X

“The Illuminati Card Game”, un joc din 1995 ce descrie evenimentul 9/11, reducerea populatiei, epidemiile si carantinele, cumulul de crize, anarhismul, Mesia (antihristul) si multe altele

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acesta este un joc din 1995 si observam deci ca indica atacuri asupra a doua turnuri gemene dar si asupra cladirii Pentagonului, aidoma evenimentelor din 9/11.  Ni se vorbeste de asemenea despre reducerea populatiei, epidemii si carantine, cumul de crize, anarhism.

Cateva carti puteti gasi si la:

files.abovetopsecret.com…

Intr-un e-mail primit in 2012, un frate imi scria:

 

Salutare frate saccsiv,
Urmaresc blogul tau de aproape un an jumatat si te felicit pentru anumite teme abordate. Ceea ce o sa-ti spun in continuare nu o spun spre slava desarta ci spre a te incuraja sa continui in ceea ce faci pentru ca sunt multi care au nevoie sa se trezeasca. Slava Domnului ca am gasit un articol de-al tau intamplator si de acolo a inceput trezirea mea cercetarea sfintilor parinti si intoarcerea mea acasa, catre ortodoxie. Iti multumesc frate.
Mai devreme am citit un comentariu al unui frate care prezenta un filmulet cu un set de carti pentru un joc Role Play ce se numeste „Illuminati the New World Order”. Mi-am adus aminte ca le aveam pe undeva salvate, le-am revazut si am gasit ceva interesant ce merita studiat.
In primul rand, este vorba despre un joc de strategie in care scopul este dominarea globala. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca anumite ilustratii sunt foarte detaliate si tinand cont ca primele editii ale acestor carti au fost tiparite in anii 90 apar cateva previziuni cum ar fi atacul de la 11sept. Voi incerca sa detaliez si sa-ti atasez cardurile care mi-au atras atentie si iti voi trimite si o arhiva cu toata colectia in caz ca mai observi si alte lucruri.

Atacul de la 11sept.

Mi-am dat seama ca e ceva cu cartile astea imediat dupa curtremurul din japonia. Eu vazusem cartile cu mult timp inainte de cutremur si iata ce ilustratie apare in pachet:

Turnul din ilustratie este Hattori Clock Tower din tokyo, (atasat ai poza) iar limbile ceasului indica cifrele 11 si 3. Coincidenta? Prea mare! (m-a cuprins un fior cand am descoperit asta. mai sunt cateva forumuri pe net unde se discuta)
Vazand asta am incercat sa gasesc si alte legaturi si am descoperit urmatoarea coincidenta. Revolutia din Libia prezentata in doua carduri. Se distinge faptul ca acele cladiri sunt specifice unei tari ca Libia. Interesanta si descrierea. Pe cartea Revolutie scrie: „The rebels are in the hills! They have outside support!…”

Partea cea mai interesanta urmeaza acum.
Mai este un card care are o ilustratie incompleta. E ca un puzzle… ilustratia in intregime apare in manualul de utilizare al jocului unde sunt si alte ilustratii ce nu apar tiparite pe cardurile de joc.

Mi-a atras atentia ceasul… care indica (limba mica 11 -adica luna si limba mare 7 – ziua; daca ar fi sa ne luam dupa aceeasi logica ca la turnul din tokio) partea interesanta este ca autorul transmite intentionat mesajul aceste intrucat ceasul personajului masculin indica aceleasi cifre dar in mod normal el ar fi trebuit sa fie invers.
Mai mult, tipa tine in mana stanga o sumedenie de carduri, iar in mana dreapta UN MARE CIP RFID cu vulturul incrustat. Deasupra ilustratiei in cartea de joc scrie „Chicken in every pot„. La ce oare se refera ?
Ce legatura are implementarea cipului RFID cu cifrele 7.11  ? Cea mai mare coincidenta pe care am putut sa o gasesc este ca anul asta pe 07.11.2012 au loc 3 conferinte internationale pe teme de securitate si RFID – SIMULTAN IN SUA, EUROPA si ASIA link-uri aici:
1. CONGRESUL INTERNATIONAL RFID – NISA – FRANTA 5-7.11.2012 -http://www.rfid-congress.com/2012/en/
http://lcis.grenoble-inp.fr/le-laboratoire/ieee-rfid-ta-2012-453132.kjsp (asta nu stiu daca are legatura dar e pe aceeasi tema si tot atunci)
2. Southeast Asia Security Technologies Sourcing Fair – SINGAPORE – 7-9.11.2012
3. Active RFID applied conference – WASHINGTON USA – http://www.idtechex.com/energy-harvesting-usa/wsn-index.asp
Coincidenta?
O alta legatura posibila cu cifrele 7.11 (pentru ca stim ca le place numerologia) poate fi lantul de magazine 7-eleven care are aproimativ 40.000 locatii si care a semnat cu Master Card o intelegere pentru plati contactless din 2006.
Bineinteles toate acestea pot fi considerate niste speculatii dar merita cercetat ce e cu jocul asta de carti, cine a facut ilustratiile si cine stie… poate o provocare sa incercam sa le punem in ordinea evenimentelor… poate descoperim un tipar…

 

Pentru cei ce au uitat, mai sus se face vorbire despre cutremurul de 9 grade din Japonia, ce a avut loc la … 11 martie 2011.

Iata si cateva comentarii interesante postate la Jocul „Illuminati the New World Order” – alte detalii inca nedezbatute …:

 

Ioan Pelasgul:

„Chicken in every pot” inseamna „Pui in fiecare oala”…Pe mine ma duce cu gandul la prosperitate( si stim prea bine ca sistemul ofera deja reduceri pentru plata cu cardul..plata online… Poate face legatura cu faptul ca cei cu cipuri vor primi in schimb bani si mancare si tot ce vor pentru a-si da libertatea( bine am mai auzit si ca mancarea lor va fi plina de e-uri… dar ideea e ca ei vor avea impresia ca o duc bine). Pentru unii bidoanele cu bere, frutti fresh, cola, mancarea plina de euri din abundenta inseamna bunastare.

