O femeie care lucra ca menajeră a fost ucisă, iar asasinul a încercat să îşi acopere urmele şi a provocat un incendiu.
Suspect principal este un refugiat sirian, despre care anchetatorii cred că ar fi încercat iniţial să violeze victima. Bărbatul în vârstă de 32 de ani este un cunoscut al familiei în casa căreia s-a petrecut oroarea. El este în România din decembrie 2017.
Ceea ce se anunţa iniţial drept un incendiu minor izbucnit în vilă, s-a dovedit în final o crimă. Trupul victimei a fost găsit carbonizat, dar cu răni în jurul capului.
Poliţiştii de la Serviciul Omoruri au prins un posibil suspect, un refugiat sirian.
Bine ați venit în România multiculturală!
Parafrazând ce a spus și Sadiq Khan, primarul capitalei Londonistan (Londra), atacurile de acest fel sunt parte din traiul urban în marile orașe. Cetățenii sunt încurajați să fie vigilenți.
Dar este oare vigilența cetățenilor răspunsul potrivit la prezența a tot mai mulți străini aderenți unei religii și culturi incompatibile cu societatea europeană?
Poate că o soluție mai cinstită este expulzarea așa-zișilor refugiați și închiderea granițelor pentru indivizii ce nu posedă valori compatibile cu cele din spațiul european? Sau închiderea granițelor și punct.
Variante există, depinde de cetățenii urbelor să-și aleagă reprezentați care să le apere interesele, în special cele ce țin de siguranța comunității.
Ne aflăm în situația în care fenomene exclusiv occidentale încep să apară pe plaiurile mioritice.
Mai rău, apare și discriminarea pozitivă instituționalizată.
Refugiat în România din decembrie 2017, bărbatul este suspect şi într-un dosar de viol petrecut tot în Bucureşti. El a fost trimis în judecată, însă magistraţii au hotărât să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.
Cum scapă violatorii din Londonistan, așa o scăpat și ăsta în 2017.
Dar nu e singurul!
Maşina unei doctoriţe din Iași a fost incendiată cu un cocktail Molotov.Principalul suspect este un student arab.
„Un arab mi-a dat foc la maşină, toată lumea ştie cine este persoana respectivă, însă poliţia nu face nimic.
Cu toate că sunt cinci camere de luat vederi, în centrul Iaşului se poate întâmpla o aşa grozăvie. Maşina era parcată în apropierea bulevardului Independenţei, la ora 5 dimineaţa. Făptaşul a fost văzut de către vecinii de la bloc, sunt imagini pe camerele de luat vederi.
Eu am vecini arabi care mi-au spus ei cine este făptaşul. Mi-au spus că nu pot da declaraţii la poliţie.
Mi-a spart un geam şi mi-a aruncat în interior un cocktail Molotov. Maşina a ars total. Au fost pompierii, a fost poliţia, iar aceştia din urmă m-au anunţat pe mine, la ora 7 dimineaţa“,
Nici aici autoritățile nu au făcut nimic. Dacă n-au fost lăsate să facă, se poate specula, dar adevărul este că Ahmed, sau cum l-o fi chemând, este încă în libertate.
Iată că avem multiculturalism în România!
Nu doar așa-zișii “refugiați din calea războiului” sunt o bombă cu ceas, dar și studenții care vin în orașele universitare reprezintă un adevărat și constant pericol social.
Un student arab a înjunghiat mortal un vecin, după ce acesta a refuzat să îi dea o țigară.
Criminalul de 24 de ani a fost reținut de polițiști, însă, potrivit unor surse, povestea nu s-a terminat aici.
Când au intrat în apartamentul său, criminaliștii au găsit-o și pe iubita tânărului, într-o baltă de sânge.
Studenții pot să facă ceva în privința asta. Este nevoie de 2-3 agitatori să meargă la fiecare camera din cămine, să adune semnături și să determine conducerea sau administrația să transfere sălbaticii la alt cămin.
Ideal ar fi să fie transferați înapoi de unde vin, dar până acolo mai este. Să începem cu acțiunile care pot genera rezultate imediate.
Dacă stai să te gândești câți bani se alocă pentru îngrijirea străinilor, bani luați din buzunarul cetățenilor, în condițiile în care sunt o grămadă de români amarâți care abia trăiesc de pe o zi pe alta…este o nedreptate mare, ceva profund imoral.
Aproape două milioane de români afl ați la limita sărăciei – persoane cu handicap, pensionari și șomeri – primesc mai puțini bani pentru supraviețuire decât un refugiat. EVZ vă prezintă cheltuielile României cu un imigrant, în cadrul serialului dedicat invaziei europene cu refugiați sirieni.
Bunicuța, draga de ea, româncă harnică și iubitoare, care face cele mai bune plăcinte și cele mai gustoase prăjituri, care te primește cu căldura când o vizitezi, care îți trimite fructe din grădină și se bucură când îi dai telefon, apare sub așa-zișii refugiați pe lista priorităților statului român.
Dar totuși cât primește un refugiat în România?
