut de art. 48, alin. (1) din Constituție?). Legal, este imposibilă schimbarea întrebării, indiferent de articolul, subiectul, tema etc. supus/ă schimbării. Este o întrebare standard.
      În altă ordine de idei, SINGURA lege de revizuire a Constituției aprobată de Parlament e deja publicată în Monitorul Oficial al României și orice modificare a ei este ilegală, lipsindu-i avizul Curții Constituționale a României. Această singură lege de revizuire a Constituției prevede DOAR înlocuirea termenului de “soți” cu “un bărbat și o femeie”, modificare adusă art. 48, alin. (1).
      Legea mai sus menționată a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, în data de 18 septembrie 2018.

    3. Legea de revizuire a Constituției în forma adoptată de parlament, care va fi supusă Referendumului din 6-7 octombrie este:
      ,,Familia se întemeiază pe CĂSĂTORIA liber consimțita între un BĂRBAT și o FEMEIE, pe egalitatea acestora și pe dreptul si îndatorirea părinților de a asigura cresterea, educația și instruirea copiilor.” Fiind un referendum DECIZIONAL, pe aprobarea acestei legi, ea va intra imediat în vigoare odată cu validarea referendumului. Asadar, LA FEL ca în 2003, cand s-a organizat un alt referendum constitutional, întrebarea a fost la fel, fiind standard, dacă suntem sau nu de acord cu legea adoptată înainte de parlament. Asadar, parlamentul a votat legea prin care se modifica Constitutia în sensul definirii Căsătoriei ca o uniune intre un bărbat si o femeie, iar acum la referendum noi trebuie să spunem dacă suntem sau nu de acord cu această lege. Dacă iese cu DA si se prezintă 30% din numărul total al cetatenilor cu drept de vot, legea intră imediat în vigoare. În 2009 atunci când s-a propus reducerea numărului de parlamentari referendumul a fost doar CONSULTATIV, rezultatul lui trebuind mai apoi aprobat de parlament, lucru ce nu s-a întamplat. DE ACEEA atunci formularea întrebarii era explicită, daca suntem sau nu de acord cu reducerea numarului de parlamentari la 300, deoarece în prealabil parlamentul nu adoptase nicio lege în acest sens. La referendumul DECIZIONAL se procedează invers, adică mai întâi parlamentul adopta legea si mai apoi aceasta intră în întrebarea referendumului. Asadar nu este niciun mister cu întrebarea, dar masinăria adversă de propagandă va face tot posibilul să deruteze lumea ventilând zvonul că nu se stie ce votăm, că nu se stie despre ce lege e vorba. Se stie însă bine de tot, despre ce este vorba, despre ,,A fi sau a nu fi”. Este vorba despre Căsătoria între bărbat si femeie!M.Tarnoveanu

  4. Suntem un popor obosit,vandut,chinuit,exterminat in inchisori politice,gulaguri si lagare de munca dupa modelul comunisto-sionisto-sovietic,tributar ocultei mondiale- umilit,manipulat,injosit in propria lui tara,de venetici,straini de neam, conducatori politici vanduti satanei si stapanilor vremelnici ai neamurilor din rasarit sau apus.
    A vota Da la referendum ,este o marturisire impotriva statului totalitar ,care se foloseste de minoritatile sexuale,pentru a lovi in familie,in credinta stramoseasca,in libertatea si identitatea individuala straina de ideologii,in sanatatea fizica si psihica a omului.
    Asistam,acum la doua saptamani inainte de referendum, la minciuni si manipulari de tot felul,la scorneli ale raului deghizat,pentru a invrajbi romanii intre ei,facand drum Revolutiei sexuale cu toate urmarile ei nefaste.
    Cat de tare se aude mustrator, glasul Apostolului pentru cei care au „urechi de auzit”:
    *18.Fugiţi de desfrânare! Orice păcat pe care-l va săvârşi omul este în afară de trup. Cine se dedă însă desfrânării păcătuieşte în însuşi trupul său.
    19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
    Incercam sa distingem drumul drept ,inotand intr-un ocean de imoralitate,propagata cu indarjire prin toate mijloacele de mass-media.
    Impotriva celor 3 milioane de semnatari pentru declansarea referendumului s-au ridicat 150 de organizatii adverse,care nu au avut castig de cauza.
    „România în ițari, cu opinci și ochelari de cal. Anunțatul referendum este de un penibil nebun. Paseism neghiob, idilism rural, pășunism în zdrențe (…) Se poate face referendum despre orice. De pildă despre sexul îngerilor. Sau despre exportul de magiun.” (comentariul lui Vladimir Tismăneanu-politolog,de origine evreiasca, fiul militanților comuniști ,al cominternistului Leonte Tismăneanu și Hermina Marcusohn )

    Progresistii uniti in orgnizatii de tot felul,incearca cu disperare sa arate asa-zisele esecuri ale familiei,propagand libertatea cu orice pret,libertatea fara Dumnezeu,pervertind mintea copiilor si adolescentilor intr-un mod cinic si injositor.
    Sa privim cu atentie si discernamant cum minoritatile cu diferite orientari sexuale ,iau locul proletariatul pauper,din revolutia bolsevica marxist-leninista,caci nu-i asa ,faclia revolutiei trebuie purtata mai departe cu orice pret.
    Tarile europene care au votat pentru casatoriile homosexuale,au dat votul descrestinarii tarii ,intrand intr-un abis pagan,exemplul Irlandei,care nu poate fi combatut de nimeni.

