X

Unul din cei mai cunoscuţi #REZIST: ,,RĂZBOI CIVIL! Confruntarea violentă va fi inevitabilă!”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

R Ă Z B O I  C I V I L ! Dacă Președintele va fi suspendat iese cel puțin un milion de oameni în stradă, anunţă pe facebook unul din susţinătorii #rezist Doru Braia.

Confruntarea violentă va fi inevitabilă! Armata își va urma Comandantul Suprem. Poate nu întreg efectivul, dar Poliția și Jandarmeria vor rămâne preponderent de partea actualilor șefi. Escaladarea nu va mai putea fi oprită! Serviciile secrete, ca și în ’89, se ascund și așteaptă deznodământul.Consecințele sunt ușor de intuit…, mai afirmă Braia.

https://www.facebook.com/doru.braia.3/posts/872281336294117

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Intr-un interviu luat Patriarhului Teoctist, Doru Braia este dat pe spate de unirea Europei, “sfantul” papa Ioan Paul al II lea si ecumenism:

VIDEO – Patriarhul TEOCTIST despre FILIOQUE intr-o gretoasa emisiune pro ECUMENISM: “si asa si asa contine acelasi adevar” …

Citiți vă rugam și:

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Se pare că această confruntare este dorită. Prea ni se flutură pe sub nas legi de neacceptat pentru a stârni nemulțumirii și proteste. O marionetă va fi înlocuită cu alta, așa ca nu prea mă interesează suspendarea președintelui. E nevoie de multă rugaciune smerită, de pocăință și de lacrimi pentru păcatele acestui popor. Cineva vrea, probabil, să intervină sa ne ,,ajute” să restabilim pacea și ordinea și nu știe cum. Pur și simplu nu vrem sa fim ,,ajutați! Cred că aceia de la ,,#Rezist!” știu mai multe și le rușine să ne spună… Să fim atenți la provocări!

  2. Adica romanii se vor omori intre ei pt un jegos de sas?! Nu cred! Daca da, atunci nu meritam sa mai existam ca tara si popor roman.

  3. toaate drumurile duc la Roma,in cazul de fata,duc incet incet la instaurarea lui antihrist,dar pana atunci,inca suntem in MANA DOMNULUI,SI A MAICII PRECISTE,asa ca atata timp cat mai exista rugatori si sfinti la noi in tara,pt sfintele lor rugaciuni BUNUL DUMNEZEU SI MAICA PRECISTA ne vor apara de un razboi civil.aveti incredere fratilor in PRONIA CEREASCA.multi vor multe,dar oare DUMNEZEU se uita in gura oricui?

  4. Amenintare de tip mafiot, ca sa se sperie romanii si sa nu miste in front. Oricum nu o vor face pentru Iohannis, dar s-ar putea sa o faca pentru altceva… Si vor sa stim ca sunt dispusi sa faca macel printre noi, ucigand si oameni fara aparare, cu ajutorul mercenarilor. Ca doar nu o sa se omoare intr ei. Sunt pur si simplu inspaimantati. Stiu ca in ciuda otravurilor docilizante si care ingreuneaza gandirea si reactiile noastre, pe care le tot arunca disperati, putem inca sa gandim si sa reactionam. Si atunci incearca sa ne paralizeze cu asa ceva, pana cand isi fac otravurile efectul final. Trebuie reactionat foarte puternic, dar nu asa cum isi doresc ei, ci prin informarea masiva a populatiei sedate si ignorante, care trebuie sa stie cine e de fapt inamicul si ce vrea el si sa isi poata directiona corect energia spre neutralizarea lui, nu sa ioveasca unde se nimereste, de obicei chiar in ea.

  5. doru braia, carunt si degeaba,

    cand spune el vorbele astea, el nu face niste “preconizari” pe ceea ce are sa se intample, ci le spune dorind chiar sa se intample ceea ce el chipurile “preconizeaza”, adica de fapt sa le determine, sa le instige, sa provoace tensiunea, incurajand chiar publicul care il citeste acum si care-si spune asa: “vom fi 1 milion!?” , incurajandu-i. Asa ca hai, ca o sa fim 1 milion, ca doar zice doru braia.., sperand ca “instigarea” propagandistica deghizata intr-o “preconizare” sa se si adevereasca

    Niciun milion. Asa doar daca lasi sri sa “estimeze” masa de oameni tflisti, in toate orasele, sa zicem ca s-ar apropia acolo.. Dar altfel, piata aia plina si oricat de indesata poate contine, s-a demonstrat la adunarea psd, maxim 70 spre 80 de mii cu chiu cu vai. In tara? Alte cateva mii sau 20-30 de mii in unele orase. Ajungi la un 500 de mii intr-un numar de peste zece orase. Si? Unde-i milionul. Chestia ca rezistentii si-au demomnstrat limitele de numar in atata timp, in sensul ca intr-adevar ei au devenit mult mai vocali doar, numarul insa a ramas cam acelasi, constant

