X

PACAT … Jucatorul de tenis Novak Đjoković introduce meditația budistă în grădinițele și școlile din Serbia

de null

https://www.youtube.com/watch?v=ZcicOiSdXiw

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Novak și Jelena Djokovic introduc meditația budistă în grădinițele și școlile din Serbia

Belgrad – Fundația Novak Djokovic, condusă de Jelena Djokovic, a introdus programul “Mind Up” în grădinițe și școli primare din Serbia (în traducere în limba sârbă, “Calmează-te”).

Acestea sunt meditații ce au fost perfecționate de către psihologi americani, bazându-se pe tradiția budistă cu scopul invocat de a reduce stresul în cazul copiilor, mulți fiind de părere însă că adevăratul obiectiv este “spălarea creierelor” (putându-se vedea cum în materialul video) celor ce sunt critici față de ce se petrece în jurul lor.

Asociația Părinților Ortodocși din Belgrad a făcut apel către Misterul Educației din Serbia să anuleze urgent programul ce deja a fost implementat în anumite școli și grădinițe din Belgrad în ultimii ani.

Televiziunea online “Srbija Global” a abordat detaliat subiectul, în filmarea atașată transmisă integral putându-se vedea ambele fețe ale monedei, adică și aspectele pozitive cât și cele negative ale programului “Mind Up”, iar la sfârșitul segmentului clericul suprem al Budismului Zen afirmă că tehnica de meditație le aparține, fiind adaptată de către psihologii americani pentru necesitățile noii ordini mondiale.

Judecați dumneavoastră dacă este vorba de exerciții acceptabile din punct de vedere pedagogic sau de un cult pseudo-religios în timp ce vizionați materialul de mai sus: “Inovație sau spălare pe creier”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ma bucuram ca-si face Semnul Sfintei Cruci in public la final de meci:

Jucatorul de tenis Novak Đjoković face si el Semnul Sfintei Cruci

Caci astfel mai afla si oceanul de nauci despre Ortodoxie.

Stirea de mai sus insa, m-a intristat …

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button