X

Trump refuză să recunoască drepturile speciale pentru LGBT și ignoră manifestarea „Pride Month”

  Dacă, în timpul lui Obama, Casa Albă era colorată în culorile curcubeului, cea din timpul lui Trump a ales […]

Dacă în timpul lui Obama Casa Albă era colorată în culorile curcubeului, cea din timpul lui Trump a ales să nu acorde nicio recunoaştere oficială pentru „Luna mândriei homosexuale”.

După ce în timpul campaniei, Trump a avut o atitudine prietenoasă faţă de comunitatea lgbt, după 500 de zile în Biroul oval acesta luptă pentru drepturile pe care toate fiinţele omeneşti le împărtăşesc în comun, refuzând să promoveze agenda activiştilor lgbt şi a celorlalţi progresişti.

Mai mult chiar, după o serie de măsuri care să repare excesele erei Obama privind administraţia, armata, educaţia şi discriminarea pozitivă a lgbt-iştilor în cadrul acestora, mânia mândrilor curcubei a fost stârnită de nominalizarea şi plasarea de judecători federali consideraţi, de mişcarea lgbt, ca ostili acesteia.

Iarăşi spre deosebire de epoca Obama, când membrii cabinetului şi şefii de agenţii federale participau la diverse evenimente organizate în cadrul lunii lgbt, niciunul dintre cei ai cabinetului Trump nu va fi prezent.

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!