X

Referendumul pentru familie va fi organizat pe 30 septembrie

familie
După ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, mai este nevoie doar de un vot al Senatului pentru a se convoca referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie.Surse parlamentare au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că s-a ajuns la un consens între susţinătorii referendumului. Astfel, în prima săptămâna din septembrie va fi votat în Senatul României proiectul Referendumului pentru definirea Căsătoriei, urmând ca data votului să fie fixată pe 30 septembrie.

Pe 9 mai 2017, Camera Deputaţilor a adoptat legea de modificare a articolului 48 din Constituţie, ca urmare a iniţiativei cetăţeneşti a Coaliţiei pentru Familie, care a strâns peste 3 milioane de semnături. După ce legea va fi adoptată şi de Senat, va urma, în termen de 30 de zile, referendumul.

Categorii
Familia ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Piedicile lor li se întorc tot împotriva lor, în Iunie-Iulie era mai greu să strângi mulți votanți, așa pe 30 Septembrie se termină și cu vacanțele.
    Doamne ajută!

  2. Totusi sa nu ne bucuram prea devreme, ca in 30 septembrie vor fi mai multi votanti. Conteaza si cum vor vota (ca sa nu mai spun cat de mult va conta CINE VA NUMARA VOTURILE)!…

    Pana pe 30 septembrie mai este timp pentru propaganda „gender selection” (adica pro-sodomie), pentru tabere gratuite de promovare a homosexualitatii, pentru atacuri furibunde pe la TV (deja faimosul CTP, aprig sustinator al sodomiei). Iar tara doarme in papuci! Oamenii stau cu orele pe TV si niciodata nu inchid facebook (nici macar in somn!) — dar pe la biserici nu-i vezi! Asa ca si moralitatea lor… ca si credinta… este la pamant! Cum vor vota in cazul asta? O sa li se para „superba” ideea tolerantei! (adica daca sustii familia normala cumva ii „prigonesti” pe sodomiti – cum spune mass media centrala) Repet: o tara indepartata de Dumnezeu, formata peste 90% din oameni care nu merg la biserica si nu citesc Biblia, poate vota foarte periculos!!

    Pana pe 30 septembrie NE PUTEM RUGA!! Asta este foarte foarte mare nevoie acum!!

  3. Si pe 1 septembrie este Acoperamentul Maicii Domnului. Asa ca nu strica sa ne apucam cu totii sa il citim ca sa ne lumineze si sa putem ca neam sa luam decizia cea buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!