X

Grădinițele „de gen neutru” din Suedia îi învață pe băieței să poarte rochii

Un băiețel suedez la parada gay pride din Stockholm. Foto: shutterstock.com

Foarte multe grădinițe suedeze finanțate de guvern sunt „de gen neutru” și îi învață pe copii să-și nege înclinațiile naturale către activități masculine sau feminine, cerându-le în schimb să desfășoare activități care sunt asociate de obicei sexului opus.

„O nouă abordare a genului a devenit obișnuită de acum în grădinițe înainte de înscriere,” relatează New York Times într-un articol dedicat acestor școli. Educatorii suedezi „fac tot ce stă în puterea lor” pentru a demonta copiilor conștiința de gen.

Încă din 1998, programa școlară de stat a cerut profesorilor „să combată șabloanele tradiționale despre genuri și rolurile lor.”

La începuturile acestui masiv experiment social, „Băieții și fetele din grădinițe erau separați pentru o parte a zilei și îndemnați să facă lucruri asociate sexului opus. Băieții își masau unii altora picioarele.  Fetele erau scoase la plimbare în zăpadă, în picioarele goale, sau puse să deschidă larg ferestrele și să țipe.”

În prezent, grădinițele folosesc o largă varietate de tehnici pentru a elimina genul din orele de clasă, făcându-le pe fete să se comporte ca băieții și invers. Grădinițele îi împiedică pe copii să se joace doar cu unii băieți sau fete. Băieții sunt trimiși într-o bucătărie de joacă în timp ce fetele sunt puse să exerseze cum să strige „Nu!”. Grădinițele au acum și câte un „specialist de gen” în cadrul personalului,  căruia îi pot fi semnalate probleme ca de exemplu băieți care refuză să danseze sau să picteze sau copii care desenează gene lungi doar chipurilor de fete.

Băieții pot purta rochii iar profesorii sărbătoresc de fiecare dată când o fată devin mai puțin feminină. Unui băiat de trei ani, pe nume Otto, nimeni nu i-a spus până la această vârstă, inclusiv „bunicii, îngrijitorii sau alți copii de vârsta lui” că băieții nu poartă rochii. Mama lui „ar vrea ca acest lucru să continue cât se va putea de mult.”

O educatoare se bucura foarte tare cum lecțiile ei au schimbat o fetiță „foarte feminină” într-una despre care părinții se plângeau că a devenit acasă „foarte sfidătoare si obraznică”.

O tânără aspirantă la postul de educatoare, în vârstă de 26 de ani, a declarat pentru New York Times că „se enervează” când își vede prietenii că-și îmbracă copii în bleu sau în roz. În acele momente se simte „responsabilă” să le spună că, îmbrăcând fetele în roz și băieții în albastru, fac o teribilă „greșeală”.

Pe măsură ce nebunia transgender a luat amploare, fostul analist al serviciilor secrete Stella Morabito a scris în mod repetat că „de-sexualizarea” completă a societății va crește foarte mult puterea guvernelor.

Dacă veți aboli distincția între sexe în lege, puteți aboli și recunoașterea de către stat a legăturilor biologice de familie iar statul va putea reglementa relațiile personale și își va putea consolida puterea așa cum nu a mai făcut-o vreodată până acum, a explicat Morabito în Public Discourse în 2016.

Ea continuă:

Într-o societate de-sexualizată prin lege, îți va recunoaște statul relația ta în calitate de soț sau soție? Mamă sau tată? Fiică sau fiu? Toți acești termeni sunt legați de sex. Un sistem care nu recunoaște existența bărbatului și a femeii va putea foarte ușor să ignore descendența oricărui copil. Ai putea fi recunoscut drept „gardianul legal” al copilului tău, dar asta numai dacă statul este de acord cu acest lucru. Oricine altcineva va putea fi paznic al copilului tău dacă statul decide că așa e „mai bine pentru copil”. Într-un asemenea scenariu, nimic nu poate împiedica statul să distrugă relația mamă-copil după cum are chef.

Într-un asemenea scenariu, statul controlează toate relațiile personale chiar de la sursă: familia biologică. Abolirea autonomiei familiei va fi completă, pentru că familia va înceta să mai fie un acord din oficiu. „Familia” va fi orice va vrea statul să fie. În lumea „de-sexualizată” de politici de gen, toate relațiile personale vor ajunge să fie controlate și reglementate de stat.

Potrivit New York Times, au existat și „proteste ocazionale” din partea „tradiționaliștilor” în privința grădinițelor „de gen neutru”, dar cele mai mari două partide din Suedia sprijină această abordare a „genului neutru”.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
"Educația" copiilorAnti-familieTransgender
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Ferească Dumnezeu!

Nu mai e demult vreun secret că Suedia (și, prin extensie oarecum, Europa Nordică) e noul laborator al păpușarilor pentru politicile de gen.  În Suedia au găsit probabil terenul cel mai fertil, cu o populație anesteziată de secole cu bunăstare exagerată și cu neutralitate politică, Suedia nemaiparticipând, de exemplu, la conflicte armate de peste 200 de ani. Probabil că pentru ei cuvântul neutru a devenit sfânt și trebuie aplicat oriunde. În Evanghelii, neutru este echivalentul lui „căldicel”și nu are conotații bune deloc! Suedia e un bun exemplu despre ce aduce „căldiceala” dacă este lăsată prea mult timp să-și facă de cap..

De aceea nu trebuie să ne mire foarte tare că s-a ajuns aici. Tot scheletul poporului suedez este pe cale să se prăbușească, nu doar din punct de vedere al genului și al familiei:

Suedia, sub OCUPAȚIA imigranților: Statul este în pragul PRĂBUȘIRII. In acelasi timp, autoritatile isi ancheteaza PROPRII cetateni pentru ,,URA RASIALA”

Suedia se CONFRUNTĂ cu cel mai MARE număr de crime şi violuri

Experimentul Suedia: SUPRAVEGHEREA prin MICROFOANE montate pe STRĂZI în numele asa-zisei SIGURANȚE publice

Ce este mai rău este că nici noi nu suntem departe de asta. Chiar dacă nu suntem încă în malaxorul noilor experimente sociale la fel de mult cum este Suedia, noi fiind încă o colonie care trebuie secătuită de resurse, probabil că nu va mai dura mult iar explicația este simplă: nivelul nostru de „căldiceală” a ajuns foarte aproape de cotele „optime” pentru agenda păpușarilor. De aceea suntem colonie. De aceea deja sistemul ne râde în nas exact pe aceleași probleme:

Dragnea vrea legiferarea parteneriatului civil pentru homosexuali

Iohannis despre inițiativa Coaliției pentru familie: Luna mai este o lună frumoasă, nu ştiu dacă pentru referendum

Dealtfel, drumul începe să fie și la noi netezit, puțin câte puțin:

GRADINITA OBLIGATORIE de la 4 ani – ATAC GRAV la adresa FAMILIEI

Doamne-ajută să ne trezim până nu e prea târziu!

 

 

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Cred că Dumnezeu iubește România, și nu va lăsa să se întâmple așa ceva aici. Pentru că la noi nu au dispărut toți adevărații creștini

  2. Domnule Marian,dumneata crezi ca Dumnezeu iubeste Romania;ce te faci daca Romania nu este iubita de catre locuitori ei?dragoste,prietenie si mantuire cu forta nu exista!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.