Ipoteza. TRIPLETA MALEFICA: Celulare – antene GSM – HAARP

Author:

cell-tower-chemtrails-hendersonville-header

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Telefoanele mobile (celulare) – Turnurile (Releele, antenele) GSM – HAARP – O ameninţare EMF ¹ triplă

Partea I – Telefoanele celulare

Cînd vine vorba despre periculoasele efecte secundare ale telefoanelor celulare, adevarul a ieşit de mult la iveală. În ultima vreme a crescut conştientizarea de către publicul larg a pericolelor prezentate de telefonia mobilă. Naţiuni din întreaga lume au adoptat legi care limitează utilizarea celularelor de către copii. Teancuri întregi de studii ştiinţifice publicate de univerisităţi de frunte şi institute de cercetare, toate duc la aceeaşi concluzie. Utilizarea celularelor duce la scăderea densităţii oaselor, aritmii cardiace şi cancer la creier, asta pentru a enumera doar cîteva dintre cele mai periculoase efecte secundare, cu toate că există multe altele.

Un telefon mobil este doar atît de bun pe cît este semnalul său. Dacă nu ai nici o linie nu vorbeşti. Toate telefoanele celulare sînt dependente de a se afla în „raza de acoperire” unui anumit turn GSM. Dacă telefonul mobil poate recepţiona semnalul emis de acel turn, acelaşi lucru îl va face şi posesorul telefonului. Măsurarea puterii unui telefon este definită de Hertz. Un herţ este unitatea de măsura pentru frecvenţa undei electromagnetice.

image 1

O înţelegere sumara a fiziologiei umane este necesara pentru a înţelege pericolele pe care le înfruntăm. Organismul uman este o maşină electrică autonomă. Noi creăm electricitate prin acţiunea de a consuma hrana pe care organismul nostru o converteşte în electricitate. Cînd Morpheus a ţinut o baterie în faţa lui Neo ² nu glumea; noi sîntem baterii dacă este să analizăm în profunzime.

Corpul uman funcţionează cel mai bine în jurul frecvenţei de 10 herţi. Observaţi în figura de mai sus silueta unei persoane în extrema stîngă. Aceasta este zona noastră naturală şi sigură. În corpurile noastre, cele cîteva sute de milioane de celule, au fiecare propriul lor cîmp electromagnetic. Cheia menţinerii sănătăţii este menţinerea delicatului echilibru al acestor cîmpuri electromagnetice. Cancerul este de fapt mutaţia celulelor. O perturbare a cîmpului electromagnetic (o deviere de la frecvenţa de echilibru de 10 herţi) la nivel celular duce la o perturbare a funcţionării normale a celulei ducînd la o funcţionare defectuoasă care duce la mutaţii care în final pot duce la cancer. Destul de simplu. Desigur acest articol oferă doar o viziune de ansamblu şi bineînţeles există o multitudine de informaţii care nu apar în acest articol dar acest lucru nu schimbă ipoteza generală.

Înainte de Marconi cu al său radio, înainte de a exista vreun cîmp electromagnetic care să nu fie parte al autonomului recipient al vieţii numit pămînt, fiinţele umane erau în armonie deplină cu cîmpurile electromagnetice ale planetei. Prin introducerea radio-ului corpurile noastrea au devenit recipiente ale acestor frecvenţe electromagnetice induse în mod artificial. Undele radio nu sînt însă atît de daunătoare întrucît operează relativ aproape de echilibrul nostru armonios cu natura. Dar aici este cheia, cu cît frecvenţa este mai mare cu atît sîntem mai departe de cei 10 herţi. Cu cît sîntem mai departe cu atît mai multă distrugere vom provoca asupra celulelor nostre.

Pentru a înţelege cît de devastatoare sînt efectele radiaţiei telefoanelor celulare să ne amintim că noi oprăm la 10 herţi. 100 de herţi = 1 kiloherţ. 100 de kiloherţi = 1 megaherţ ³. Frecvenţa medie emisă de telefoanele mobile este de 1900 megaherţi 4 , cu o tendinţă a pieţei de trecere către telefoane (există deja în uz) care funcţionează la 2500 megaherţi. În esenţă sîntem saturaţi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămînă cu cîmpuri şi radiaţii electromagnetice de mii de ori mai puternice decît poate suporta în mod normal corpul uman. Incapacitatea nostră de a face faţă acestui atac violent se manifestă sub forma de stress, tulburări de somn, defecte de naştere, cancer şi Alzeimer. Sîntem eliminaţi unul cîte unul în linişte iar noi plătim factura pentru acest lucru. Plătind factura la celular pur şi simplu asiguri continuitatea unui produs care ucide şi va ucide milioane şi milioane de oameni. Va urma un val de tumori cerebrale care va decima o parte din populaţie. Acum 60 de ani rata autismului era de 1:50.000. În ziua de azi este de 1:50. Vaccinurile sînt principala cauză a autismului dar turnurile GSM şi scăldarea permanentă în cîmpuri electromagnetice radioactive au cu siguranţa şi acestea un rol.

