X

SONDAJ zdrobitor: doar 4% dintre români sunt de acord cu căsătoriile gay

familie

89% dintre români declară că nu sunt de acord cu legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, în vreme ce doar 4% dintre români se declară de acord cu legalizarea căsătoriei homosexuale.

Două treimi din totalul votanților români (67%) ar fi nemulțumiți, în condițiile în care partidul favorit ar respinge în Parlament Referendumul pentru Căsătoria naturală, între un bărbat și o femeie.

51% dintre români ar fi foarte nemulțumiți dacă partidul pe care l-ar vota ar respinge în Parlament Referendumul pentru Căsătoria naturală, în vreme ce 16% dintre români ar fi oarecum nemulțumiți în eventuialitatea în care partidul favorit ar respinge în Parlament inițiativa Referendumului pentru Căsătorie.

Amintim că românii sunt împotriva legalizării căsătoriilor homosexuale, indiferent de restul opţiunilor politice pe care le exprimă. Astfel, 96,1% dintre votanții PSD, 84,3% dintre votanții PNL, 68,9% dintre votanții USR, 86,7% dintre votanții ALDE, 88% dintre votanții PMP și 85,3% dintre votanții Mișcarea România Împreună se opun legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex (homosexuali). De asemenea, 88,2% dintre votanții Pro România, 90,6% dintre votanții UDMR, 90,9% dintre votanții PNȚCD, 100% dintre votanții PRM, 70% dintre votanții PER, și 100% dintre cei care au declarat că votează cu „un alt partid” se opun legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex.

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 23 iunie – 1 iulie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3% în la un nivel de încredere de 95%.

content-image

content-image

Categorii
Homosexualitate

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Sondajul e o minciuna grosolana, nu e nici macar aproape de realitate. Acest sondanj si multe altele sunt o metoda clasica de manipulare. Campanile de genul vin in ajutorul comunitatii gay prin victimizarea lor. Si are ca efect crearea unui suport mai agresiv si implicat a populatiei pro gay. Garantat 80% din persoanele sub 35 de ani sustin comunitatea gay sau nu sunt impotriva casatoriilor gay. Oricine poate iesii pe strada si sa intrebe oamenii ce parere au si sa se lamureasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!