X

Românii, din ce în ce mai îndemnați să renunțe la cash: 28 de sucursale BCR derulează, începând de ieri, numai operațiuni FĂRĂ NUMERAR.

de null

BCR va dispune în acest fel de 41 de sucursale cashless iar obiectivul băncii este ca până la finalul anului 2018 să se ajungă la 125 de asemenea unități bancare. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform unei știri publicată pe site-ul InCont.ro și care preia informația dintr-un comuncat al BCR, 28 de sucursale ale băncii au fost transformate la începutul acestui an în filiale de tip cashless complet funcționale. Reţeaua BCR ajunge astfel la 41 de sucursale cashless, avându-se în vedere ca numărul acestora să crească până la 125 pe parcursul anului 2018.

De pe site-ul BizBrasov aflăm că noile unități cashless se află răspândite în întreaga țară, nouă dintre ele fiind în București, trei la Ploiești, câte două la Brașov și Iași, precum și în județul Cluj, iar câte una la Râmnicu Vâlcea, Craiova, Bacău, Pitești, Timișoara, Galați, Târgu Jiu, Sibiu, Arad și Oradea.

În aceste unități bancare clienții vor putea derula operațiuni bancare curente, prin două tipuri de echipamente: MFM (Mașini Multifuncționale) și APT (Ghișeu Automat BCR, destinat persoanelor fizice, prin care se pot efectua depuneri de numerar și plăți facturi). Prin intermediul acestor echipamente se pot face operațiuni precum eliberare și depunere de numerar, precum și diverse plăți, dar și schimb valutar.

Dana Demetrian, vicepreședinte Retail & Private Banking BCR, declară că:

„Întreaga arhitectură a noilor sucursale BCR, inclusiv conceptul de agenții cashless, a fost dezvoltată ținând cont de propunerile venite din partea clienților noștri și în strânsă legătură cu strategia de dezvoltare a Grupului Erste. Prin migrarea completă a operațiunilor curente în numerar înspre mașinile electronice multifuncționale, vom putea oferi, în primul rând, o noua experiență în cadrul agențiilor cashless”

Conform comunicatului BCR, aceasta  deține cea mai mare rețea din România de automate de retrageri de numerar și plăți, peste 2.500 de mașini, iar din 2015 persoanele fizice care utilizează retragerile de numerar la echipamentele automate nu plătesc comision.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

„Viața fără cash” ni se bagă din ce în ce mai mult pe gât, până va deveni probabil obligatorie. Prezentată în culori foarte optimiste, atrage din ce în ce mai mulți adepți,  dintre care unii nu înțeleg cu adevărat ce stă în spate…

Pe aceeași temă, mai puteți citi:

India, tot mai aproape de PECETLUIRE: Ar fi prima ţară din lume care renunţă DEFINITIV la CASH, dupa ce a experimentat cu succes colectarea de DATE BIOMETRICE

„Nu acceptam cash!” – În Suedia nu poți bea nici apă, cu banii în buzunar. Doar 1% din tranzacțiile din 2016 s-au făcut cu bani lichizi

Război împotriva banilor cash pe motiv că încurajează terorismul: Banca Centrală Europeană va opri emiterea bancnotei de 500 de euro

Pentru cei care care vor să afle mai multe despre lumea bancară și despre toată tevatura asta cu banii, mai puteți citi:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. EXTREM DE GRAV! ATENTIE LA PROPAGANDA PENTRU RENUNTAREA LA BANII LICHIZI!
    Banii Electronici sunt instrumentul mafiei pentru a va CONTROLA si SPIONA TOTAL VIATA! Societatea “Cashless” este Gulagul antihristului , sclavie si infometarea familiilor celor care nu se vor supune sistemului global al Fiarei!
    Refuzati orice fel de oferta , suport , dispozitiv care sa va inlocuiasca banii reali din portofel cu sistemul Soft controlat de grupari pe care nu le cunoasteti! Renuntati ACUM la platile si incasarile cu CARDUL oricate avantaje vi se pare ca ati avea ! OBLIGATI BANCILE SA NU IMPUNA SISTEMUL ELECTRONIC CA STANDARD – Daca veti continua sa hraniti si sa sustineti in mod inconstient FIARA va dati libertatea si vietile in ghiarele satanei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button