Destul despre telefoanele celulare, dacă pînă acum nu ai aflat de pericolele asociate acestora înseamnă fie ca nu vrei să ştii (vechiul nostru amic disonanţa cognitivă), deoarece refuzi să crezi că ceva atît de groaznic se poate întîmpla, sau pur şi simplu ai ales să joci ruleta rusească cu cancerul şi să îţi asiguri o moarte prematură de dragul conectivităţii, a capacităţii de a găsi pe oricine şi a putea fi găsit de oricine, oricînd, oriunde. Oricare dintre aceste variante este o alternativă greşită la adresarea proactivă a realităţii lumii noastre înecate în radiaţie electromagnetică.

image 2

Partea a II-a: Turnurile GSM

Turnurile GSM operează în waţi. Un watt este definiţia standard a unei unităţi de putere. Un exemplu despre cum watajul (puterea exprimată în waţi) afectează cantitatea de electricitate utilizată poate fi găsit în cazul becurilor electrice. În timp ce becurile incandescente normale, cele rotunde (de fapt de obicei în forma de pară n.tr.) utilizează între 40 si 100 de waţi, becurile fluorescente (popular neon sau becuri economice n.tr.) produc aceeaşi cantitate de lumină utilizînd doar între 5 şi 30 de waţi. Deci wataj (putere) mai mic înseamnă mai puţină electricitate consumată pentru a produce acelaşi efect.

Aici vom intra în amănuntele acestei nefaste conspiraţii. Nu există „teorie” în această conspiraţie întrucît datele prezentate aici pot fi validate din nenumărate surse credibile. Căutaţi adevărul în mod empiric? Mergeţi la cel mai apropiat turn GSM şi cautaţi o cutie metalică cu cabluri groase care ies din ea şi urcă şerpuind către mulţimea de antene din turnul GSM. Vă veţi uita la un transformator electric de putere, aproape toate turnurile GSM sînt construite cu unul la bază. Un transformator este proiectat pentru a mări puterea de ieşire sau waţii. Transformatoarele sînt ataşate turnurilor GSM pentru a mări puterea de ieşire a acestora. În acest caz, întrebarea de 10.000 de dolari este: „De ce au nevoie turnurile GSM de atîta putere?”. Pentru a putea face o comparaţie în privinţa puterii utilizate de acestea luaţi în consideraţie următoarele:

Un semnal wireless de la un router standard are 20 de miliwaţi şi poate fi recepţionat la cîteva blocuri distanţă, trecînd chiar şi prin pereţi. Un telefon celular standard emite cu o putere de 300 de miliwaţi. Definite în sens larg ca celule care operează la 30 de waţi, un „nod” sau turn celular perfect capabil ar trebui să fie echipat cu un transmiţător de 30 de waţi. Aici vor interveni agenţii plătiţi şi cei care împrăştie dezinformarea, vomitînd resturi de ştiinţă care să contrazică acest fapt: Acest fapt este că: transformatoarele care pompează sute de mii de waţi dacă ar fi folosite în acest scop nu doar că ar prăji toate telefoanele celulare, dar destul de probabil (din cauza faptului că stăm destul de aproape de acestea) ar cauza şi o grămadă de simptome fizice delicatei noastre scheme electrice proiectate sa funcţioneze la 10 herţi. Din moment ce acesta este cazul, parcurgînd întregul ciclu, ne punem din nou întrebarea de ce este nevoie de atîta putere cînd doar o fractiune infinitezimală din acea putere ar putea crea efectul dorit.

Luaţi în considerare de asemenea că un walkie-talkie ieftin cumpărat de la Walmart sau Radio Shack se poate conecta cu „colegul” său la 3 Kilometri distanţă şi asta doar la o zecime de milionime ( 0,0000001% ) din puterea de emisie a unui telefon celular. Luaţi în considerare de asemenea faptul că postul de radio WLS din Chicago emite cu impresionanta putere de 50.000 waţi şi poate fi recepţionat la 1600 Km depărtare cu un radioreceptor de calitate mediocră. În medie un turn GSM din S.U.A. emite cu o putere cuprinsă între 100.000 şi 500.000 de waţi. Aşa cum am demonstrat în exemplele concrete din acest articol, dacă 30 de waţi ar fi suficienţi de ce avem turnuri GSM care emit la o putere de jumătate de milion de waţi?

Este nevoie de atîta putere? Nu, nu este. Destul de recent, în 2013 chiar, în Mexic erau doar cîteva turnuri GSM, cu toate că recepţia pe telefoanele celulare era la fel de bună ca în SUA, a nu se confunda cu acoperirea tuturor zonelor. Această acoperire era realizată în Mexic prin antene mici, de mică putere agăţate de clădiri sau montate pe acoperişul acestora. Fără turnuri. Fără transformatoare. O priză standard de perete asigura suficientă putere pentru a menţine un semnal de aceeaşi claritate ca şi cel din SUA. Dacă o antenă minusculă este suficientă pentru această sarcină de ce noi avem din acestea peste tot ? (A se vedea foto.)

image3

Oare pentru că noi avem mai multe telefoane celulare decît ei şi de aceea avem nevoie de mai multe turnuri, mai mari şi mai puternice? Nu. Procentul de telefoane celulare raportat la populaţie este acelaşi.

Este posibil să fie alt motiv, sau motive aparute ulterior mai presus şi dincolo de un semnal puternic în a echipa aceste turnuri cu emiţătoare de jumatate de milion de waţi? Bineînţeles că da. De fapt chiar mai multe motive.

