X

BEZNA RĂZVRĂTIȚILOR: Sfântul Valentin a fost martirizat deoarece căsătorea tineri. Noi îi folosim numele pentru a desfrâna…

de Saccsiv

Image result for casatoreste-te pentru o zi valentines day

Sunt multe astfel de afise pe internet, precum cel de mai sus. Care-i ideea? Iata de exemplu ce putem citi la Căsătorii pentru o zi de Valentine’s Day de pe igj:

 

Shopping City Târgu Jiu devine destinația îndrăgostiților. Cuplurile care vizitează centrul comercial își pot sărbători iubirea la evenimentul Love Parade, unde vor avea parte de căsătorii de o zi și multe alte surprize destinate cuplurilor.

Astfel, cei mai hotărâți dintre îndrăgostiți își pot legaliza simbolic relațiile, pentru o zi, prin intermediul unei ceremonii de căsătorie, oficiată de către un MC. Proaspeții însurăței vor primi, din partea centrului comercial, un certificat care atestă oficierea ceremoniei și pot imortaliza fericitul moment în photobooth-ul cu accesorii haioase, deschis pentru toți îndrăgostiții.

Tot de Valentine’s Day, surprizele care aduc zâmbete se țin lanț, așadar partenerii își pot impresiona jumătatea cu declarații de dragoste scrise pe bilețele ce vor fi lipite, apoi, pe o inimă-gigant, special amenajată în interiorul mall-ului.

Mai mult, pentru că momentele petrecute împreună sunt de neprețuit, cei loviți de săgeata lui Cupidon pot participa la concursurile organizate în cadrul evenimentului Love Parade. Îndrăgostiții vor demonstra cât de bine își cunosc partenerii, participând la diverse quiz-uri tematice, iar cel mai frumos dans și cele mai emoționante declarații de dragoste vor fi premiate cu sticle de șampanie, vin sau bomboane de ciocolată. Și, fie că au câștigat sau nu, toate cuplurile pot face o vizită la Candy Bar, pentru a se îndulci cu bunătăți culinare.

Evenimentul Love Parade va avea loc pe 14 Februarie, între orele 16:00 și 20:00, interval în care vizitatorii Shopping City Târgu Jiu își pot sărbători iubirea participând la activitățile organizate în centrul comercial.

 

Fratilor, ne razvratim impotriva traditiilor sanatoase pentru a galopa spre iad. Si o facem vorbind de iubire. Ba inca indraznim sa vorbim si de Sfinti.

Sfantul Valentin, pomenit pe 30 iulie, a fost martirizat pentru ca a casatorit tineri, in secret, in timpul imparatului Claudius al II-lea, iar noi, in aceasta zi, vrem casatorii de o zi. Mentionam ca imparatul Claudius eliberase un decret prin care interzicea oficierea casatoriilor soldatilor, pe motiv ca nu putea avea o armata puternica cu soldati casatoriti. Acest sfant, luptand impotriva desfraului impus de imparat, poate fi considerat sfantul casatoriei.

Adica Sfantul a fost martirizat deoarece nu dorea ca poporul sa traiasca in curvie si noi promovam curvia folosind numele Sfantului. In cata bezna razvratita traim …

De fapt, Valentine’s Day este mai degraba urmasa anticei zile inchinate lui Pan, zeul fertilitatii, cel jumatate om jumatate tap:

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!