X

JUSTIȚIA este OARBĂ și… ABSURDĂ? Bucureştean condamnat PENAL după ce şi-a MUTAT maşina 5 metri în PARCARE

Probabil ca daca ar fi procedat precum cel din poza, bucuresteanul nostru nu ar mai fi fost astazi un ,,infractor”…

Un bărbat din Capitală a fost condamnat pe fond la o pedeapsă de 9 luni şi 10 zile de închisoare de Judecătoria Sectorului 5 după ce în data de 3 iunie 2016, având permisul de conducere suspendat şi numerele expirate, s-a urcat la volan pentru a muta maşina două locuri de parcare mai încolo pentru a face loc unei autoutilitare REBU.

Pedeapsa a fost amânată pe un termen de încercare de doi ani, iar decizia nu este una definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Bucureşti.

„Constată că infracţiunile deduse judecăţii sunt concurente şi, contopind pedepsele anterioare, stabileşte pedeapsa rezultantă de 9 luni şi 10 zile închisoare”, se arată în minuta deciziei Judecătoriei Sectorului 5.

Ce a spus acuzatul

Este cazul lui Daniel Nicolae Bufu, care, în faţa instanţei şi-a recunoscut faptele.

„Recunosc şi regret fapta. Eram pe o stradă, în spatele blocului, unde aveam parcată maşina. Numerele erau expirate de câteva săptămâni şi aveam carnetul suspendat. A apărut maşina de gunoi de la REBU şi a trebuit să mut autoturismul câteva maşini mai încolo, 5-6 metri, e o stradă foarte mică. Când am mutat maşina, după colţ a apărut Poliţia. Ştiu că nu aveam voie să urc la volan, dar nu puteam să o împing, pentru că nu aveam cu cine. Îmi pare rău”, a declarat bucureşteanul, audiat la ultimul termen de judecată.

Condamnare sub supraveghere

Deşi instanţa a amânat executarea pedepsei pe o perioadă de doi ani de la decizia definitivă, bucureşteanul trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa şi să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. Justitia este cea mai corupta institutie din Romania .

  Daca era justitie in romania , nu era jaful si devastarea tarii care este acum .

 2. Nu sunt numai în România probleme! În occidentul atât de lăudat este mult mai rău!
  Ultimul comentariu. Prea multe file cu porcării se deschid la orice click dat. Este virus!

  1. Portalul OrtodoxInfo.ro este virusat și a devenit un pericol public.
   Cine nu știe ce face descarcă viruși de pe acele site-uri tâmpite!

   1. Un om
    Nu stiu daca e virusat, si mie mi se deschid cateodata site-uri de reclame, dar solutia e sa-ti instalezi un antivirus gratuit.
    Sa zicem ca ar fi virusat. Ce facem, abandonam?

    1. Ionuț, userul „om” are dreptate. Nu este normal să apară la fiecare clik acele cerințe cu „dă-mi e-mailul ca să îți trimit știrea”. Și sânt două, nu una, care cer același lucru. Și în plus, nu te lasă să citești până nu apeși obligatoriu pe „nu mulțumesc, continuă sau steluța de îndhidere”. Din ce am înțeles se lucrează la curățarea serverului.

     În ce privește antivirusul, stai liniștit că nu faci nimic cu el. Avem la servici unul „beton” și tot îmi apar acele două mesaje cu cererea de e-mail.

     Admin, mulțumesc pentru efort. Bine măcar că, deocamdată nu mai primesc trimiteri la „joacă” 🙂

   2. un om
    eu mi-am instalat windows-ul din nou, sunt programe pe internet care iti fac chestia asta deranjanta, dar nu e numai aici sunt spam-uri si reclame peste tot, nu stiu daca are legatura directa cu acest site.

    e si cate un programel special ptr. reclame care se baga in calculator odata cu diferite programe
    dar mai e si varianta ca ai un virus in calculator

    1. @un om
     dupa ce mi-am instalat sistemul de operare din nou am pus si un antivirus(eset) si un programel in chrome – adblock plus, care blocheaza reclame

 3. Asta tine de „robotizarea” politiei si a sistemului judiciar.
  Va dati seama cata pierdere de timp, bataie de cap si cheltuiala pentru toata lumea pentru o chestie de nimic?
  Oare legile astea sunt facute de oameni pentru oameni sau impotriva oamenilor?
  Pare o nebunie. Iar daca ma gandesc si la clementa de care au beneficiat diversi interlopi, cum ar fi cei care isi puneau datornicii langa cusca cu lei, nu stiu ce sa mai spun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!