Un străin care cere azil în România este preluat de autorități, care îl amprentează, îl intervie vează, îi asigură avocat, interpreți și traducători și îi oferă un document temporar de identitate, toate acestea pe cheltuiala statului român. Până i se răspunde dacă a obținut statutul de refugiat, străinul este plasat întrun centru special de cazare a imigranților, pentru o perioadă de maximum 12 luni, timp în care se bucură de multiple avantaje.
El primește 10 lei/zi pentru mâncare, 67 lei/haine de vară, 100 lei/ haine de iarnă, 6 lei/zi pentru alte cheltuieli precum transportul local, servicii culturale, servicii religioase, presa, servicii de reparaţii şi întreţinere, cheltuieli cu produse de igienă personală, iar imigranții care ajută la întreținerea centrului de cazare mai primesc încă 5 lei/zi.
În cazul în care centrele de cazare sunt pline, atunci statul îi dă fiecărui imigrant alți 570 de lei/ lună pentru chirie în timpul verii și 605 lei/lună în timpul ierii. În total, statul cheltuie cu un imigrant, doar la început, minimum 650 de lei/lună, pe lângă costurile inițiale de preluare a acestuia, iar dacă el nu are cazare, primește peste 1.200 de lei/lună.
Nu pare așa mult la prima vedere?
Mai pune gratuitățile oferite de către stat, adică din banii tăi:
Tot din pușculița statului mai trebuie să fie acoperite întreținerea centrului de cazare a imigranților, reparațiile, utilitățile (apa, lumina, gunoiul), personalul angajat să le facă mâncare și să le spele hainele imigranților, paza obiectivului și curățenia.
Toate serviciile medicale sunt plătite tot de stat.
După ce dobândesc statutul de refugiat, aceștia primesc un ajutor social nerambursabil în valoare de 540 de lei/ lună, timp de maximum un an de zile, după care sunt incluşi în programe de integrare social, tot pe cheltuiala statului.
Ei primesc consiliere psihologică și juridică, sunt învățați limba română, totul gratuit.
Pe lângă crime, violuri, incendieri, așa-zișii refugiați sug bani din bugetul de stat, la care contribui automat dacă ești angajat și oricum contribui atunci când plătești TVA. Iar cu studenții este același lucru, statul oferă cazare gratuită și reducere la transport în comun, pe lângă alte beneficii financiare și fiscale. (link)
Dar beneficiile pentru români? Absolut inexistente. Vezi de ce nu se face o bună informare a electoratului? Nu s-ar ajunge la acceptarea tacită a jefuirii noastre de către stat.
În schimb se face o bună dezinformare, ni se spune că sirienii vor ajunge medici și ingineri:
Un refugiat sirian poate da lecţii nu doar de română, ci şi de istorie colegilor săi de facultate. A ajuns în ţara noastră doar de un an, dar e deja bursier la Facultatea de Istorie de la Galaţi.
Maamoun are 26 de ani şi este din Siria. Anul trecut, a fugit din ţara lui şi a ajuns în România, la Galaţi. A învăţat imediat limba română, a dat la facultate şi a intrat al treilea la Istorie.
„După un an, eu vorbesc, acum limba mea e bine”, spune Maamoun Mohammad.
„Am avut două săptămâni să-i învăţ istoria românilor. Au mers ca orice cetăţean român, au dat examen şi rezultatul a fost Maamoun 97 de puncte din 100 şi Ayman 85 de puncte din 100”, spune Camelia Nenu, profesor de istorie.
A învățat istoria românilor în două săptămâni și aproape a luat maximum de punctaj.
E la fel de plauzibil ca și câinii naziști dresați să ucidă evrei în apă.
Maamoun îşi caută acum o slujbă. Vrea să lucreze într-un spital, pentru că a absolvit facultatea de asistenţi medicali în Siria şi de curând a obţinut dreptul de liberă practică în România.
„Ştiu că este un pic dificil, dar voi încerca tot ce-mi stă în putere să încep să studiez, să devin inginer”, spune Mohammad Gasmala, refugiat.
Până în vara acestui an, România a primit 710 refugiaţi.
La câteva sute de refugiați avem crime, violuri, incendii și o povară economică în plus. Acesta este un început de multiculturalism în România.
Ei vor să primim câteva mii.
Noi vrem altceva.
710 refugiați? Nu cred așa ceva. Sunt mult mai mulți. Există o statistică oficială cu numărul real de refugiați musulmani veniți în România în ultimii ani? Nu. Ar trebui să știe populația acest lucru? Da. O să fim informați care este adevărul în privința refugiaților? Nu.
Apropo de musulmani. Se pare că problema construirii „marii moschei” nu s-a încheiat. Poate ne dă cineva mai multe informații.
Cati migranti au fost adusi clandestin in Romania si cu ajutorul cui?
http://www.justitiarul.ro/cati-migranti-au-fost-adusi-clandestin-in-romania/
daca INS a spus ca in 2016 populatia era de 16.5 mil iar in 2018 e de 18.8 mil de unde vine diferenta? de ce nu vedeti manipularea? cum se fura voturile?