X

Falşii profeţi ai zilelor noastre: Un evanghelist american apelează la adepți pentru finanțarea unui avion particular de 54 milioane de dolari

The Telegraph: US televangelist appeals to followers for $54 million private jet

 

Un evanghelist american face apel la donații pentru a finanța achiziționarea unui avion particular de 54 de milioane de dolari, spunând că, dacă Iisus ar fi existat in zilele noastre, „nu ar fi calare pe un măgar”.

Jesse Duplantis, în vârstă de 68 de ani, a cărui slujire “creștină” are sediul la Louisiana, a făcut apelul pentru un jet Dassault Falcon 7X într-un videoclip pentru adepții săi.

Jesse Duplantis Ministries a folosit deja trei avioane private, „utilizându-le pentru Domnul Isus Hristos”, a spus el.

„Unii oameni cred că predicatorii nu ar trebui să aibă avioane personale”, a spus el în clipul video. „Cred cu adevărat că predicatorii ar trebui să aibă și să continue prin orice mijloc disponibil să propovăduiască Evanghelia către intreaga lume „.

Duplantis a spus că are nevoie de jet „ca să putem merge oriunde în lume” și a povestit o conversație pe care a spus că a avut-o cu Dumnezeu despre necesitatea avionului.

„El a spus,” Jesse, vrei sa vii unde sunt? „, A spus Duplantis. „Și i-am spus:” Ce vrei să spui? ”

„El a spus:” Vreau să crezi în mine pentru un Falcon 7X „, a spus Duplantis.

„Nu pot trăi suficient de mult pentru a călători cu mașina, sau cu navă sau cu trenul, dar o pot face cu avionul”, a spus el.

„Cred cu adevărat că dacă Isus ar fi fost astăzi fizic pe Pământ, el nu va călări un măgar”, a spus el. „El ar fi într-un avion predicând Evanghelia peste tot în lume”.

 

Nota traducatorului Florin Dragnea:

Nu este nici o supriză că Jesse Duplantis a realizat această afirmație, el alături de majoritatea acestor “tele-evangheliști” foarte bogați se inchină in realitate lui satana și nu lui Dumnezeu așa cum in mod mincinos afirmă, iar semnele realizate de ei dovedesc asta în mod clar.

 

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Eu m-am săturat de gunoaiele astea care văd oamenii obișnuiți ca pe niște turme de oi numai bune de muls, de tuns și de mâncat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!