X

Mamă din Carolina de Nord își începe sentința la închisoare pentru botezul fiicei

Kendra Stocks, 36, of Charlotte, N.C., was jailed Friday after defying a judge's order by having her daughter baptized.
Kendra Stocks, de 36 de ani, din Charlotte, N.C., a fost încarcerată vineri pentru sfidarea ordinului unui judecător botezându-și fiica (Biroul Șerifului Comitatului Mecklenburg)

 

Mamă din Carolina de Nord își începe sentința la închisoare pentru botezul fiicei

O mamă din Carolina de Nord și-a început sentința de o săptămână de închisoare pentru botezul fiicei sale.

Botezul din 2016 la Biserica Catolică Sf. Pentru când fetița avea 2 ani a sfidat ordinul unui judecător în lupta pentru custodie între un cuplu necăsătorit, Kendra Stocks și Paul Schaaf, ce nu mai sunt împreună.

Lui Stocks, de 36 de ani, i s-a ordonat să ispășească șapte zile la închisoarea comitatului după ce un judecător a azuzat-o de sfidarea Curții. Și-a început sentința vineri, relatează WSOC-TV.

“Este foarte trist. Este o situație foarte tristă”, a spus intervievată de postul de televiziune la închisoare. “Voi trece peste asta și sper să devin o persoană mai bună.”

Postul a citat dosarele tribunalului din care reiese că Schaaf era un catolic practicant ce mergea la Liturghie în fiecare săptămână iar tribunalul a hotărât să-i acorde decizia finală în toate deciziile legale de custodie, inclusiv în ceea ce privește religia.

În ziua următoare Stocks și-a botezat fiica oricum, fără să-l anunțe pe Schaff. El a aflat după ce Stock a postat fotografii de la cermeonie pe Facebook, potrivit postului.

Avocatul lui Schaff a declarat pentru Charlotte Observer că Stocks nu era pedepsită pentru botezul fetiței ci pentru ignorarea unui judecător.

“Pentru ca sistemul să funcționeze, trebuie să existe consecințe pentru violarea voită și intenționată a hotărârii unui tribunal”, a zis pentru ziar avocatul Jonathan Feit. “Îi învăț pe copiii mei asta. Resping noțiunea că oricine altcineva este responsabil pentru ceea ce se întâmplă decât dna Stocks însăși.”

Ziarul a relatat că în hotărârea Curții s-a afirmat că Stocks a demonstrat “un comportament bizar și imprevizibil” în timpul relației cu Schaaf și după nașterea fiicei sale “incluzând o luare a deciziilor proastă și o inabilitate de a coopera.”

Relația lor a durat șase luni, potrivit ziarului.

Stocks ajunsese la închisoare cu mama dânsei și două prietene ce erau acolo pentru sprijin emoțional, relatează WSOC.

“Eu și tatăl ei am fost amândoi de acord cu botezul” a zis Stocks pentru post. “Regret că nu a luat parte, dar nu regret că o creștem în credința catolică, ce ne-am dorit amândoi.”

NOTĂ OrtodoxINFO

Ortodox privind lucrurile, sigur ca nu-i botez, caci e catolica. Dar nu asta-i ideea. Ca si daca era ortodoxa, aidoma i se intampla. Ideea e ca in lumea antihristica in care baltim, orice este mai important decat cele ce sunt cu adevarat importante. In cazul de fata, decizia unui judecator este mai importanta decat Botezul. In alte cazuri, casatoria civila este mai importanta decat cea religioasa:

Casatoria religioasa poate fi celebrata numai dupa casatoria civila. CONSIDERATI CA ESTE CORECT?

Sau homosexualitatea este mai importanta decat crestinismul:

SISTEM SATANIC – primul pas: Crestinilor li se interzice sa ia copii in plasament, deoarece considera ca homosexualitatea este un pacat … Al doilea pas: CRESTINILOR LI SE VOR LUA COPII, din acelasi motiv?

 

Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

 1. Chiar daca e catolic, cinste preotului care a acceptat sa boteze!
  Eu n-am putut sa-mi botez copilul, pt ca nu am gasit nici un preot dispus sa-si asume „riscul” de a boteza fara acordul celuilant parinte! Bun, ca nici nasi nu gaseam… Tuturor li se parea ceva extrem de riscant!
  Mi se spunea ca lasa sa creasca copilul mare, atunci o sa ceara singur botezul!
  Da da! Vezi sa nu!
  Dupa ani, intr-o noapte, copilul bolnav rau, eu speriata, fara sa planific, doar frica m-a impins sa-mi „botez” singura copilul
  Apoi am fost la preot si-am intrebat daca e pacat mare ce-am facut, daca nu cumva mai mult am stricat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!