X

INTERZIS: apărarea de COTROPITORI. Parlamentar german investigat pentru incitare la ură, din cauza unei postări antimusulmane, de Anul Nou

Politicianul german de extrema – dreapta Beatrix von Storch, vicelider AfD, este investigata pentru incitare la ura si a fost temporar blocata pe Facebook si Twitter dupa ce a scris pe site-urile de social media, de Anul Nou, ca Politia din Koln face concesii „hoardelor de barbati musulmani barbari si violatori in grup” dupa ce institutia a postat pe contul de Twitter un mesaj de anul nou in limba araba, relateaza The Guardian.

Postarea politicianului a venit dupa ce Politia din Koln a transmis mesaje de Anul Nou in araba, engleza, franceza si germana.

Autoritatile iau in considerare sa fie incriminata de discurs de incitare la ura.
Reprezentanti ai Politiei din Koln au precizat pentru Der Spiegel ca investigheaza daca parlamentarul german a comis o infractiuni si ca aceasta este procedura normala, scrie News.ro.

Contul de Twitter al politicianului a fost blocat pentru 12 ore, iar cand acesta a fost deblocat Beatrix von Storch a scris ca „Acum si Facebook m-a cenzurat. Acesta este sfarsitul statului constitutional”

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. …. twitter-ul este organ de stat…. al Germaniei?
    Femeia a spus ceva normal caracterizand grupul solidar de atacatori drept hoarda si identificandu-i asa cum a aflat – farq indoiala – de la autoritatea politieneasca.
    In lumea anticrestina, intunericul este noua lumina, intunericul mintii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!