Amintindu-ne începutul acestui articol veţi lua cunoştinţă de faptul că organismul uman este o unitate electrică autonomă. Creierul uman este un computer biologic, şi ca orice computer are o frecvenţă de ceas în jurul căreia este centrată întreaga existenţă a sa. Aceasta este doar o prezentare sumară, deoarece creierul are mai multe frecvenţe de ceas, care interacţionează una cu cealaltă şi servesc diferite scopuri pentru funcţiile biologice, în timp ce microprocesorul unui calculator de birou (desktop) are doar o singura frecvenţă cu care trebuie să se sincronizeze totul. Spre deosebire de aceasta, cortexul dumneavoastră vizual ar putea opera la o altă frecvenţă decît partea din creier care controlează ritmul cardiac. Sentimentele şi gîndurile vor rula la altă frecvenţă. Deoarece creierul este un computer ultra-paralel, poate realiza multe rulînd la frecvenţe mult mai mici decît cele care ar putea fi practice pentru un microprocesor, iar aceste frecvenţe se alfă în domeniul frecvenţelor (ELF – Extended Low Frequency – frecvenţe extra joase). Deoarece creierul uman opereză cu ajutorul frecvenţelor acesta este susceptibil la manipulare prin mijloace electronice. Din moment ce diferitele stări psihice, mentale se traduc prin frecvenţe diferite, este posibil ca prin mijloace electronice oamenii să fie forţaţi să se relaxeze cînd ar trebui să fie furioşi, să rîdă cînd ar trebui să se îngrozească, să fie loiali cînd ar trebui să se revolte!

Manipularea emoțiilor noastre în această manieră nu se poate obține decît prin emisii de radiație electromagnetică de foarte mare putere dar acordate și direcționate extrem de precis. La fel ca în filmul SF din 1988 „Ei trăiesc” mijloacele sînt deja amplasate şi utilizate împotriva noastră pentru a ne face să fim supuşi şi să nu gîndim independent.

Una din funcţiile nepublicate ale turnurilor GSM este modificarea vremii. Însăşi actul de a sugera aşa ceva va conduce la ridiculizare extermă. Ştii că ai atins un punct sensibil atunci cînd apar din senin agenţii plătiţi şi dezinformatorii pentu a dezorienta cititorii, pentru a te discredita şi în cele din urmă a nega orice fel de informaţii ai încerca să dezvălui.

Aşa cum noi înşine sîntem de natură electrică aşa este şi atmosfera. Fulgerul ar trebui să fie suficientă dovadă pentru acest lucru. De fapt toate lucrurile care fac parte din existenţa noastră funcţionează pe bază de frecvenţe electromagnetice. Într-adevăr noi fiinţele umane fără a fi ajutate de gadgeturi ştiinţifice, experimentăm doar o parte minusculă (aproximativ 4%) din întreg spectrul frecvenţelor electromagnetice. În acest fel, în modul potrivit, aceste frecvenţe pot fi sabotate sub forma impulsurilor de energie dirijată, creînd tornade, cutremure, manipularea tiparelor vremii şi multe altele. Aparent inofensivele noastre turnuri GSM funcţionează ca staţii de relee care transmit impulsurile de energie în direcţia dorită.

Vă întrebaţi cum de un turn GSM poate genera un cîmp electromagnetic suficient de puternic pentru a influenţa tiparele vremii, cauza cutremure şi a porni uragane? Luaţi în considerare aceasta: estimativ în SUA sînt 269.989 de turnuri GSM (şi apar şi mai multe zilnic). Să fim generoşi si să considerăm ca 170.000 dintre acestea nu sînt nimic altceva decît ceea ce se pretinde că ar fi – nişte nevinovate turnuri GSM. Rămîn totuşi 100.000 de turnuri GSM cu o putere estimată în mod foarte conservator de 150.000 de waţi de fiecare. 100.000 x 150.000 ne dau puterea uluitoare de 15 miliarde de waţi. Cînd aceştia sînt dirijaţi şi sincronizaţi către un scop specific, devine destul de evident că energia este acolo pentru a putea „găti” orice fel de condiţii meteo dorite. Pentru a înţelege cît de multa putere reprezintă, să luăm în considerare că matricea HAARP din Alaska are doar 100 de miloane de waţi, o putere neînsemnată în comparaţie şi de asemenea să luăm în considerare ce dezastre meteo se pot crea numai cu această putere relativ scăzută. Unitatea HAARP din SUA este doar una din cele 8-10 unităţi similare amplasate în întreaga lume. Războiul armelor cu pulsuri de energie nu se găseşte în filmele Star Trek, este aici şi acum!

Cum putem fi 100% siguri că turnurile GSM nu au nevoie de 150.000 – 500.000 de waţi pentru a asigura un semnal clar către acei mici dar cauzatori de cancer prieteni de buzunar? Pentru cei care încă se îndoiesc de lipsa turnurilor GSM în Mexic în ciuda faptului că recepţia pe telefoanele mobile este foarte bună să ne uităm la reţelele 3G din Australia. Cu putere de emisie de sub 3 waţi, cînd sînt transmise prin antene foarte directive acestea se pot recepţiona la 3 Km, în acest fel justificînd distanţa de 6 Km între două noduri (turnuri) GSM. Cu 10 noduri per turn, aceasta echivalează cu o putere radiantă totală de 30 de waţi, care este mai mult decît suficientă pentru a penetra orice material şi a asigura o acoperire excelentă.