    In fine, toata teoria lui braia e oricum super-apocaliptica. Vrea lur si simplu sa straneasca o zanzanie pt a nu se aplica legea. Dar parerea mea ca aici nu are vreo legatura cu realitatea. Adica, chiar daca stim bine ca iohannis a fost pus si ca e sustinut de occident, in chestiunea asta nu poate fi sustinut, cel putin nu fatis. Poate pe cai subterane, sa traga nu stiu ce sfori. Insa, asa cum inclusiv comisia de la venetia s-a pronuntat, decizia este deja data, nu mai e cale de intors, ea trebuie aplicata. Iohannis nu-si permite sa se cam compromita in ochii oamenilor fata de relatia cu occidentul, care in acest caz nu prea are cum sa-l sustina, cel putin la nivel declarativ. Intuitia mea e ca iohannis nu-si permite tevatura si riscul asta de a fi sustinut f slab de occident in aceasta speta, va semna decretul. De aia zic ca doru braia viseaza numai la instigari. Imi aminteste de perioada lui basescu pe final de mandat, cand ala o lasase mai moale cu atitudine deslotice si acceptase ca partidul de opozitie psd avea suler majoritate si trebuia sa-l puna pe ponta, n-avea ce face. Domne, n-am ce face, e prea de tot, s-a terminat cu jocul pe afara constitutiei. Iar o armata de ziaristi erau siderati, nu le venea sa creada, ei erau mai “basisti” decat basescu, si ii spuneau la o conferinta la microfon, dar domne, ati putea sa faceti nu stiu ce sesizare, smen pe la curtea constitutionala (care era in genunchi in fata lui) si dupa aia mai faceti nu stiu ce, si pana la urma nu veti fi nevoit, o sa puteti eluda totul. Basescu insusi era perplex la aia si avea o mimica.. (ceva gen, mama-mama ce gen de habauci am nascut in toti acesti ani de joc alba-neagra cu constitutia, am creat nisite fiare salbatice, astia-s mai negri decat dracul!). Oameni buni, s-a terminat, au majoritatea, abia au fost alegerile ..

    asa si alde braia, batran si se agita degeaba. El ii spune lui iohannis ce sa faca etc. Probeaza ca e mai habauc decat unii din tinerii “de vaza” din rezist …, agitator ieftin si atat.

    pe de alta parte, nu doresc sa critic. Doar zic ca la atata timp, mai trebuie cercetat sursa asta din care vine “proorocia pustnicului” Zosima. E bine sa o facem mai des in general. Stiu, e dintr-o carte tiparita, prin 2000 si ceva. Dar nu se spune cine a vorbit cu pustnicul, sau de unde se stie de aceasta, cine il mai cunoaste pe pustnic etc, pare totul invelit intr-un anonimat complet.

    Adica, ma gandesc ca daca suntem siderati la cate se spun azi despre Arsenie Boca, marturii mai mult sau mai putin fantasmagorice ale unor sateni sau oameni simplii (aparute in acele brosuri in vreo 3 volume, la o editura incerta), ca zbura, ca levita sau mai stiu eu ce facea, ca prin bucegi e nu stiu ce baza extraterestra sau punct energetic, si ca ar fi zis el ceva de zona aia, sau alte folclorisme, e bine sa pastram consecventa acriviei si in celelalte cazuri. “Zosima” mi se pare un nume neobisnuit pt meleagurile noastre, dar cu f multe priza, are rezonante istorice… Ar fi asemenea celui care a impartasit-o in pustie pe Maria Egipteanca. Lumea cupleaza repede. Dar istorisirea este invaluita in mister, sursele perfect anonime, iar prin mai multe istorisiri de genul, muntii Raraului risca sa devina invaluiti in aburul fantasmatic din Bucegi. Putin scepticism nu strica ..

  6. Uitati va mereu si la cine zice, nu doar la ce zice…Asa va veti da seama de interesul celui care vorbeste.
    doruletul, probabil agent contraspi securist trimis in occidentul europei prin anii 80, retras la baza dupa lovilutia din Romania; probabil insarcinat cu alte misiuni de gen acum.
    Spusele sale sunt fie whishfull thinking- ceva ce isi doreste el -fie sunt scenariu rostit.
    Sa nu fie pe a ticalosilor tradatori de neam, care au napadit pamantul Tarii !!!

  7. In clipa in care acest conflict va fi, și va fi. și când vor câștiga liberalii, va fi liber la libertinism, atunci vor adopta legi pro lgtb & co. Este in agenda trecut totul, inclusiv ruoerea României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button