    „**Cine are urechi de auzit sa auda! striga Prietenul omenirii, Prietenul tuturor celor asupra carora se reped negrele rapitoare ale vazduhului ca asupra unui ogor al nimanui.
    Striga a primejdie. Striga ca sa arate singura, stramta cale de scapare din stricaciunea si valvataia lumii. Striga ca sa se vada ca aici nu sunt in joc haine, pamanturi sau case, ci insasi viata.
    Nu striga de manie asupra oamenilor, ci striga ca o mama care isi vede copiii incoltiti de serpi.”
    Oare dorim sa fim mustrati de Atotmilostivul Hristos,ca nepasatori ,trandavi si slabi,precum glasuieste Sf.Ioan Gura de Aur?
    Caci”Nu pierim din pricina celor pe care le facem, ci din pricina celor pe care le-am neglijat.”

    *Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel(6;19,20)
    **Sfantul Nicolae Velimirovici, Predica la Duminica Samanatorului

  5. Acceptarea casatoriilor homosexuale este un exemplu al departarii de Dumnezeu,acolo unde elitele illuminati vor sa aduca omenirea.Iadul si-a deschis abisul.
    Doua stiri bantuie ca un strigoi paginile de ultima ora:prima casatorie gay din istoria familiei regale britanice,si acuzarea primarului gay din Seattle de agresiuni sexuale impotriva a 5 copii minori.
    La noi,asa zisii intelectuali atei ,vehiculeaza idei aiuristice care anesteziaza mintea celor slabi,trandavi si nepasatori.
    *Andrei Cornea de la revista „22”, fiul ideologului comunist Paul Cornea: „Voi boicota referendumul din mai multe motive, inclusiv cele de mai sus, amintite de Mircea Cărtărescu. Refuz să acord statului zis secular posibilitatea de a impune oamenilor un bine, fie acesta și al majorității. Refuz să accept că două persoane mature și responsabile de același sex nu pot forma o „familie”, dacă o doresc.”

    Așadar motivul nu pare să fie legat de „drepturile omului” ci de „drepturile homosexualilor”, asupra cărora scriitorul principal al editurii Humanitas și autorul romanului „Travesti” s-a mai exprimat de-a lungul anilor. Astfel, Cărtărescu scria pe pagina sa de Facebook, ca „În privința căsătoriilor intre persoane gay, de pilda, punctul meu de vedere e unul, cred, de bun simt: de ce nu? Pe cine prejudiciază acest lucru? E vorba de căsătorii civile, care-ar trebui garantate de legi ale statului, aceleași pentru toți cetățenii. Dacă persoanele gay vor să se căsătorească, e firesc sa aibă acest drept în calitatea lor de cetățeni.”

    Pentru Mircea Cărtărescu „familia tradițională este un concept rătăcit în istorie, în vremea în care femeia se ocupa doar de casă și copii, iar bărbatul îi întreținea pe toți, un concept care a eșuat inclusiv pentru generația părinților noștri, care a venit la oraș”, după cum afirma într-un interviu pentru Digi24 de anul trecut.

    „Acest referendum pentru familia tradițională este total dizgrațios și lipsit de temei din foarte multe puncte de vedere. În primul rând, pentru că este vorba de o overreaction a unei comunități foarte mari împotriva unei minorități puțin signifiante și puțin vocale și care are un trecut de discriminări clare”, declara Cărtărescu.

    „În țările mai decente ale lumii, gay-ii, travestiții și lesbienele sunt priviți ca niște exuberante pete de culoare într-o lume uniformizată. Paradele gen Gay Fest, în unele locuri adevărate carnavaluri, sunt atracții turistice și ocazii de divertisment. Din păcate, mulți dintre noi, cei din Estul împotmolit în prejudecăți, nu avem față de acești oameni, oameni pur și simplu, nici mai buni și nici mai răi decât noi, decât cele mai primare reflexe de represiune”, scria Cartarescu intr-un editorial din 2008, acuzându-i pe credincioșii care protestau față de parada homosexualilor de „înapoiere”.

    https://www.activenews.ro/externe/Prima-casatorie-regala-gay-din-istoria-Familiei-Regale.-Varul-Reginei-Elisabeta-a-II-a-si-iubitul-au-devenit-soti-152790

    https://www.activenews.ro/externe/Monstru-cu-chip-de-om.-Primarul-homosexual-din-Seattle-a-demisionat-dupa-ce-a-fost-acuzat-de-violarea-a-cinci-copii.-Unul-dintre-copii-s-ar-fi-aflat-in-plasamentul-edilului-146287#at_pco=smlrebv-1.0&at_si=5ba9c9bbca0d92ef&at_ab=per-2&at_pos=2&at_tot=4
    *https://www.activenews.ro/stiri-social/Cartarescu-sustine-casatoriile-homosexualilor-in-Romania-si-se-opune-Referendumului-%E2%80%9Etotal-dizgratios-si-lipsit-de-temei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button