Pentru a stabili că 30 de waţi (da treizeci) per turn, cu turnurile distanţate la 6 Km unul de celălalt asigură suficientă putere pentru a penetra orice în afară de unitatea subterană de securitate pentru CG sau Continuitatea Guvernului amplasată în munţii Cheyenne şi aflată momentan în renovare. Să o numim ascunzătoarea globaliştilor.

image 4

O întrebare logică ar fi următoarea: Dacă doar 30 de waţi sînt necesari pentru a transmite semnal, iar panourile solare pot genera şi stoca suficientă energie pentru a face faţă acestor cereri, de ce avem acele transformatoare uriaşe? Puţină matematică de bază ne va ajuta să înţeleg cît de ieftin ar putea fi un turn GSM real.

Avînd în vedere că energia solară costă aproximativ 3 dolari per watt aceasta incluzînd invertoarele, panourile solare şi bateriile de back-up, poţi echipa un turn GSM cu 10 noduri cu o alimentare solară de 1000 de waţi cu costuri doar de 3.000 de dolari şi nu va mai trebui să îţi faci niciodată griji în privinţa instalarii unui transformator. Dacă emiţi cu 30 de waţi vei consuma cel puţin 45 din cauza pierderilor. De asemenea echipamentele vor consuma ceva energie, dar aceasta nu va depaşi 100 de waţi. Deci să fim de acord că nevoile reale de energie ale unui turn GSM ar fi de 150 de waţi. Un aranjament de echipamente solare care să furnizeze 1.000 de waţi ar face faţă acestei cereri fără a fi suprasolicitat. Cu o putere mică asigurînd o alimentare de înaltă tensiune către turnul GSM pentru a-şi putea obţine cei 300.000 de waţi HAARP şi a nu se prăji fără un transformator se confirmă cu şi mai mare siguranţă că un transformator nu este necesar. Dacă transmisia celulară ar fi fost unicul scop, utilizarea panourilor solare ar fi avut o foarte mare justificare economică. Ceva este foarte putred în Danemarca. Un turn înalt de 45 de metri costă între 100.000 şi 300.000 de dolari per bucată cu costuri adiţionale de închiriere a terenului. Chiriile variază între 100 de dolari (pentru fraierii care vor să fie iradiaţi în permanenţă primind în schimb 8,33 de dolari pe lună) şi 156.000 de dolari pe an.

Putere – solară? 1000 de waţi ceea ce depăşeşte de 9 ori cerinţele de putere – 2.499,65 dolari

Stîlpul nu este inclus. Dar în realitate (în Mexic) o antenă de 20 cm racordată la o priză de perete satisface cerinţele. Deci de ce sînt stîlpii înalţi de 45-60 de metri?

Aranjamentul actual din SUA? Pînă în 300.000 de dolari doar pentru stîlp! Adăugaţi transformatoarele care costă mii de dolari pe an şi costurile invizibile ale reţelei de energie necesară pentru menţinerea acestora în stare de funcţionare. Ultima oară cînd am verificat corporaţiile aveau drept unic scop profitul, asta în afara cazului în care sînt dispuşi să facă anumite eforturi pentru realizarea unui scop secret, nepublicat.

O întrebare de bun simţ ar fi următoarea: Dacă turnurile GSM sînt atît de periculoase, atunci de ce cei 1% responsabili de starea de lucruri actuală s-ar supune de bună voie cîmpurilor electromagnetice? Răspunsul? Nu o fac.

Să alegem un oraş cunoscut cum ar fi St Louis din Missouri. Este cunoscut şi dovedit faptul că există o concentrare, o „bandă a bogaţiei” care plecă din centrul oraşului chiar de lîngă cartierul Clayton şi merge pînă în vestul districtului St. Louis. Acesta este coridorul în care se află banii (Este o generalizare dar destul de precisă).

image 5

De unde sînt cuvintele St. Louis (pe hartă n.tr) şi pînă în Clayton şi Creve Coeur sau chiar dincolo, aceea este zona în care locuiesc cei 1%. Este un fapt, întrebaţi orice localnic.

Acum să ne uităm la altă hartă, aceea a amplasări turnurilor GSM în St. Louis. Veţi observa că în mod misterios, Creve Coeur, Chesterfield şi Town & Country sînt aproape lipsite de turnuri GSM. Town & Country este clasat pe locul 80 în cadrul naţiunii între cele mai mari venituri pe cap de locuitor. Nici măcar nu este arătat super-bogatul Ladue. Coincidenţă? Nu prea cred.

image 6

Dacă credeţi că acea mare zonă verde, lipsită de turnuri GSM este o întîmplare faceţi acelaşi exerciţiu şi pentru alte principale zone metropolitane – este la fel peste tot. Chiar şi numai acest lucru confirmă pericolele turnurilor GSM. Dacă cei 1% nu vor să aibă nimic de-a face cu ele atunci cu siguranţă nici noi.

Partea a III-a HAARP

Programul de cercetare activă a aurorelor boreale cu ajutorul frecvenţelor înalte sau prescurtat HAARP din Alaska este deja binecunoscut cel puţin celor treziţi măcar pe jumătate. Confirmarea faptului că HAARP este o metodă de a controla vremea nu este un secret, într-adevăr, această este o fucţie a sa publicată de guvernul american.

image 7

Această unitate de înaltă tehnologie, care este operată de marina SUA, forţele aeriene şi multe universităţi este un transmiţător extrem de puternic care (afirmat într-un mod foarte simplist) direcţionează fascicule intense de energie în ionosferă în scopul influenţării curenţilor creînd ploaie sau secetă, valuri tsunami, uragane, precum şi pentru alte utilizări. Aceasta însemnă în cele din urma „coacerea” ionosferei. Cu toate acestea raza de acţiune a HAARP este limitata de curbura pămîntului.

