X

9 august 2006 – a murit James Alfred Van Allen / A descoperit Centura de radiatii care ii poarta numele / Si din nou intrebarea: POATE TRECE un echipaj uman de CENTURA DE RADIATII Van Allen?

Foto: http://www.ziare.com/magazin/spatiu/pamantul-este-protejat-de-un-scut-invizibil-ca-in-star-trek-1335703

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Centura_de_radia%C8%9Bii_Van_Allen descoperirea efectivă a centurilor de radiații i se datorează lui James Van Allen (7 septembrie 1914 – 9 august 2006).

Vizionati va rugam:

La minutul 3:37 specialistul NASA ne spune despre Centura de radiatii Van Allen:

 

We must solve these challenges before we send people through this region of space

Tare, nu? Deci pe Luna cum au ajuns?

Iar intr-o discutie despre nava spatiala “Orion”, incepand cu minutul 1:

Care zic cam asa: oamenii n-au zburat pana acum decat pe orbite joase, dar cu “Orion” vor putea ajunge mai departe pe … Luna, Marte, asteroizi.

Wernher von Braun, cel cu rachetele germane V-2 si care dupa razboi a lucrat impreuna cu mare parte din echipa sa pentru programul spatial american, spunea la randul sau despre centura de radiatii Van Allen:

Cititi va rugam mai multe la:

Dovada ca OMUL NU POATE CALATORI IN SPATIU? NASA renunta la ECHIPAJUL UMAN al celebrei misiuni a rachetei ce trebuie sa transporte capsula Orion la mii de kilometri dincolo de orbita Lunii. MOTIVUL … e din filmele cu prosti

 

Categorii
Geocentrism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!