X

Grupul BILDERBERG isi incepe reuniunea joi, 7 iunie 2018, la Torino, in Italia. CE STIA CEAUSESCU despre Grupul Bilberberg?

https://www.youtube.com/watch?v=iSMOMBJN5uk

Asadar, Grupul Bilderberg isi incepe reuniunea azi, joi, 7 iunie 2018, la Torino, in Italia. Treaba despre care scrie si mass-media romaneasca sau straina, ca de exemplu:

EVZ: UPDATE. SECRETELE Grupului BILDERBERG. LISTA promotorilor NOII ORDINI MONDIALE și Ordinea de zi a reuniunii

BUSINESS INSIDER: The secretive Bilderberg Group is meeting in Italy this weekend — and the rise of populism is at the top of their agenda

Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se aduna periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council on Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

 

Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

 

Cititi va rugam mai multe la:

BILDERBERG, o constructie ROCKEFELLER / Lista participanti, cu detalii esentiale despre personaje

Pana nu cu multa vreme in urma, in mass-media rar gaseai vreo stire despre Bilderberg. Era incadrata in categoria “teoria conspiratiei”, adica subiect inabordabil. De ce brusc au inceput si ziaristii oficiali sa scrie? Evident, pentru ca li s-a dat voie. Dar de ce li s-a dat voie? De ce au scos Bilderberg in luminile rampei? Din acelasi motiv pentru care stapanii din varful piramidei au transformat masoneria din secreta in discreta iar acum da premii si organizeaza concerte de muzica clasica. Despre aceasta foarte importanta tema insa, intr-un viitor articol.

Azi dorim sa va prezentam un episod mai vechi, de pe vremea lui … Nicolae Ceausescu:

Deci in 1972 ofiterul SIE Stelian Octavian Andronic nu stia nimic despre Grupul Bilderberg. Apoi a aflat ca acesta doreste crearea unui guvern mondial, a unei armate mondiale si a unei religii mondiale, new age. A trimis nota in Romania si raspunsul venit de la “centrala“ a fost ca nu prezinta interes. Lucru ce l-a suparat si ca urmare i-a pregatit lui Ceausescu o nota pe doua pagini pe care i-a inmanat-o aghiotantului acestuia la sosirea in Olanda, cu ocazia vizitei oficiale de atunci.

A doua zi i s-a dat nota inapoi cu specificatia ca “tovarasul a ordonat sa fie distrusa, impreuna cu toate materialele referitoare la acest subiect“.  Nu-si explica motivul dar precizeaza ca ulterior s-a intalnit cu acel aghiotant ce i-a reamintit sa taca …

Observam in inregistrare ca in momentul in care ofiterul incepe sa enumere personalitatile participante, domnului Cristoiu i se face semn ca trebuie sa se ia publicitate … Nu au mai revenit asupra numelor.

INTREBARI :

Cine conducea in mod real “centrala“?

De ce lasau impresia ca nu-i intereseaza subiectul? Ca imbecili nu erau sa nu inteleaga importanta sa.

Cat de informat era Ceausescu despre chestiunile importante?

Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!