X

Mesaj de Anul Nou dedicat familiei din partea președintelui Rusiei: ”Să vad copii născându-se”

Image result for putin rusia natalitate

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a cerut compatrioţilor săi în mesajul de Anul Nou să-şi exprime dragostea faţă de familie, urându-le o ‘schimbare în bine’ în anul 2018 şi le-a mulţumit celor care ”cred în ei înşişi şi în ţara lor”.

Putin a subliniat în mesajul său că Anul Nou este o sărbătoare a familiei şi că este important ca oamenii să-şi amintească şi să aibă grijă de părinţii lor, să-i înţeleagă pe copii şi să-i sprijine pe cei din jur.

”Noul an să aducă în viaţa fiecăruia şi a fiecărei familii o schimbare în bine (…) Vreau să le mulţumesc tuturor celor care cred în ei înşişi şi în ţara lor, pentru eforturile lor şi pentru rezultate”, a spus liderul de la Kremlin, urându-le de asemenea ruşilor ca în anul 2018 ”să vadă copii născându-se”, mesaj ce vine în contextul degradării situaţiei demografice a Rusiei.

În pofida dificultăţilor economice şi a tensionării relaţiilor cu Occidentul, Vladimir Putin a reuşit să-şi menţină popularitatea şi este marele favorit al alegerilor prezidenţiale din martie 2018, pe care, dacă le va câştiga, va rămâne preşedinte până în anul 2024.

Prin anexarea Crimeii, susţinerea separatiştilor proruşi din estul Ucrainei, intervenţia militară în Siria şi pe ansamblu creşterea relevanţei Rusiei în politica internaţională el a redat ruşilor sentimentul mândriei naţionale. Însă criticii săi îl acuză în special că susţine în continuare un regim autoritar, oligarhic şi corupt.

NOTĂ OrtodoxINFO

Cu aceeași situație a natalității ne confruntăm și noi, dar nimeni din conducerea țării nu este preocupat de acest dezastru. Probabil face parte din programul lor politic, trasat de păpușarii UE.

Dar să nu uităm ce are în cap agentul KGB, Vladimir Putin, anume expansiunea, crearea noii Uniuni Sovietice, sau a unui noi țarat cum le place politicienilor de la Kremlin să declare.

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Unul si poate singurul om politic de adevarata valoare din ziua de azi. E de departe cel mai bun in comparatie cu marionetele supuse organizatiilor oculte ale celorlalte state. Mi l-as dori ca presedinta al Romaniei, incepand de maine daca se poate.

  1. Vezi ca dinspre Rusi va veni ,,solutia” la fericirea absoluta a pamantenilor si mult ravnitul ,,raiul pe pamant”.Incearca sa citesti in spatele declaratiilor si imaginilor oficiale pe care ti le pun in fata ochilor ,,vrajitorii” moderni ai lumii.Nu te increde omule in absolut nici un lider din lumea asta .Putin conduce Rusia de vreo 17,18 ani,este unul din multimiiardarii lumii (ca si toti conducatorii STATELOR),se inchina cu cine si la cine apuca ,inclusiv la jidani si la dumnezeul lor ,mult asteptatul mesia=antihrist,el a fost ,,plantat” de catre jidanii sionului ptr a face cartile lor la carma celei mai mari tari de pe pamant.Sa nu crezi ca STAPANII lumii ,nu controleaza total si absolut cea mai mare tara de pe pamant =rusia ,tara cu cea mai mare populatie de pe pamant=china si singurul imperiu de astazi =sua.Pai nu ar mai fi demni de numirea de papusari,stapani,oculti sau sionisti.Vad ca multi sunt inselati de acest mare si vrednic aparator al binelui si Adevarului numit Putin .Mare ,mare grija in cine va incredeti.Noua Ordine Mondiala dinpre Rusia va da ,,solutia iluminata”.Lumea nu va mai tine sute de ani ,asta-i clar ptr toti care TREJI intru Hristos ,iar astia sunt extrem de putini ..iar restul cred in vorbele si inca se incred in marele ,,imparat al binelui pe cal alb” care va da la toti pamatenii exact ce vor…Pai ce vor toti oamenii de azi ,inafara de vreun milion ,doua maaaxim la nivel de pamant?!!!…bani,masini,vacante ,casoaie,sanatate, nemurire (hahaha),destrabalare ,pornografie ,lux si…bani…Pai de asta se va distruge singura lumea ,ca si Dumnezeu (pe care absolut nimeni nu-l mai cunoaste de nici un fel si…nici nu-i intereseaza macar sa incerce sa-l cunoasca ) va ingadui si va aduce mania Sa asupra neamurilor.Incredeti-va doar si numai in Hristos ,treaba cu lideri si conducatori drepti si in Adevar e demult pierduta .Acum sunt vremurile lu’ Antihrist …sa avem grja sa nu cadem …trebuie sa rezistam pana la final…Trezirea la Hristos Dumnezeul ,ca restul e vraja si magie a diavolului….

 2. Poate ca titlul era mai corect „ Mesaj de Anul Nou al criminalului Putin dedicat familiei : ”Să vad copii născându-se”

  Nu m-ar mira sa dea vreo lege ca Ceausescu gen decreteii. Si Putin ca si Ceausescu, niste lepadaturi, urmareste ca prin natalitate sa creeze o armata de zombii care sa moara pentru el ca pentru Dumnezeu.

  De asta s-au umplut la refuz orfelinatele in Ro in anii 80, pt ca legea nu era facuta pentru oameni liberi ci pentru sclavi si animale, asa cum sunt tratati rusii acum de antihristul Putin. Ce mai cauta secera si ciocanul afisate pe banere in Rusia ? nu va e clar ?

  Nu ma mira ca stirea e de la pro tv pt ca de curand l-au cumparat fratii chinezi ai rusilor iar mai inainte a fost al cameramanului ce a filmat executia lui Ceausescu cu toate momentele cheie lipsa din filmari, tov Ilie Sarbu.

 3. SAVONAROLA,
  Ori asculta, deci ASCULTA, ori are mai multa libertate …daca ASCULTA …NU are nicio libertate …si Roman poate sa aibe dreptate, in sensul ca pozeaza in baiatul bun fata de baietii rai …
  https://www.youtube.com/watch?v=y9W83vWUjc0 – EPIC Zhirinovsky Speech on Lenin, Stalin and Communism
  https://www.youtube.com/watch?v=LbvgDeraepA – Putin Hates Lenin Compilation 100 Years From the Communist Revolution That Almost Destroyed Russia
  https://www.youtube.com/watch?v=hsiXyUtIJWY – Muntii Carpati (…!!!!!????)
  Ma iertati ca m-am trezit dupa 7 zile cu acest comentariu!

 4. Ce expansiune are in cap Rusia?! Ce nou urss?! Nu stiu Vasile ce moderatori ai dar unii zici ca-s angajati si la „adevarul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!