Am mai dat search pe google si se pare ca asa e :
https://www.google.ro/search?sourceid=chrome&client=ubuntu&channel=cs&ie=UTF-8&q=Chicken+in+every+pot
Am gasit asta aici :
http://www.answers.com/topic/chicken-in-every-pot

Chicken in Every Pot” is a quotation that is perhaps one of the most misassigned in American political history. Variously attributed to each of four presidents serving between 1920 and 1936, it is most often associated with Herbert Hoover. In fact, the phrase has its origins in seventeenth century France; Henry IV reputedly wished that each of his peasants would enjoy „a chicken in his pot every Sunday.” Although Hoover never uttered the phrase, the Republican Party did use it in a 1928 campaign advertisement touting a period of „Republican prosperity” that had provided a „chicken in every pot. And a car in every backyard, to boot.”

Read more: http://www.answers.com/topic/chicken-in-every-pot#ixzz1tpitNkM2

Ferestrele sunt impartite in 6 geamuri. pe acoperis sunt 6 panouri.

oarecare:

Avem 3 grupuri a cate 6 chestii (2 la geamuri si unul la panouri). Pe acelasi principiu pe caledarele ortodoxe avem trei grupuri a cate sase minigrupuri de patru cifre (conturile IBAN pentru Catedrala Mantuirii RON/EUR/USD)….

tataia:

Cind vorbesti de jocuri ale illuminatti-lor absolut nimic nu este lasat la voia intimplarii. Deci poti fi absolut sigur ca aceste desene AU SEMNIFICATIE. Problema este ca nu stim inca semnificatia lor. Toate ipotezele pe care le putem emite sint doar speculatii. Vad ca prima ipoteza a fost aceea ca obiectul din mina stinga a femeii este un cip RFID urias. Poate..dar cipurile RFID nu au ceas in ele. Pare mai plauzibila varianta cu bomba artizanala. Dar inca o data acestea sint doar speculatii. Iar ora indicata de ceas este posibil ca de data acesta sa nu mai semnifica data calendaristica ci altceva. Sa nu ii subestimam pe intunecati. Sint foarte inteligenti, in sensul rau al cuvintului. Probabil nu ne lasau la indemina un cod asa simplu de descifrat.

marian:

In una din cartile de joc, e aratata o basculanta care rastoarna un munte de dolari intr-o groapa de gunoi. In alta scrie mare FEMA, in alta, apare pentagonul de parca la lovit racheta de la 911, in alta ceva cu fluorizarea (apei?), in alta ca iese viermele (worm) din ecranul PC, alta anunta un asa-zis giulgiu din Torino iar pe o alta scrie MARTYRS, asa cum stim, in tarile musulmane, vezi Siria, se vorbeste zilnic despre martiri.
As vrea sa spun ca e doar coincidenta, dar, nu am cum sa spun asa ceva.

tdr:

in poza cu cuplul , primul card are sigla mastercard ,mai este una pe care parca ar fi desenat o silueta…probabil umana peste care este trasa o linie un fel de interzis…., ultima mie mi se pare a fi un labirint , sau calea printr-un labirint , barbatul are un simbol pe cotul stang de altfel are si ceas care indica o anumita ora, imaginea per ansamblu imi da o senzatie de …. barbatul e fericit atata timp cat are tv & media , femeia evident shoppingul caci tocarea si foamea de bani trebuie promovata (pe langa desfrau si multe altele) , iar marele trofeu cu ceas chiar da impresia de o bomba cum zicea cineva mai sus

STOP RFID 666:

artmatrixadv:

Semnul de pe mana barbatului reprezinta semnatura autorului. Din ce mi-am dat seama sunt doua persoane care au desenat, fiecare are semnatura lui. Nu toate ilustratiile sunt semnate dar care ar putea fi rostul semnaturii intr-o ilustratie de joc de carti? Pui semnatura pe ceva ce ai facut din doua motive: pentru recunoastere si din mandria ca ai realizat o capodopera. Oare autorul s-a semnat mandru de modul in care a reusit sa codeze mesajul in ilustratia asta?

Alte carduri ce merita analizate:

Bin Laden = HOAX

WEATHER CONTROL BY PLANE SPRAYING

 

Am lasat la final Cartea Messiah din Illuminati Card Game:

illuminati-card-messiah
Foto: http://12160.info/profiles/blogs/illuminati-card-game-part-ii-complete-list

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Creatorul acestui joc ar fi avut si porbleme cu serviciile secrete:

    ” In dimineata zilei de 1 martie, (1990), fara nici un avertisment, agenti ai fortelor Serviciilor Secrete din Austin, insotiti de politie si de cel putin un ” expert”(dovada clara ca Illuminati stiau inainte de 1995 de el) de la compania de telefoane, au ocupat biroul de jocuri al lui Steve Jackson si au inceput sa caute in calculator. Casa,….scriitorul de la Cyberpunk Grups au fost de asemenea cercetate. o mare cantitate de echipament a fost confiscata, inclusiv patru calculatoare, doua imprimante laser,unele hard discuri sterse, precum si o mare cantitate de hard-uri sortate. Unul dintre calculatoarele confiscate a fost cel pe care rula ” Illuminati BBS”.

    Sursa: https://mucenicul.wordpress.com/2009/06/09/inwo-jocul-de-carti-care-a-prezis-cu-acuratete-viitorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button