X

SONDAJ zdrobitor: doar 4% dintre români sunt de acord cu căsătoriile gay

de null

familie

89% dintre români declară că nu sunt de acord cu legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, în vreme ce doar 4% dintre români se declară de acord cu legalizarea căsătoriei homosexuale. 
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Două treimi din totalul votanților români (67%) ar fi nemulțumiți, în condițiile în care partidul favorit ar respinge în Parlament Referendumul pentru Căsătoria naturală, între un bărbat și o femeie.

51% dintre români ar fi foarte nemulțumiți dacă partidul pe care l-ar vota ar respinge în Parlament Referendumul pentru Căsătoria naturală, în vreme ce 16% dintre români ar fi oarecum nemulțumiți în eventuialitatea în care partidul favorit ar respinge în Parlament inițiativa Referendumului pentru Căsătorie.

Amintim că românii sunt împotriva legalizării căsătoriilor homosexuale, indiferent de restul opţiunilor politice pe care le exprimă. Astfel, 96,1% dintre votanții PSD, 84,3% dintre votanții PNL, 68,9% dintre votanții USR, 86,7% dintre votanții ALDE, 88% dintre votanții PMP și 85,3% dintre votanții Mișcarea România Împreună se opun legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex (homosexuali). De asemenea, 88,2% dintre votanții Pro România, 90,6% dintre votanții UDMR, 90,9% dintre votanții PNȚCD, 100% dintre votanții PRM, 70% dintre votanții PER, și 100% dintre cei care au declarat că votează cu „un alt partid” se opun legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex.

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 23 iunie – 1 iulie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3% în la un nivel de încredere de 95%.

content-image

content-image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Sondajul e o minciuna grosolana, nu e nici macar aproape de realitate. Acest sondanj si multe altele sunt o metoda clasica de manipulare. Campanile de genul vin in ajutorul comunitatii gay prin victimizarea lor. Si are ca efect crearea unui suport mai agresiv si implicat a populatiei pro gay. Garantat 80% din persoanele sub 35 de ani sustin comunitatea gay sau nu sunt impotriva casatoriilor gay. Oricine poate iesii pe strada si sa intrebe oamenii ce parere au si sa se lamureasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button