X

7 ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Arsenie Papacioc / Un legionar antiecumenist și anticip

Nascut la 13 august 1914, s-a mutat la Domnul la 19 iulie 2011. A fost intemnitat 14 ani …

Nu s-a dezis de Miscarea Legionara: Parerea Parintelui Arsenie Papacioc despre LEGIUNE

Mai multe despre viata sa: Viaţa necenzurata a Parintelui Arsenie Papacioc – Apostolul iubirii al Neamului romanesc

Antiecumenist:

Motiv pentru care era atacat de te miri ce Ierarhi: AUDIO (si transcriptul): IPS SERAFIM JOANTA despre ECUMENISM si despre Parintele ARSENIE PAPACIOC

Anticip:

Mare Duhovnic:

Dupa mutarea sa la Domnul, Ierarhii cu multe scoli in vest dar cu putina calugarie s-au apucat sa-l descrie ca fiind … procip:

Sau se cenzureaza subiecte fundamentale abordate de Parinte:

Iar pe de alta parte, tot soiul de pigmei “acrivisti” stilisti de ultima generatie duc o adevarata campanie de denigrare a sa si a celorlalti Mari Duhovnici.

Iata insa parerea unui Sfant: Marele Duhovnic Justin Parvu despre Marele Duhovnic Arsenie Papacioc

Adevarul este ca Ierarhii tradatori aveau pregatit demult Sinodul din Creta, pe care insa nu l-au putut tine tocmai din cauza acestor Mari Duhovnici. De aceea l-au amanat atat. Ei nu s-au impiedicat nici de teologii greci, nici de orice alta opozitie de aiurea, ci de parintii romani cu puscarie multa. Cat timp acestia au fost printre noi, reperul Bisericii Luptatoare aici a fost, nu la Constantinopol, nu la Moscova si nici macar in Sfantul Munte Athos, caci nu degeaba stapanii lumii scarsneau din dinti:

„Trebuie sa terminam odata pentru totdeauna cu aceste ciori negre din Carpati”

Iar tradatorii stiau prea bine ca la chemarea acestor “ciori negre” se alegea praful si pulberea de sandramaua lor din Creta.

Cititi va rugam si:

Categorii
Părintele Arsenie Papacioc
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. Articolul asta mi-a plăcut cel mai mult, Techirghiol fiind locul unde nu am ajuns încă dar îmi doresc cel mai mult sa calc anul acesta… 🙂 Dar rog ceva, nu știu cât țineți sau nu țineți la Ioan Berenghi…însă știu ca a contribuit cel mai mult la anularea proiectului cu moscheea… acum are probleme. Mari. Înscenări si se lupta cu sistemul. E foarte greu. Aveți de gând măcar o idee sa îl ajutați? Ma refer la a posta despre necazul sau. 🙁 mai devreme sau mai târziu mulți ne vom confrunta cu acele probleme. Și sunt enrom de grave.

  După cum știți, s-a declansat prigoana împotriva fratelui Cătălin Berenghi. Au urmat amenzi abuzive, controale, procese inventate, tentative de omor, atacuri energetice, și multe alte presiuni. Iată că pe 12 iulie a fost executat silit de către ANAF.

  Dintr-o postare de-a sa, aflăm că:

  ”- IERI AM FOST EXECUTAT SILIT DE ANAF, LICITATIE PUBLICA PE BUNURILE SOCIETATII CARE ADMINISTREAZA CAFENEAUA MEA (Evident la comanda politica).
  – AZI AM FOST EXECUTAT SILIT, EVACUAT DIN SEDIUL ASOCIATIEI MONTANE (Evident la comanda politica).

  In cursul zilei de astazi incepand cu ora 08:00 dimineata pe Bd M.Kogalniceanu a fost spectacol, in jur de 20 de jandarmi si aproximativ 10 politisti insotiti evident de executorul judecatoresc au venit la ordin politic, pentru a ma evacua din sediu (evident pt a ma speria, intimida).
  Am uitat sa precizez ca in ultimele 2 saptamani, 6 (ȘASE), controale mi-au trecut pragul afacerilor mele.”

  Vestea bună este că după o luptă de 3 ani, mega moscheea nu se va mai construi pe pământul Brâncovenilor. Pentru a putea continua lupta în numele poporului român, fratele Cătălin are nevoie de ajutorul nostru. Astfel ne-a pus la dispozitie 2 conturi:

  RO42BRDE445SV44774514450 – BRD- Banca Romana de Dezvoltare – Cont Principal LEI/RON

  RO06BRDE445SV55752724450- BRD – Banca Romana de Dezvoltare – Cont Secundar EURO


  ”Scoate-mă dintre vrăjmaşii mei, Dumnezeule, şi de cei ce se scoală asupra mea mântuieşte-mă! Izbăveşte-mă de cei ce fac fărădelegea şi de oamenii sângiuirilor mântuieşte-mă! Căci iată, au vânat sufletul meu; s-au pus asupra mea cei tari.” (PS. 58, 1-3)

 2. Există un cont de paypal pentru frații Berenghi? Altfel costă vreo $40 orice transfer, oricât de mic, din SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!