De aici trebuie să intre în acţiune turnurile GSM. Turnurile GSM pot fi exploatate la puterea lor permiţînd rafale de energie concentrate pe arii geografice restrînse. Semnalul poate fi transmis dintr-un turn în altul pînă cînd în final îşi atinge ţinta.

Există un munte de date în sprijinul teoriilor care afirmă că HAARP şi turnurile GSM au fost în spatele următoarelor evenimente recente.

Seceta din California

image 8

image 9

Printre chemtrails şi manipularea ionosferică guvernul a creat în mod artificial seceta din California. Combinaţi lipsa apei provenită din ninsorile de pe munte cu expresia „apa este noul ţiţei”. Sună de parcă filmul „Omul Omega” va sosi în curînd la un cinematograf de lîngă noi. În timp ce această uriaşă secetă afectează întreaga noastră naţiune creînd haos în vieţile oamenilor, agricultură şi economia naţională, familia Bush cumpără în secret pămînt despre care ştie că are apă în subteran. Compania Nestle face acelaşi lucru, apoi îmbuteliază apa şi cere preţuri exorbitante pentru o resursă naturală a pămîntului. Cînd una din părţi controlează sursa crează mai întîi cerere apoi oferă soluţia. Cei care nu au acces la sursă sînt la mila celor care controlează sursa. Dimensiunile răului arătat de aceşti bogaţi lipsiţi de suflet este aproape incredibil, dar, din nou, adevărul este mai straniu decăt ficţiunea. Actul de a bea apă de la chiuveta din bucătărie nu este o soluţie pentru protejarea vieţii asta dacă nu cumva nu ai nimic impotrivă să bei apă cu floururi care sînt dovedite ca fiind neurotoxine.

Uraganul Katrina

Unitatea HAARP a fost foarte activă în săptîmînile dinantea, din timpul şi la scurt timp după ce Katrina a devenit un uragan din depresiunea tropicală doisprezece. Sloturile colorate care seamănă cu nişte clape de pian sînt reprezentările vizuale ale activităţii HAARP în zona în care Katrina a fost activ. Acesta este denumit un „grafic al căderii de apă”. Pe axa verticală avem frecvențele cuprinse între unu și 30 de megaherți.

Haarp

Graficul de deasupra reprezintă activitatea HAARP cînd se formează depresiunea tropicală doisprezece. Katrina s-a format din DT12. Observați lipsa „sloturilor” la intersecţia dintre verticala 5 şi orizontala 2.

Comparaţi cu graficul de mai jos cînd Katrina loveşte New Orleans-ul.

image12

Dacă HAARP ar fi fost inactiv în acest interval de timp (de la 08.22 pînă la 08.30) nu am fi avut nimic de discutat aici. Dar stai! aceste grafice provin chiar de pe site-ul HAARP. În zilele noastre răul este pe faţă şi mîndru de el însuşi.

Tsunami-ul din Japonia

Tsunami-ul care a distrus centrala nucleară de la Fukushima este ştire de talie internaţională. Una din capacităţile HAARP este de a direcţiona energia într-un anumit punct. O teorie foarte credibilă este aceea că un flux de energie a fost direcţionat în ocean de-a lungul unei falii de separaţie a plăcilor tectonice. Rezultatul a fost un cutremur submarin care a condus la formarea tsunami-ului.

image13

Ar fi multe alte exemple dar aţi prins ideea. Toate informaţiile de aici au fost găsite online. Nici una nu este vreun secret. Nu credeţi? Cercetaţi sursele dacă încă mai aveţi îndoieli. Verificaţi Bosnia, Coreea de Nord, Haiti, Malaezia pentru a pune angrenajul în mişcare.

De ce SUA, în mod evident ţara cea mai avansată din punct de vedere ştiinţific (după oamenii noştri de ştiinţă), rămîne în urma unor naţiuni prietene depre care se spune că sînt mai puţin dezvoltate, cînd vine vorba despre cunoştinţele publicului larg cu privire la pericolele utilizării telefoanelor celulare? De ce această tăcere? De ce companii precum Sprint sau AT&T promovează utilizarea telefoanelor celulare de către copii, ştiind foarte bine că la copii craniul şi periostul nu sînt încă cmplet dezvoltate, acest lucru amplificînd pericolul imersiunii în frecveţe radioactive. Răspunsul, oricît ar fi de greu de înghiţit este că efectele combinate ale telefoanelor celulare, turnurilor GSM şi HAARP sînt proiectate pentru a semăna moarte. Pune la punct o campanie de marketing atrăgătoare, bag-o cu forţa în conştiinţa publică şi ne vom trezi cu proşti care să aştepte răsăritul soarelul în faţa magazinelor pentru „noua generaţie” de telefon. Este destul de pavlovian…şi trist.

