X

Rusia anunță cele mai MARI manevre MILITARE din anii 80 și până acum. Vor fi implicate trupe din China şi Mongolia


Rusia va organiza luna viitoare cele mai ample manevre militare ale sale de după anii 1980, la care vor lua parte aproape 300.000 de soldaţi şi în care vor fi implicate trupe din China şi Mongolia, a anunţat marţi Ministerul Apărării de la Moscova, transmite AFP și agerpres.
Exerciţiile Vostok-2018 (Est-2018) se vor desfăşura între 11 şi 15 septembrie în Siberia orientală şi în Extremul Orient, cu participarea armatelor chineză şi mongolă, a precizat ministrul apărării, Serghei Şoigu.
Manevrele vor implica ‘peste 1.000 de avioane şi în jur de 300.000 de militari, practic toate forţele districtelor militare Centru şi Vest’, a indicat Şoigu.

‘Imaginaţi-vă 36.000 de vehicule militare deplasându-se în acelaşi timp: tancuri, blindate de transport de trupe, vehicule de luptă de infanterie. Şi toate acestea, desigur, în condiţii cât mai apropiate posibil de o situaţie de luptă’, a adăugat el.
‘Va aduce aminte de Zapad-81, dar mai impunător într-un anumit fel’, a mai spus Şoigu, referindu-se la exerciţiile din 1981 din Europa de Est, cele mai importante organizate vreodată de URSS şi aliaţii săi.

Anul trecut, exerciţiile Zapad-2017 au reunit, potrivit Moscovei, 12.700 de militari în Rusia şi Belarus.

Categorii
Al III-lea război mondial
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. SUA ,dislocă trupe în România ~26.08.2018~
    Trupe și blindate din S.U.A. au sosit în România pe fondul tensiunilor regionale

    S.U.A. Implementează trupe și echipamente grele în România. Mișcarea vine după ce Rusia și-a desfășurat cea mai mare forță militară din regiune. Vehiculele de combatere, inclusiv tancul principal de luptă M1A2 Abrams, vehiculul de luptă Stryker și vehiculul de luptă Bradley au fost descărcate la portul Constanța mai devreme.

    Nava americană Carson City sosește în Constanța, România pentru a descărca trupele, vehiculele și echipamentul de la Batalionul 2, Regimentul 5 Cavalerie, Prima echipă de luptă de brigadă blindată, Divizia 1 Cavalry după participarea la Noble Partner 18. USNS Carson City este primul expediator rapid nava de transport va fi utilizată în Teatrul European.
    https://youtu.be/QJ1ASflrXeM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.