X

Trump refuză să recunoască drepturile speciale pentru LGBT și ignoră manifestarea „Pride Month”

de null

  Dacă, în timpul lui Obama, Casa Albă era colorată în culorile curcubeului, cea din timpul lui Trump a ales […]

Dacă în timpul lui Obama Casa Albă era colorată în culorile curcubeului, cea din timpul lui Trump a ales să nu acorde nicio recunoaştere oficială pentru „Luna mândriei homosexuale”.

După ce în timpul campaniei, Trump a avut o atitudine prietenoasă faţă de comunitatea lgbt, după 500 de zile în Biroul oval acesta luptă pentru drepturile pe care toate fiinţele omeneşti le împărtăşesc în comun, refuzând să promoveze agenda activiştilor lgbt şi a celorlalţi progresişti.

Mai mult chiar, după o serie de măsuri care să repare excesele erei Obama privind administraţia, armata, educaţia şi discriminarea pozitivă a lgbt-iştilor în cadrul acestora, mânia mândrilor curcubei a fost stârnită de nominalizarea şi plasarea de judecători federali consideraţi, de mişcarea lgbt, ca ostili acesteia.

Iarăşi spre deosebire de epoca Obama, când membrii cabinetului şi şefii de agenţii federale participau la diverse evenimente organizate în cadrul lunii lgbt, niciunul dintre cei ai cabinetului Trump nu va fi prezent.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button