X

Manifestații la Sofia. Bulgari furioși au ars steagurile UE. Nu vor o Uniune expansionistă și fanatică

de null

Image result for protest bulgaria ue

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bulgarii nu mai vor dictatura Bruxelles? Manifestanți furioși au ieșit joi seara pe străzile Sofiei, în ziua în care Bulgaria a preluat președinția semestrială a UE.  Manifestanții au incendiat steagurile Uniunii Europene, nemulțumiți că sunt complet ignorați de blocul european.

Mai multe proteste au fost declanșate la Sofia în noaptea în care Bulgaria a preluat pentru prima dată președinția Consiliului European, în perioada ianuarie 2018 – iunie 2018, scrie express.co.uk.

Comisari UE și o serie de invitați au participat la ceremonia de deschidere a președinției bulgare, la Sofia. Printre oficialii europeni s-au aflat președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și șeful Consiliului European, Donald Tusk.

Publicația The Sofia Globe a relatat că 11 proteste au fost organizate în capitala bulgară în cursul nopții trecute.

George Pykov, membru al comisiei executive al ramurii pentru tineret a partidului UKIP și student la Facultatea de Drept a Universității Portsmouth, a spus pentru Express.co.uk: „UE nu are niciun interes în Bulgaria sau în altă țară est europeană. Problemele care trebuiau rezolvate nu au fost rezolvate și sunt mulțumit să aud că bulgarii luptă împotriva unei Uniuni expansioniste și fanatice”.

„Eu și mulți alți bulgari care trăim în Marea Britanie sperăm că, într-o zi, vom vedea că Bulgaria va ieși din UE și se va alătura Marii Britanii într-un nou viitor independent și palpitant”, a mai spus acesta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Felicitari popor Bulgar!

    Aloo #REZISTENTII, daca tot va pierdeti vremea pe interesele altora, ce-ar fi sa aprindeti si voi steagurile UE si NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button