X

Paul Hitter: Spiritul civic de tip hashtag este o făcătura de laborator… sunt rețete aplicate și în alte țări, rețete care funcționează la sigur

de null

Image result for HASHTAG proteste cotroceni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se tot mira lumea ca la Cotroceni au fost putini oameni.  Pai, voi aveti impresia ca s-a ocupat cineva cu ardoare, ani si ani la rand sa trezeasca constiinta civica in cei care nu mai suporta abuzurile? Nu prea. Pe partea cealalta aia cu #, se lucreaza de ani de zile. Asociatii, ONGuri, intelectuali, tineri recrutati, toti au lucrat cu bani si interes, s-au facut studii de piata, s-a intrat in mintea oamenilor pentru a le trezi spiritul civic. S-a creat o adevarata moda! Nu este nimic altceva, decat o facatura de laborator. O moda! Insigne, tricouri, coregrafii, articole in limbi straine, prezenta online, site-uri, presa de casa, iluzia ca totul se intampla natural… ehee, oamenii chiar s-au chinuit bre! Intr-un fel sunt de admirat. Au facut treaba nemteasca! Ba mai mult de atat, au inoculat oamenilor nevoia de a iesi. Ca la reclamele TV. Nici nu iti dai seama de ce cumperi produsul x sau y. Pai ti se induce subliminal. Asa si cu #. Cine a citit cate ceva apropo de publicitate, se prinde ca lor li se vinde un produs!! E vanzare de produs, ca la carte! Si nu numai ca au creat o moda, au creat si o anti-moda. Pai cum sa iesi cu stirbii la protest? Concurenta este ridiculizata, tarata prin noroi, umilita, ca deh, nu avem mila. Desi se refera la oameni, la semeni de-ai lor, mila nu are ce cauta, pentru ca, asa e in publicitate. Produsul tau trebuie sa fie pe primul loc, deci victimele colaterale nu conteaza.
Se intampla aceste lucruri de multi ani, si nu doar la noi. Cine a auzit de Edward Bernais stie cam despre ce vorbesc. Totul a fost studiat inainte in detaliu, sunt retete aplicate si in alte tari, retete care functioneaza la sigur.
Pai cum doriti voi, sa iasa oamenii fara sa se lucreze la cutia cu maimute, la organizare, ani si ani de-a randul? Nu are cum. De ce va tot mirati? Ia de priviti conferinta de la baieti.

Apropo de ce am scris mai sus, de cultura protestului la care s-a lucrat foarte intens, se mai intampla un fenomen interesant! Pe nesimtite, usurel, cei care demonstrau in 1990 in Piata Universitatii, au virat-o spre extrema stanga. Cine sa stie toate acestea in anii 90? Cine stia atunci ca Emil Constantinescu a avut-o ca sefa de campanie pe Sandra Pralong? Stia cineva cine este doamna pe atunci? Nici acum nu sunt multi care stiu. S-a batut palma cu dracu. Dreapta s-a facut frate cu dracu sa treaca puntea, adica sa infranga FSN-ul. Si, incet incet, au virat-o multi la stanga extrema. Cei care nu au facut pactul, unii lideri ai pietei, au fost aruncati in umbra. Legionari, deh- asa i-au etichetat. Multi nu isi dau seama nici acum ca sunt manati in lupta anti psd de catre ceva mai rau decat psd-ul. Un soi de tasu lui dracu. Scapi de dracu si dai de tasu, adica de Neomarxism. Si in fond, nu are nici o legatura cu pesedeul. Interesul este altul. Sa avem pesede dar sa fie cu noi. Si sunt destui si de la pesedeu’ care tot in stanga extrema trag. E jale. Iluzii. Jocuri de umbre. Fente. Deci ba baieti care sunteti, sau va considerati de dreapta, si tineti cu Coposu, Ratiu, Campeanu, 1990, mineriade, in momentul in care voi iesiti cu #rezist, iesiti cu Tatalor. Tartorul sef. El grande. Necuratu. Cum vreti voi. S-a facut blatul! E gaselnita. Unii dintre golanii sefi au uitat de patriotism si de dreapta si s-au rotit 180. Stiu, in oglinda va simtiti bine, va spuneti domnee, eu nu votez in viata mea pesedeul, eu sunt golan, sunt de dreapta, ies in strada, huooo, moartee…Revolutia de la 89. Breee, trezirea! PNL a devenit neomarxist. E doar spoit in albastru, inauntru e rosu bolsevic.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button