X

9 septembrie 2003: A murit fizicianul evreu Edward Teller, parintele bombei cu hidrogen

Edward Teller (1908–2003), evreu ungur, “parintele“ bombei cu hidrogen. Membru  Manhattan Project, fondator si director Lawrence Livermore National Laboratory.

A promovat nuclear testing program. De asemenea Strategic Defense Initiative al lui Ronald Reagan.

A fost recrutat de Nelson Aldrich Rockefeller in Special Studies Project (finantat de Rockefeller Brothers ) care il avea ca director pe Henry Kissinger.

În mod considerabil mai puternică decât bomba atomică, bomba H utilizează mai degrabă fuziunea nucleară decât fisiunea. Prima bombă H a explodat în 1952.

Edward Teller, al treilea din dreapta. Foto: http://www.hebrewacademy.com/history

Cititi va rugam si:

Ce spun evreii despre… EVREII ce au produs BOMBA ATOMICĂ ce a spulberat Hiroshima și Nagasaki

HIROSHIMA si NAGASAKI – VERSIUNEA NECENZURATA: Cum BOMBA ATOMICA EVREIASCA a spulberat in 9 secunde CATOLICII din Japonia

 

Categorii
Sionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.