X

21 iulie, Rusia. BEZNĂ în timpul zilei. Soarele a DISPĂRUT pentru câteva ore

https://media.publika.md/md/image/201807/w720/intuneric_94637800.jpg

Pe 21 iulie, în miezul zilei, s-a făcut dintr-odată noapte în nordul Yakuției. Bezna a durat câteva ore. Autorităților locale nu au oferit o explicație nici până astăzi pentru ce s-a întâmplat.

Timp de trei ore, uliţele din localităţile Eveno-Bytantaysky şi Zhygansky, situate în cea mai friguroasă regiune din Rusia, Yakuţia, s-au acoperit de un întuneric dens, scrie The Siberian Times. O nuanţă gălbuie, ca a unui nor de nisip, dilua bezna.

Cum era de aşteptat, s-a declanşat panica. Speriaţi, oamenii au început să îşi închipuie tot soiul de scenarii. Unii credeau că flăcările unor incendii de proporţii se apropiau de localităţile lor, în timp ce alţii vorbeau despre o invazie extraterestră.Nu a fost lăsată deoparte nici ipoteza unor experimente militare.

„Zvonurile spun că sateliţii americani au înregistrat o explozie de lumină, urmată de creşterea nivelului de radioactivitate. Nu ne vor spune niciodată ce s-a întâmplat”, a declarat pentru The Siberian Times un localnic din Eveno-Bytantaysky.

Un alt localnic a decretat, ferm convins: „Există o singură explicaţie: un OZN!”. „La început, am crezut că era un strat gros de praf. Părea că se apropie o furtună puternică. Aerul s-a întunecat brusc. Și a devenit din ce în ce mai întunecat. Era ceva ciudat. Am dubii că a fost o eclipsă solară. Dacă ar fi fost o eclipsă, de obicei am fi fost anunţaţi. Și nicio eclipsă nu poate dura atât de mult”, a explicat un funcţionar.

Alţi oameni fugeau pe uliţe şi strigau din toţi rărunchii că Soarele a dispărut.

Evgheni Potapov, primarul de Verkhoyansk, alt oraş cufundat în întuneric, situat la 675 de kilometri distanţă de Yakuţia, spune: „Soarele nu a dispărut. Dar s-a întâmplat ceva ciudat în acea zi. Poate că a fost un meteorit. Este ceva foarte neclar”.

Categorii
Semnele vremurilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. oamenii fara discernamant (duhovnicesc) inca mai cred in ‘ozn-uri’. si in vremea antihristului vor crede in semne si minuni false gen ‘extraterestri’..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.