O catastrofă medicală este creată chiar acum! Este un tsunami metaforic la orizont, ţintit către şi format din copiii de azi, copii dintre care doar un procent mai mic vor deveni adulţii de mîine. Cînd vor avea între 20-30 de ani, un procentaj monstruos din copiii noştri vor dezvolta tumori şi leziuni craniene, boli ale maduvei osoase, pierderea intelectului şi multe alte boli îngrozitoare. Un val al morţii se apropie şi oricît de mult aş detesta acest lucru, nu mă voi sustrage de la încercarea de a-i lumina şi pe alţii în această privinţă.

Cine trebuie învinuit pentru aceasta? Companiile de telefonie? Cu siguraţă!

Părinţii? Desigur! Constrînşi între presiunile create de ceilalţi copii, comoditate, disonanţă cognitivă, o apatie indusă de mass-media (prin intermediul turnurilor GSM – ce ironie) şi campanii de marketing super atrăgătoare, majoritatea părinţilor şi a oamenilor în general continuă să le utilizeze. În esenţă sîntem precum vacile din desenul animat „Far Side – Latura îndepărtată”. Imaginaţi-vă o coadă alcătuită din vaci care se îndreptă către o clădire pe care scrie „abator”. O vacă se apropie de o alta doar pentru a o auzi pe aceasta din urmă zicînd: „Hei nu vă împingeţi!”

Este o nebunie curată să finanţezi în continuare aceste companii ştiind foarte bine că ne dau cancer şi o grămadă de alte afecţiuni. Unii îşi pot aminti că pămîntul a continuat să se rotească şi viaţa să existe, toate aceastea fără telefoane mobile şi asta timp de vreo 6000 şi ceva de ani. Cum am putut „evolua” în fricoşi care nu îndrăznesc să părăsească locuinţa fără a avea telefonul mobil la ei. Orice persoană cu un minim de bun simţ îşi va rezilia contractul, va arunca telefonul mobil şi va răspîndi acest articol. Este cu adevărat o chestiune de viaţă şi de moarte!

  1. http://www.globalresearch.ca/44-reasons-to-believe-cell-phones-can-cause-cancer/5420118
    2. http://www.medicaldaily.com/cell-phones-and-cancer-2-studies-provide-new-evidence-possible-link-249317
    3. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2015/01/06/cell-phone-use-brain-cancer-risk.aspx
    4. 1 Electromagnetichealth.org
  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Cellular_frequencies
    6. http://www.safespaceprotection.com/electrostress-from-cell-towers.aspx
    7. http://www.ehow.com/facts_6707208_difference-between-watts-hertz.html
    8. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_number_of_mobile_phones_in_use
    9. http://www.jimstonefreelance.com/cells.html
    10. http://montalk.net/conspiracy/142/haarp-earthquakes-and-hurricanes
    11. http://jimstonefreelance.com/3g3.html
    12. http://www.celltowerinfo.com/faq-home.htm
    13. http://www.cell-tower-leases.com/Cell-Tower-Lease-Rates.html
    14. https://www.anapode.com/products/1000w_1kw_Complete_Solar_Panel_Module_Kit_DIY
    15. http://www.towerlocation.com/
    16. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_highest-income_places_in_the_United_States

 

[i]

[i] EMF = ElectroMagnetic Field = Cîmp electromagnetic.

² Face referire la filmul Matrix

³ Este o greşeala. 100 Herţi nu reprezină un Kiloherţ ci 1000 de herţi reprezintă un kioherţ. De asemenea 1000 de Kiloherţi sau un milion de herţi reprezintă un megaherţ.

4 Este vorba despre standardul GSM din SUA pe 1900 MHz. În Europa s-au folosit standardele de 900 şi 1800 MHz. Cu toate acestea, noile tehnolgii 3G, 4G şi alte bălării funcţionează pe frevenţe chiar mai mari.

 

6 thoughts on “Ipoteza. TRIPLETA MALEFICA: Celulare – antene GSM – HAARP”

  1. Cu siguranta ca nu este nevoie de atata putere pentru a transmite un semnal de telefon. Deoarece comunicatia dintre un telefon mobil si turnul GSM este in ambele sensuri, adica de la telefon la turn (un sens), de la turn la telefon(alt sens), atunci intrebarea este cum se poate atunci realiza comunicarea in timp real, care implica utilizarea ambelor sensuri simultan, adica pentru transmiterea vocii inregistrate de telefon catre turn, si primirea de la turn a vocii apelantului, cand puterea de emitere a telefonului este de 0.3w iar puterea de emitere a turnului este 300000w? De ce telefonul poate sa transmita vocea, PE ACEEASI DISTANTA, dintre turn si telefon, cu doar 0.3w putere electrica, iar turnul trebuie sa emita cu 300000w acelasi tip de semnal pentru a ajunge la telefon? Eu ca unul care am studiat Electronica si telecomunicatii, va spun ca acest lucru nu exista, pentru o comunicatie bidirectionala puterea semnalului poate sa fie cel putin egala si la nivel acceptabil(in functie de distanta si de zgomotul(brum) electromagnetic) intre cele 2 receptoare-transmitatoare.

