Germania nu poate expulza aproape 65 000 de migranți deoarece nu au buletine

Author:

Germania nu poate expulza aproape 65.000 de migranți deoarece nu au buletine

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritățile germane întămpină dificultăți în expulzarea a aproximativ 65.000 de migranți pentru că nu au acte, a dezvăluit recent Ministrul de Interne german.

Aproximativ 65.000 de migranți nu au primit drept de ședere în Germania, dar li s-a permis să rămână în țară oricum din lipsa actelor, a declarat Ministrul de Interne German, potrivit unui reportaj al companiei de media Funke.

Până la sfârșitul anului 2017, Germania a fost nevoită să anuleze deportarea a 64.914 migranți. Numărul de migranți deportați s-a dublat în 2017, căci până la sfârșitul anului 2016 numărul era de circa 38.000 de migranți.

Majoritatea migranților cărora li s-a refuzat dreptul de ședere în Germania provin din India (5.743), Pakistan (4.943) și Afghanistan (3.915). Cetățenia a 3.800 migranți de pe teritoriul Germaniei rămâne nedeterminată.

AfD critică decizia lui Merkel de a expulza diplomați ruși datorită cazului Skripal

Raportul ministerului de interne subliniază că contactul dintre oficialii germani și ambasadele străine în Germania este aproape inexistent. Raportul afirmă despre misiunea indiană: “uneori procesarea cererilor de substituție a pașapoartelor se face foarte lent, iar alteori deloc.”

Cât despre Pakistan, procesarea “se face, dar foarte lent”; ambasada libaneză “răspunde la cereri foarte rar, contactul cu misiunea este foarte slab”, se citează în raport, potrivit Funke.

În trecut, Germania a avut numeroase probleme cu țările nord-africane din același motiv: țara de originie este obligată să elibereze acte pentru migranți, dar nu o face. Mulți din Africa de Nord pur și simplu își aruncă pașapoartele  și se prefac că sunt sirieni, relatează compania de media.

2 thoughts on “Germania nu poate expulza aproape 65 000 de migranți deoarece nu au buletine”

  1. In nordul Romaniei, la granita cu Ukraina, granicerii romani si politia de frontiera, deschid focul asupra contrabandistilor de tigari romani care trec frontiera in mod clandestin, daca acestia nu raspund la somatii.

    Acesti contrabandisti de tigari, sunt oameni care cu siguranta nu au o situatie social materiala stralucita de sunt nevoiti sa apeleze cu disperare la aceasta infractiune foarte riscanta.

    Protocolul autoritatilor e simplu si clar: somatie verbala, urmata de somatie cu foc de arma in plan vertical daca nu se raspunde la somatia verbala, iar daca nu se raspunde la primele doua somatii, se deschide foc de voie.

    Ma gandesc ca aceste protocoale le au cam toate tarile care au institutii raspunzatoare de frontiere.

    Cine ordona ca aceste protocoale sa fie incalcate cand e vorba de aceste populatii invadatoare, populatii care nu au nici o legatura cu Siria si care vorbesc limbi straine de teritoriul sirian ?

    Raspunsul: Institutiile raspunzatoare de siguranta frontierelor si a linistii si ordinii publice, care beneficiaza culmea, de bugete foarte generoase impreuna cu serviciile, au in agenda aducerea sau inlesnirea accesului acestor imigranti prin logistica proprie, incalcand celebrele deja articole din constitutie.

    Si ca sa nu spuna dintre cei ce citesc acest comentariu ca vorbesc aiurea, fac trimitere la doua cazuri:

    * Vezi cazul de la Cehul SIlvaniei judetul Salaj, unde MAI impreuna cu ceva asociatie iezuita, au incercat sa stabileasca acolo un centru pentru imigranti, numai ca localnicii de acolo, oameni hotarati, le-au explicat autoritatilor ca ar fi bine sa uite de aceste intentii, daca vor sa fie bine.

    * Vezi cazurile in care Paza de Coasta Romana culege imigrantii veniti pe barci din Turcia, din apele internationale. Ce cauta Paza de Coasta in apele internationale, daca nu exista un protocol stabilit in prealabil? Sau exista un protocol secret la care populatia Romaniei nu are voie sa aiba acces ?

    Aducerea de imigranti e stabilita guvernamental, in toate tarile Europei. Abureala din articol legata de problema actelor, nu tine. Acei imigranti nu aveau cum sa ajunga acolo fara acte daca se respectau protocoalele.

    Sunt curios daca depunem plangeri penale impotriva factorilor cheie responabili de aceasta infractiune, ce soarta vor avea acele plangeri penale.

    Apropo de plangeri penale impotriva factorilor de decizie, ce se mai aude de plangerea penala inaintata de domnul Silviu Chirila impotriva fostului prim ministru Mihai Tudose?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X