Grecia: După foc, potop

Author:
Inundatii 26 iulie 2018

Dupa ce incendiile au provocat dezastre in Grecia, ducand la moartea a cel putin 85 de persoane, acum grecii se confrunta cu inundatii.

Mai multe zone din Atena, Maroussi, Vrilissia, Melissia si Kifissia, au fost afectate in urma unei furtuni puternice, care a durat cam o jumatate de ora.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In unele zone, apa a depasit un metru. Pe o strada din Maroussi, masinile abia se mai vad din cauza apei.

Serviciul de pompieri a primit peste 140 de apeluri pentru a interveni. Cele mai multe apeluri erau din partea unor soferi ramasi in apa.

Mai multe subsoluri ale unor case au fost afectate, de asemenea, de inundatii.

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2291779287711826/

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2291618451061243/

Si orasul Mandra, aflat in apropiere de Atena, a fost grav afectat de inundatii.

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2258378177718604/

8 thoughts on “Grecia: După foc, potop”

  1. Dumnezeu sa le dea putere sa nu-si piarda speranta si sa-i odihneasca in pace pe cei trecuti la cele eterne! Doamne Ajuta!

  2. este ft adevarat ca si din cauza asta, dar si tradarea credintei in care majoritatea dumnealor a pseudo ierarhilor nu sunt straini

  3. Am fost rugat să adresez următoarele întrebări:
    1. Ce caută Cântarea dimineții (compusă de Ion Heliade Rădulescu, mason) după Rugăciunile de dimineață de la ora 6 de pe Radio Trinitas? Rog redactorii să cerceteze aceste lucruri și să compună un articol pe tema aceasta, în speranța că va fi scoasă din grila de programe.
    2. Rog redactorii să cerceteze de ce Patriarhul României, PF Daniel, nu este prezent la Sfânta Liturghie în fiecare duminică în Catedrala Patriarhală „Sfinții Împărați Constantin și mama sa, Elena” și stă ascuns în Palatul Patriarhal. Își trimite cumva locotenenții (PS Varlaam, PS Timotei, PS Ieronim Sinaitul) să slujească spre a nu fi expus la situații neplăcute, cum ar fi să fie huiduit de către ortodocși în catedrală cum a fost PS Varlaam? În plus, nu se știe dacă chiar slujește Sfânta Liturghie în Paraclisul „Sfântul Grigorie Luminătorul”, de unde trimite predica în fiecare duminică.

  4. @Ioan

    Cred ca la o intrebare de a ta exista un raspuns:

    daniel ( voit scris cu litera mica) numai poate sa slujeasca Sf Liturghie, si nu pentru ca i-a interzis cineva ci pur si simplu numai exista in el puterea de a o mai face…

    Imi spunea odata un parinte ca un preot cand cade in erezie se ia de la el si placerea de a mai sluji…ar prefera sa faca orice, sa construiasca ziduri marete, sa tina simpozioane, sa ude gradina, sa sape santuri …orice altceva …doar sa nu faca Sf Liturghie

    Preotii odata cazuti in erezie pierd harul si asta e una din urmari: lipsa oricarei placeri de a mai fi preot, de a mai sluji…sau chiar aversiune fata de obligatiile de preot

    In cazul lui daniel treaba e mult amplificata cred…..simplu fapt ca aude clopotele batind cred ca il deprima…chiar daca nu stie sau nu vrea sa afle care-i motivul si ce-i cu starea lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X