    Dar va mai spun un lucru care l-am observat de mai multa vreme, sunt sigur ca ati observat afluxul de electrocasnice eficiente energetic(ecologice), becuri economice, televizoare(inteligente) de 10-20w, etc. Astfel ca in casele noastre nu se mai afla consumatori de curent mari, cum erau spre exemplu acum 20-30 de ani cand omul avea vreo cateva becuri de 100w care le tinea aprinse continuu, acuma becurile consuma 20w iar cele led 10w, frigideru nu mai consuma 300-400w ci doar 60-70w, televizorul cela cu tub consuma 100-150w un televizor acum consuma 30-40w, maisina de spalat iarasi 450-500w in loc de 1kw. Cam acestia sunt marii consumatori dintr-o casa, iar consumul s-a redus de cel putin 2-3 ori, iar raportat la un oras acest consum este enorm la nivelul de gigawati care s-a redus. Eu cred ca necesarul de energie a tarii la acest moment este asigurat numai de hidrocentrale. De ce tot scumpesc curentul, cand se vand electrocasnice din ce in ce mai eficiente energetic. Si nu numai ca se vand dar sunt si impuse de UE, de ex sa luam cazul becurilor, nu de multa vreme am vazut o stire in care se interzicea comercializarea becurilor cu filament, si iarasi s-a reglementat. ca sa se comercializeze mai mult becurile cu led. Ma uitam la explozia asta de becuri cu led, ca au inundat magazinele in doar vreo cativa ani de la descoperirea unei metode de fabricare a acestor leduri albe de putere, si faptul cel mai interesant este ca se fac din niste minerale foarte rare in scoarta terestra iar acum un bec dinacesta costa 5 lei la magazinul din colt.

    Si eu nu pot sa nu ma intreb care unde se foloseste acest surplus de putere, ca fabrici nu mai avem, consumul la case a scazut, iar pe cetateni ii minte ca nu mai tin pasul cu consumul de energie si ca trebuie sa scumpeasca curentul.

    Va spun, se pregateste ceva, si au nevoie de foarte mult curent, pentru aceasta, de aceasta tot taraboiu acesta cu clasa de eficienta, produse ecologice, etc. Pana si incarcatoarele de telefon le-au reglementat ca sa consume mai putin cand raman in priza.

    1. nu prea e logic ce zici, ca telefonului meu ii sunt suficienti 0,3 w ca sa ia legatura cu turnul, dar turnul nu alimenteaza cu semnal doar telefonu meu, ci vreo cateva mii de aparate din raza lui, deci inmulteste cu 5000 sa zicem

  2. Nu este vorba de alimentare, de exemplu cum bagi mai multe aparate in priza, turnul nu alimenteaza dpvd electric cu nimic telefonul tau mobil sau orice alt aparat, ca altfel nu ti-ar mai trebui incarcator la telefon. Cat despre puterea semnalului, unui telefon mobil, este intr-adevar cuprinsa intre 0.3w si 0.9w, ca de ar fi mai mare, nu ai putea sa vobesti mai mult de jumate de ora la telefon, pot demonstra matematic, insa mata mai trebuie sa inveti ce inseamna o unda electromagnetica si cum se propaga. Tot ce vreau sa zic este ca daca telefonul reuseste sa transmita vocea ta cu doar 0.3w, la 0.8-3 km pana la turnul de semnal mobil, atunci si turnului de semnal nu-i va trebui o putere de transmitere mult mai mare decat aceea ca sa transmita vocea interlocutorului. Iar de sunt mai multe telefoane, trebuie stiut faptul ca nu trebuie sa se adune 10-30w pentru fiecare telefon in parte, deoarece nu functioneaza asa, semnalul atunci fie este concatenat si trimis pe bucatele mici numite pachete si se trimite fiecarui dispozitiv pe bucati intr-un mod serial, fie semnalul este modulat(cel mai probabil) astfel incat fiecare telefon se conecteaza la turnul de semnal pe o frecventa diferita(cum sunt spre ex posturile de radio), astfel se pot trasmite date fiecaruia intr-un mod paralel ceea ce este mult mai rapid. Aceste lucruri sunt prezente si la routerele wireless. Consumul routerului wireless nu creste daca conectezi mai multe dispozitive la el, sau daca ai decat un dispozitiv, puterea semnalului lui ramane aceeasi, numai modul de transmitere se schimba, pentru a negocia trasmiterea datelor catre mai multe dispozitive.

    1. Corect Coprie, ai perfecta dreptate. Aici se mai poate da ca exemplu si releul de transmisie al uni post de radio, consumul releului nu creste daca sunt conectate mai multe aparate de radio…
      Am si eu cateva cunostinte despre transmisia radio, si ce mi se pare anapoda la tehnologia GSM este motivul pt care se instaleaza antene care functioneza pe frecvente de la 2Ghz in sus mai nou….cica pt a fi mai eficienta transmiterea de date. Intradevar ca transmiti mai multi Gb/s cu cat e frecventa mai mare dar chestia asta se putea face cred si prin utilizarea de antene din spectrul undelor chiar lungi sau medii, folosind mai multe canale simultan.
      In acest fel fiind necesara doar o singura antena care sa acopere lejer un oras cum e Bucuresti sau orice atl judet in loc sa instalezi sute de antene pt un oras din tara, plus ca costul de intretinere al unei companii de telefonie mobila ar fi mult mult mai ieftin.
      Deci e clar ca altul e motivul, cine ar vrea sa-si creasca costurile de mentenanta?

