X

După Kemerovo, un alt INCENDIU a izbucnit într-un MALL dedicat copiilor, în Moscova. Un MORT și SUTE de evacuați

Un incendiu a izbucnit miercuri la un mall dedicat copiilor, în Moscova, la mai puțin de două săptămâni de la incendiul din orașul siberian Kemerovo, în care au murit cel puțin 64 de oameni, scrie The Moscow Times.

Din primele informații, un bărbat a murit în incendiul de la mall-ul „Perseus pentru copii” din Moscova.

„Victima, care a fost evacuată din clădire, a murit în ambulanță. Nu a putut fi salvat”, a spus un oficial citat de agenția TASS.

Cel puțin 600 de persoane au fost evacuate, scrie The Moscow Times.

Flăcările au fost semnalate la ultimul etaj, dar potrivit unor oficiali au fost stinse rapid. Trei pompieri au fost răniți.

Acest incident vine la doar două săptămâni de la incendiul de la mall-ul „Winter Cherry” din orașul siberian Kemerovo. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit, potrivit raportului oficial al autorităților, care au arestat mai multe persoane în acest caz. 41 de copii și 23 de adulți au murit în incendiul din 25 martie.

 

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!