  3. Coprie are perfecta dreptate. E principiul un singur emitator – o infinitate de receptori.

    Nu creste cu nimic puterea consumata de celula pentru emisie daca creste numarul de utilizatori. Poate sa creasca cel mult gradul de solicitare a unui server tranzitat de pachetele de date, situatie in care se pot incetini(intarzia) unele transmisii de date.

    Transmisia radio e un canal de propagare la fel cum e un cablu de exemplu. E ca si cum ai spune ca daca descarcam toti de pe torente se vor topi cablurile de retea. Fals.

    Nu sunt de specialitate dar, mi se pare o chestiune logica.

    In 1997, cu cateva zile inainte sa porneasca telefonia mobila in orasul meu, nu eram hotarat pe care retea sa imi fac abonament, asa ca, am colectat pliante cu oferte de la operatorii in cauza.

    In pliantele respective, era explicat principiul de functionare al comunicatiilor GSM. Era specificat faptul ca, o singura celula de telefonie acopera un perimetru de circumferinta a 40km. Practic, o singura celula este suficienta pentru o metropola situata la ses.

    Daca se interpun forme de relief sau intinderi de padure, atunci calculele trebuie refacute.

    Intrebarea care se ridica este, de ce avem in orasele mici sau medii, ma refer in Romania, montate zeci de astfel de antene ?

  4. Am citi comentariile de mai sus … si consider ca trebuie sa vin cu niste precizari (completari) …

    O celula GSM este formata dintr-un turn/stalpi pe cladiri si dipoli/antene cu emisie directionala in interiorul unui arc de 60-70 grade (adica o antena GSM nu emite omnidirectional (covrig) ci are sectoare de 60 de grade ca o felie de tort/ lob .Deobicei sunt 1 sau 6 astfel de dipoli adica o celula acopera intre 60 de grade pana la 360 de grade in jurul ei . Pentru a evita ping-pongul telefonului celular la granita dintre doua celule se prefera ca una din celule sa nu ajunga optim pe directia de granita, astfel dispare un dipol in spre directia respectiva .
    Celula GSM mai contine un multiplexor/modulator, un controler programabil, o sursa de alimentare cu curent din reteaua electrica si sau alte surse de curent, mai contine o baterie de acumulatori pentru penele de curent de la retea si un Data Link intern al providerului GSM prin care se sincronizeaza cu restul celulelor din retea, transmite date si voce(digitalizata) prin fibra optica, cablu si/sau wireless ..

    O celula GSM (600MHz – 2300Mhz) are raza teoretica de 6-7km/ diametru de 12-14km/circumferinta de 35-44km.

    Puterea de emisie a unui dipol eu stiam ca este de 2-3 W (nu sunt sigur) .

    O celula GSM poate tine concomitent un anumit numar limitat de conexiuni in acelasi timp(circa 120 – 800).

    Nu stiu daca ati observat dar cand sunt evenimente/manifestatii cu un numar mai mare de 100.000 de oameni apar niste dubite cu antene GSM … special pentru a ajuta reteaua GSM cu o suplimentare de conexiuni de pana la cateva mii de conexiuni in acelasi timp. Cand acest numar maxim este atins reteaua nu mai accepta alte conexiuni pana nu se inchide una/mai multe (chiar nici SMS-ul nu functioneaza ca tot conexiune face dar pentru un scurt timp) … asta trebuie avut in vedere in caz de catastrofa/e nu veti putea cere ajutor prin apel vocal la telefonul celular (mai sigur prin SMS; comunicatie in timp scurt) … in caz de pana de curent in zona/cartier/sector/localitate/oras/judet/tara/continent mai mare de 8 -16 ore bateriile turnurilor GSM se vor consuma … atunci telefoanele din aria respectiva vor fi bune doar de lanterna, agenda, proiectil, navigator pasiv (cele mai multe au aplicatii A-GPS adica dependente de internet … doar cine a stiu sa isi instaleze din timp aplicatii standalone/offline GPS gen I-Go, Tom-Tom, etc. le vor putea folosi si ca navigator … atentie si satelitii GPS se sincronizeaza cu statii terestre asa ca este posibil sa aibe probleme de precizie/corectie .

    Mai exista CDMA aplicatie militara introdusa si pentru civili ce are o arie de 2-3 ori mai mare ca GSM-ul(exemplu Zapp Mobile in Romania).

    https://madalincristian.ro/istoria-primului-operator-de-telefonie-mobila-din-romania-de-la-aparitie-pana-la-disparitie/

    https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-22156954-fuziune-grupul-telekom-romania-toate-operatiunile-mobile-ale-telemobil-germanos-sunlight-absorbite-fostul-cosmote.htm

    http://www.emfguru.co.uk/microwave%20antennas%20and%20propagation.html

    https://www.slideshare.net/nimay1/cell-tower-bts-antennas

    https://ro.wikipedia.org/wiki/GSM

    http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/retelele-gsm-pe-intelesul-tuturor-3291414/

    http://anti-interceptare.weebly.com/blog/localizarea-telefonului-cum-poate-fi-evitata

    4. Radiation from cell towers  Antennas on Cell tower transmit in the frequency range of: 869 – 890 MHz (CDMA) 935 – 960 MHz (GSM900) 1805 – 1880 MHz (GSM1800) 2110 – 2170 MHz (3G)*  Cell towers transmit radiation 24x7Mobile  People living within 100’s of meters from the tower will receive 10,000 to 10,000,000 times stronger signal than required for mobile communication. 10/24/201 4 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X